Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ Υ.Ω. ΚΑΙ VALUE FOR MONEY ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ  (Αναγνώστηκε 26829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Απ: οι ελβετοί φτιάχνουν τα καλύτερα προϊόντα ορολογοποιείας?
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 01:45:10 μμ »
Αcid, ως προς τα άλλα δε νομίζω ότι κατά βαση διαφωνούμε -διαφωνούμε ως προς την έκταση της μούρης σε κάθε τομέα. Αλλά ποτέ δε θα προδώσω το Αγιωργήτικο (όσο κι αν εκτιμώ τον κυρ- Γιάννη... )  :)

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 01:55:39 μμ »
FORD FOCUS 1.6 GHIA Εταιρικο ... προσωπικο δεν εχω το θεωρησα βλακεια να εχω τρια αυτοκινητα στο σπιτι και ενα μισθο η γυναικα οδηγαει κορεατικο που λεω να το στειλω για να της παρω κατι μικροτερο  :)

ειμαστε πολυ off topic  !!!!

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 02:33:03 μμ »
XE XE ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! δοκιμαζω και γραφω κριτικη για ενα πειραματικο επιδορπιο οινο και ειμαι στα κεφια μου καταπληκτικο!

αν βγει στη αγορα(ελπιζω) θα ειναι οτι πρεπει για να τουμπαρεις την καλη σου σχετικα με το καινουργιο ρολοι ,και αυτο για την ΡΕZERVE μαυροδαφνη ισχυΕΙ!

Η Ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη.....το ανακαλυψα σε ατυχημα με αυτοκινητο πριν πολλα χρονια ,εχασα και ενα ωμεγα κειμειλιο και αυτο ηταν ακομα χειροτερο απο τα νοσοκομεια αποθεραπειες κτλ

το θεμα ειναι να δωσεις 5000 ευρω για ενα υπερτιμημενο  ελβετικο ρολοι η να αγορασεις δυο πολυ ψαγμενα κομματια?

ειναι ειπαμε θεμα ΜΟΥΡΗς  ,Δεν βλεπω τα ρολογια σαν εργαλεια για να πουλησω μουρη ειμαι χαμηλου προφιλ γενικα

δεν θα αγοραζα ποτε ρολοι  ακριβο μοδατο γιατι καθαρα και ξαστερα δεν ειναι τιποτα ποια απο κοσμητα και επιδειξη

Kαποια στιγμη θα επενδυσω σε ενα χρονογραφο αλλα οχι απαιραιτητα ελβετικο ρωτοντας και μαθαινοντας

και προπαντων θα αγορασω μηχανημα και οχι ονομα.....

καποια πραγματα θα μεινουν βεβαια στη σφαιρα της φαντασιας ( Α LANGE-SOHNE)

ΦΙΛΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 02:35:29 μμ »
λοιπον παιδες
ειστε οπως ειπες ακριβως πολυ off topic  ;D
ισως πρεπει να αλλαξω σιγουρα τον τιτλο του τοπικ
θα παρακαλεσω επισης να λειπουν εστω και αν ειναι ελαφριες οι ''μπιχτες'' απο ολους προς οποιονδηποτε
και θα ελεγα τελος οτι ισως θα πρεπει να κλεισουμε το θεμα διοτι σιγουρα μπορει να τραβηξει σε πολυ πολυ μακρος χωρις σιγουρα να αλλαξει τις αποψεις -καλες η κακες , σωστες η προσωπικες - οποιουδηποτε απο εμας  :)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 03:05:44 μμ »
Χαίρομαι πάρα πολύ που ο καθένας έχει τα γούστα του στα ρολόγια, τα πουκάμισα, τα κρασιά, τα κουστούμια, τα αυτοκίνητα, τις γυναίκες, κλπ. Αν όλοι συμφωνούσαμε θα ήταν τόσο βαρετό! Το τι αρέσει του καθενός, γούστο του, καπέλο του και καουμποϊλίκι του! Τα κριτήρια του καθενός διαφορετικά, οπότε μη παραξενεύεστε αν κάποιος δε συμφωνεί μαζί σας. Δε διαφωνούμε αν ο Όλυμπος είναι ψηλότερος από τον Κίσσαβο (απολύτως συγκρίσιμα και μετρήσιμα). Τα κριτήρια μας πάνω στα ρολόγια είναι διαφορετικά. Για άλλον προέχει η εμφάνιση, για άλλον τα υλικά, για άλλον ο μηχανισμός, για άλλον η τιμή, κλπ., έτσι όπως ο καθένας τα αντιλαμβάνεται.
Στο επίπεδο καλοπροαίρετης και παρεϊστικης κουβέντας το καταλαβαίνω αυτό που γίνεται μιας και έχει αλατοπίπερο, από 'κει και πέρα όμως ξεφεύγει σε "φιλοσοφική" κουβέντα αβροτήτων μεταξύ ενηλίκων που θέλουν να επιβάλουν απόψεις ως γεγονότα και αυθεντίες.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 03:10:14 μμ »
Καλό θα ήταν να μην κλείσει το topic  φίλε Κώστα. Καλύτερα να αλλάξει ο τίτλος.
Αυτή η "αντιπαράθεση" ιδεών και τοποθετήσεων δείχνει και την υγεία της κοινότητάς μας.
Κατά την γνώμη μου ας τραβήξει σε μάκρος και ας μην αλλάξει τη γνώμη οποιουδήποτε από εμάς.
Το να διαβάζεις το διαφορετικό μακροπρόθεσμα χωνεύεται και είναι σίγουρα ένα συν είτε το αποδεχτείς είτε όχι.

Το μέτρο του καθενός ορίζει και τις απαντήσεις και πάντοτε ,όσο τουλάχιστον θυμάμαι, τα "μέτρα" ήταν πολλά....

Υ.Γ. Δύσκολα αλλάζω γνώμη, αλλά προσπαθώ κατά το δυνατόν να ακούω και άλλες...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 19, 2008, 03:16:10 μμ από stardrive »
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 03:26:04 μμ »
εγω λεω να μαζευουτουμε οι value for money να αναμετρηθουμε με τους ελβετους εν ελλαδι και οποιος επιζησει!!!

κρανος kevlar KAI αλεξισφαιρο εχω!

υποσχομαι οτι ρολοι βρω στο πατωμα θα το επιστρεψω στον κατοχο του!

οποιον χτυπησω με τα sector παιδεια ζητω συγνωμη αλλα ειναι βαρια σαν κοτρωνες!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 04:37:07 μμ »
value for money ε;
έχουμε και λέμε : QnQ αξεπέραστη , με 12 ευρουλάκια ρολόι απροβλημάτιστο για μια πενταετία και βάλε
                      : Casio τι να λέμε τώρα ; Με 50 ευρώ ρολόι που να αντέχει σε εφηβικό χέρι, μετά να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο, μετά να υπηρετεί μία στρατιωτική θητεία, μετά, μετά και μετά άμα του βάλεις μπαταρία και λουράκι να αντέχει ακόμα
                      : Seiko από 100 ευρώ και κάνει ότι και το Casio σχεδόν αλλά έχει και λίγο πιο ανεβαμένο κύρος λόγο υλικών. Άλλο το λάστιχο άλλο το αστάλι.

Από εκεί και πάνω νομίζω ότι παραπάνω ζητάς το πληρώνεις πολύ περισσότερο από αυτό που αντικειμενικά κοστίζει. Το κακό είναι πως το σχέδιο του Καλατράβα, για παράδειγμα, το έχει η Πατέκ και όχι κάποιος που με υψηλό value for money. Και δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός, είναι και η υλοποίηση που το έκανε τόσο όμορφο. Τη χρυσή κάσα, επίσης, που κάνει το ωρολόι τόσο όμορφο,  πάλι δε θα τη βρεις σε value for money εταιρία. Την υψηλή αξία μεταπώλησης το ίδιο.
Αν θα το αγόραζα; ΟΧΙ. Δε μπορώ και δε Θέλω. Αλλά όταν το δω κάπου δε μπορώ παρά να το θαυμάσω. Μακάρι να υπάρχουν κάποιοι που τα ακουμπάνε χοντρά (ακόμα και για επίδειξη) ωστε να μπορούν να βγαίνουν τέτοια έργα τέχνης. Το ίδιο έγινε και με τους κλασσικούς συνθέτες. Κάποιος τα έσκαγε χοντρά για να υπάρχει η ορχήστρα που έπαιζε Μότσαρτ στο παλάτι του. Χωρίς τον σπόνσορα δε θα υπήρχε ποτέ η δημιουργία.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 04:54:01 μμ »
Έχασα επεισόδια 2 μέρες που έλλειψα, αλλά θα επιχειρήσω μια τοποθέτηση ανακεφαλαιωτικού χαρακτήρα μιας και το θέμα πλάτιασε και η άκρη σαν να εχάθη.

