Kατα 'ρχην,
Γεια χαρα σε ολους σας μια και ειναι το πρωτο μου post στο site των φιλων του ρολογιου και ενα ευχαριστω στους δημιουργους και μελη για την προσπαθεια αυτη.
2 λογια απο την εμπειρια μου για τα Ρωσικα ρολογια,
Εχω αγωρασει μεχρι σημερα 6 Poljot απο μαγαζι εδω που μενω, 4 Aviator-Navigator για μενα και την οικογενεια μου 1 Aviator-24hr και 1 Aviator-automatic για 2 φιλους μου.
Απο τα ρολογια αυτα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος,
ο φιλος μου που πηρε το 24ωρο,το ανοιξε να δει την μηχανη και βρηκε μια βιδα λασκαρισμενη ετοιμη να βγει τελειως.
Στο Navigator του αδελφου μου με ελαχιστες ωρες λειτουργειας, σταματησε να γυριζει ο ροτορας εντελως.
Εγω το 1ο μου Navigator το χαρισα σε ενα φιλο μου στην Ελλαδα και στον μηνα επανω μου ειπε οτι του ανοιξε το λουρακι, επεσε κατω και κυριολεκτικα διελυσε, το τζαμι και η μηχανη.
Αγορασα ακριβως το ιδιο μοντελο για μενα και στον μηνα επανω εβαλε υγρασια, μονο με χρηση κατω απ την βρυση, ενω ειναι αδιαβροχο 3atm, μετα απο κανα 3μηνο ρυθμιζοντας του την ημερομηνια μου εμεινε η κορωνα στο χερι, το φτιαχνω και μετα απο λιγο καιρο μου ξεβιδωνει ο ροτορας, το φτιαχνω κι αυτο. Δεν μου φταναν αυτα αλλα ενα βραδυ φορωντας το, μου ανοιγει το το λουρακι απ τον πυρο και πεφτοντας κατω αρχισε να κουναει ολη η μηχανη(Ημουν Ελλαδα αυτο το διαστημα,Κρητη), μαθαινω ποιος εχει την αντιπροσωπεια, τους παω το ρολοι, no problem μου λενε θα το στειλουμε στην Αθηνα στον γενικο αντιπροσωπο που εχει και το service της Poljot. Πηγαινωτας μετα απο κανα μηνα να το παρω, ακουστε απαντηση αντιπροσςπειας στην Αθηνα! Δεν το Φτιαχνουμε, λεει, διοτι δεν ειναι αγορασμενο απο εμας!!!
Ακουσον, Ακουσον :shock: !
Γι αυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω οχι μονο Poljot αλλα και γενικα ρωσικο ρολοι, εφοσον φανταστειτε οτι τα Poljot θεωρουνται τα καλυτερα Ρωσικα, εδω που μενω τουλαχιστον ολοι οι παλεοτεροι Σοβιετικοι αυτο μου λενε, τοτε φανταστειτε τα υπολοιπα...
...εκτος κι αν τα θελεις να τα εχεις μονο για συλλογη, δηλ. μεσα στο κουτι τους
!
Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα ηθελα να πω κι εγω τον πονο μου σε καποιους που ειμαι σιγουρος πος θα με καταλαβουν.
Σας ευχαριστω.
Κωστας