Έχω μερικές απορίες 
Ποιο είναι το ακριβό ρολόι; 100Ε; 1.000E; 10.000E; 100.000E; ... και ποιος το ορίζει;
Σχετικο....μαλλον αυτο που ''ζοριζεσαι'' να το αγορασεις...
Ποιος γνωρίζει τι αντέχει η τσέπη των μελών αυτού του φόρουμ;
Κανενας....μονο η εφορια...
Ποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει το κάθε ρολόι;
Καποιος αναφερε οτι ξερει σχετικα αλλα δεν ειπε τιποτα για μην προκαλεσει ψυχολογικα στους αλλους...
Τι είναι επίδειξη και πως ορίζεται;
Οταν αρχιζεις να λες και να δειχνεις, τι αγορασες, που εχεις παει, ποσες γκομενες εχεις, χωρις να σε ρωτησει κανενας και σε ατομα που γνωρισες πριν απο λιγα λεπτα...
Αυτό το φόρουμ ασχολείται με κυριλέ κοσμικά μέρη;
Ποιος σου ειπε κατι τετοιο....;
Η Ρόλεξ είναι εταιρεία επίδειξης;
Οχι, αλλα οι περισσοτεροι πελατες της ειναι!
Όποιος έχει ακριβό ρολόι (ακόμη δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό) ή Ρόλεξ, έχει συμμετοχή σ' αυτήν την κοροϊδία ακρίβειας;
Ναι....η διαφορα ειναι οτι πολλοι το γνωριζουν αλλα δεν τους ενδιαφερει...
Οι παλαιότερες εταιρείες είναι και ακριβότερες;
Ειναι σαν το κρασι...
Οι ΕΤΑ των ακριβότερων ρολογιών δεν έχουν δικαίωμα να χάνουν 1"-2" σε σχέση με των φθηνότερων;
Οχι βεβαια, τι διαολο πληρωνεις;; Εξαλλου ολα τα υπολοιπα υλικα ειναι σχεδον παρομοια....
Αν αποκτήσεις πολλά και ακριβά ρολόγια είσαι ματαιόδοξος, αλλά αν αποκτήσεις λίγα και ακριβά ή λίγα και φθηνά ή πολλά και φθηνά δεν είσαι;
Ολοι ειμαστε, απλα αυτοι με τα πολλα και ακριβα ρολογια ειναι περισσοτερο...
Αν ξέρουμε 5 πράματα για τα αυτοκίνητα και τις φωτογραφικές μηχανές σημαίνει ότι ξέρουμε και για τα ρολόγια;
Παλι αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις..
Η συναισθηματική αξία έχει κόστος;
Για τους πολυ ρομαντικους ,οχι...Πρεπει ομως να το εχουμε υπ'οψην μας (το κοστος) σε μερικες περιπτωσεις γιατι στη αντιθετη περιπτωση ολοι οι αντρες θα πουλουσαμε τα σπιτια μας για να αγορασουμε Ferrari...(ξερεις τι συναισθημα σου προκαλει ο ηχος της...;;

Και
Τι στο διάολο είναι η κοινή λογική και που μπορώ να τι βρω;
Ειναι αυτη που σε εμποδιζει να πεσεις απο μια πολυκατοικια γιατι θα σκοτωθεις...
αυτη που σε εμποδιζεις να σκοτωσεις καποιον γιατι θα πας φυλακη...
αυτη που εμποδιζει να χαλας ολα σου τα λεφτα γιατι θα ψοφησεις στη πεινα...
και αλλα πολλα φιλε μου...
Τωρα που μπορεις να τη βρεις.....ψαξε λιγο μεσα στο ....κεφαλι σου...
Οι αλλοι εκει την εχουμε..!!!
Φιλικα, οπως παντα..