Αφού διάβασα και τις 4 σελίδες, έχω να πω καταρχήν ότι συμφωνώ με τα όσα είπε ο Jim Blackbird, και τα επαυξάνω κιόλας. Άρτιες και ακριβείς τοποθετήσεις που δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό. Γράφτηκαν φυσικά και άλλες λογικές κι ενδιαφέρουσες απόψεις, πράγμα ευχάριστο για μια κοινότητα. Να αναφέρω φυσικά την αριστουργηματική σύνθεση αντιθέτων του JPol!!!

Διαπιστώνω επίσης ότι ο Geosar φαίνεται να ενοχλείται από το φαινόμενο που βλέπουμε σχεδόν παντού σήμερα. Την επιδειξιομανία. Αγαπητέ Geosar, σε πληροφορώ ότι ήμουν - και είμαι - από τους πρώτους, αν όχι από τους λίγους, που έχουν καταφερθεί κατά των ρολογιών Rolex (μια και τα ανέφερες), ως το πιο χαρακτηριστικό μέσο επιδειξιομανίας.
Όχι όμως επειδή με απασχολούν οι επιδειξιομανείς/ματαιόδοξοι αυτοί καθεαυτοί που τα αγοράζουν, όσο κενοί και κοθόρνοι είναι. Μπορούν κάλιστα να συνεχίσουν να πορεύονται το μάταιο δρόμο τους, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που ξέρουν τι αγοράζουν και τι εστί πραγματικά ένα ρολόι Rolex. Το κρίμα είναι η αλλοτρίωση της ιστορικής αυτής μάρκας με τις τόσες παντέντες και καινοτομίες στο χώρο της ωρολογοποιίας.
Θέλω να πω ότι εδώ συζητάμε για ρολόγια, για το εκπληκτικό αυτό σύνολο μικροσκοπικών μερών που συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους και μετράνε το χρόνο, όπως πολύ ωραία είπε κάποιο μέλος νωρίτερα. Τα εξετάζουμε ως κάτι που εφηύρε και εξέλιξε ο άνθρωπος, τα συγκρίνουμε, τα "αξιολογούμε" και ασχολούμαστε με αυτά γι αυτό που είναι: κάτι σχεδόν θαυμαστό.
Από κει και πέρα, ναι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο επίδειξης, όπως άλλωστε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο κοστίζει από ένα ποσό Χ και επάνω.
Ε, και; Πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό;

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 04:58:34 μμ »
Αν θα το αγόραζα; ΟΧΙ. Δε μπορώ και δε Θέλω. Αλλά όταν το δω κάπου δε μπορώ παρά να το θαυμάσω. Μακάρι να υπάρχουν κάποιοι που τα ακουμπάνε χοντρά (ακόμα και για επίδειξη) ωστε να μπορούν να βγαίνουν τέτοια έργα τέχνης. Το ίδιο έγινε και με τους κλασσικούς συνθέτες. Κάποιος τα έσκαγε χοντρά για να υπάρχει η ορχήστρα που έπαιζε Μότσαρτ στο παλάτι του. Χωρίς τον σπόνσορα δε θα υπήρχε ποτέ η δημιουργία.

συμφωνο απολυτα το κολλημα το δικο μου ειναι με μαρκες που πουλανε τρελα!!!!!!

και με εμας απο τις μπανανιες που τα σκαμε στους εξυπνους ελβετο-ιταλο-γερμανους και νομιζουμε οτι ειμαστε και οι πρωτοι!

και υπαρχουν και ανθρωποι που εκποιουν περιουσιες για να παρουν η παιρνουν ρεπλικες εκει ειναι το μεγαλυτερο γελιο!

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΥς ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .......ΤΕΛΕΙΑ....

Απο εκει και περα υαπχουν και αλλου πορτκαλιες που κανουν πορτοκαλια...

δειτε ενα spring drive

http://www.seikospringdrive.com/flash.html

και τα λογια ειναι περιτα ,και στα μισα λεφτα ,θα μου πειτε για αξια μεταπωλησης

θα σας απαντησω οτι οτι αγοραζω δεν το πουλαω...

φιλικα

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 05:14:44 μμ »
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Γιατί με τις αοριστολογίες τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Φιλκά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ Υ.Ω. ΚΑΙ VALUE FOR MONEY ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ
« Απάντηση #71 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 05:25:16 μμ »
stardrive και λοιποι φιλοι
επειδη βλεπω οτι σας τραβαει και αλλο το θεμα εκανα τουλαχιστον μια αλλαγη του τιτλου προς το σωστοτερο περιεχομενο του τοπικ
ελπιζω να συμφωνειτε με τον τιτλο  ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 05:32:30 μμ »
 Σωστός :smt023

Που είχαμε μείνει  :pipedown: :smt062 :smt075 :smt021 :smt014 :cheers:(άκυρο)

Φιλικά
Δημήτρης :smt066

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 05:48:36 μμ »
Mεγαλε,ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα ;D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:00:49 μμ »
δεν θα ηθελα να προσβαλω ανθρωπους και επιλογες αλλα ασ βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα

panerai ημουνα δεν ημουνα μια παξιμαδοκλεφτρα προ RICHEMONT ηταν του 500 αρικου
ROLEX εκει και αν τραβαει η βαλιτσα εκτος απο SUB ,SEA DWELLER ολα τα αλλα ειναι ποιο πολυ ονομα παρα ρολοι
μην μου πειτε για DAYTONA ακομα και για in house ειναι τρελλα λεφτα
HUBLOT ειμαστε τρελοι ? για τα πλακακια (κεραμικα) φτιαχνεις κουζινα στην γυναικα σου 50 τετραγωνιακα με GAGENAU συσκευες
αρκετες πληγες ανοιξα
μια στιγμη να βαλω το κρανος μου
οκ ειμαι ετοιμος!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:13:01 μμ »
"φίδι - Βικιλεξικό
φίδι < μεσαιωνική ελληνική, φίδιν < μεταγενέστερη ελληνική, ὀφίδιον < ὀφιίδιον ... τον ζώσανε τα φίδια : κατάλαβε τον κίνδυνο που τον πλησίαζε και άρχισε να ..."  :D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:21:55 μμ »
GIVE ΜΕ DANGER LITTLE STRANGER

TI φοβηθω τους κοκοροφτερους η την ελβετικη φρουρα?

ΑΚΟΥς ΕΚΕΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!!!

Με επιασε το πατριωτικο μου!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:40:32 μμ »
Ναι αλλά ξεχνάς και τα ωρολόγια της ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Αυτοί όσο να ΄ναι εμπνέουν ένα φόβο.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:50:05 μμ »
Αυτά ήταν όλα κι όλα;
panerai, ROLEX, HUBLOT. 
και με εμας απο τις μπανανιες που τα σκαμε στους εξυπνους ελβετο-ιταλο-γερμανους και νομιζουμε οτι ειμαστε και οι πρωτοι!
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΥς ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .......ΤΕΛΕΙΑ....

Μα εγώ που νόμιζα πως αναφερόσουν σε όλους. :-k

Φιλικά
Δημήτρης

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 19, 2008, 06:52:35 μμ »
αυτα ειναι τα ποιο τρανταχτα υπαρχουν και αλλα η ιστορια ειναι αν διαφωνεις η συμφωνεις! εστω και για αυτες τις τρεις μαρκες