Αποστολέας Θέμα: Κατάστημα για αγορά speedmaster απο Αθήνα ;  (Αναγνώστηκε 11443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Κατάστημα για αγορά speedmaster απο Αθήνα ;
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:29:48 μμ »
Οι σεΐχηδες κατά κύριο λόγο ασχολούνται με όλων των ειδών τα παράνομα και ανήθικα αλισβερίσια.
Πως νομίζεις έχουν αυτά που έχουν? Από την έντιμη και σκληρή δουλειά τους, πληρώνοντας τους φόρους τους και ακολουθώντας πιστά αυτά που απαιτούν οι "υπήκοοι" τους να τηρούν??!!!!
Ναι οι σεΐχηδες είναι ΠΟΛΥΥΥΥ χειρότεροι από τους απατεώνες και τους εμπόρους ναρκωτικών που ανέφερες γιατί ενώ είναι τέτοιοι είναι και "υπεράνω των νόμων" που υποτίθεται πως κυνηγούν αυτά τα φαινόμενα.

Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει σεΐχηδες καλέ μου φίλε Χαρίλαε.. Υπάρχουν σεΐχηδες που με τις φιλανθρωπίες τους έχουν σώσει ζωές και ζωές. Αντίθετα δεν ξέρω κανέναν έμπορο ναρκωτικών να έχει σώσει ζωές, το αντίθετο μόνο.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:42:28 μμ »
Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει σεΐχηδες καλέ μου φίλε Χαρίλαε.. Υπάρχουν σεΐχηδες που με τις φιλανθρωπίες τους έχουν σώσει ζωές και ζωές. Αντίθετα δεν ξέρω κανέναν έμπορο ναρκωτικών να έχει σώσει ζωές, το αντίθετο μόνο.
Μην το λες αυτό. Ο Πάμπλο μια χαρά φιλανθρωπίες έκανε. Σε βαθμό που περιοχές ολόκληρες τον είχαν για Θεό.
Εντάξει ταυτόχρονα «έτρωγε λάχανο» κόσμο και κοσμάκη, αλλά wtf. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 01:03:38 μμ »
Ενδιαφερουσα συζητηση.
Οι 2-3 παρατηρησεις μου ειναι οι εξης.
1. Τελειως αντικειμενικα, αυξηση 1.800 ευρω σε 6-7 χρονια δε δικαιολογειται απο την αξια του προιοντος, με την αυστηρα οικονομικη εννοια.
Αν βγαλεις το ακριβοτερο κουτι και λουρακια, ας πουμε 500 €, μενουν 1.300. Ειναι σχεδον 50% πανω. Τοσο πολυ αυξηθηκαν τα εργατικα, το φραγκο και οι πρωτες υλες;
Αρα, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα είμαστε μικροαστοι ή μεσοαστοι, βρισκω πολυ λογικη την γκρινια. Πολυ δε περισσοτερο που το ποσοστο της εκπτωσης εχει μειωθει.
Το γενικοτερο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι για την ταξη στην οποια ανηκουμε οι περισσοτεροι, το συγκεκριμενο χομπι εχει γινει απιαστο.
Και το προβλημα με τη συγκεκριμενη συζητηση ειναι οτι δεν ανηκουμε ολοι στην ιδια ταξη. Υπαρχουν παιδια πιο ευκαταστατα που με το δικιο τους δεν αντιλαμβανονται την γκρινια των υπολοιπων. Δυσκολα μπορουμε να καταληξουμε καπου οταν συζηταμε τοσο ετεροκλητοι οικονομικα ανθρωποι.

2. Δε με ενοχλει τοσο η συγκριση των ρολογιων με τα εργα τεχνης. Ο Γουορχολ ονομαζε τεχνη κουτια απο παπουτσια 50 χρονια πριν. Εχω την αποψη μου αλλα δε θεωρω ακραια μια τετοια συγκριση, ιδιως απο τη στιγμη που η χρηστικοτητα των μηχανικων ρολογιων τη σημερινη εποχη ειναι τοσο περιορισμενη.

3. Επισης δε θεωρω κακο να θετει καποιος ως κριτηριο τη μεταπωλητικη αξια του ρολογιου. Γιατι οχι ρολεξ αν κρατανε την αξια τους; Σε ενα τοσο ασταθες οικονομικο περιβαλλον μαλιστα.

4. Δεν καταλαβαινω το επιχειρημα ομως οτι ειναι υποκριτες οσοι γκρινιαζουν μεν με τις αυξησεις αλλα πουλανε στην αγοραια αξια. Δηλαδη θα επρεπε να κατσουν σαν ηλιθιοι να χρηματοδοτησουν το κερδος αυτου που θα το παρει; Αν ειναι δυνατο. Σημασια εχει το κινητρο. Αν αγοραζεις για να βγαλεις μετα κερδος ή αν αγοραζεις επειδη αγαπας το ρολοι και οταν χρειαστει να το δωσεις (για να παρεις αλλο, γιατι υπαρχει αναγκη κτλ) προφανως πουλας στην αγοραια αξια.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 01:09:21 μμ »

Βασικά η Yakuza στην Ιαπωνία είναι πάντα από τους πρώτους που προσφέρουν βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης , περισσότερο και από το ίδιο το κράτος.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 01:12:10 μμ »
Ενδιαφερουσα συζητηση.
1. Τελειως αντικειμενικα, αυξηση 1.800 ευρω σε 6-7 χρονια δε δικαιολογειται απο την αξια του προιοντος, με την αυστηρα οικονομικη εννοια.
Αν βγαλεις το ακριβοτερο κουτι και λουρακια, ας πουμε 500 €, μενουν 1.300. Ειναι σχεδον 50% πανω. Τοσο πολυ αυξηθηκαν τα εργατικα, το φραγκο και οι πρωτες υλες;
Αρα, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα είμαστε μικροαστοι ή μεσοαστοι, βρισκω πολυ λογικη την γκρινια. Πολυ δε περισσοτερο που το ποσοστο της εκπτωσης εχει μειωθει.
Το γενικοτερο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι για την ταξη στην οποια ανηκουμε οι περισσοτεροι, το συγκεκριμενο χομπι εχει γινει απιαστο.
Και το προβλημα με τη συγκεκριμενη συζητηση ειναι οτι δεν ανηκουμε ολοι στην ιδια ταξη. Υπαρχουν παιδια πιο ευκαταστατα που με το δικιο τους δεν αντιλαμβανονται την γκρινια των υπολοιπων. Δυσκολα μπορουμε να καταληξουμε καπου οταν συζηταμε τοσο ετεροκλητοι οικονομικα ανθρωποι.

2. Δε με ενοχλει τοσο η συγκριση των ρολογιων με τα εργα τεχνης. Ο Γουορχολ ονομαζε τεχνη κουτια απο παπουτσια 50 χρονια πριν. Εχω την αποψη μου αλλα δε θεωρω ακραια μια τετοια συγκριση, ιδιως απο τη στιγμη που η χρηστικοτητα των μηχανικων ρολογιων τη σημερινη εποχη ειναι τοσο περιορισμενη.

3. Επισης δε θεωρω κακο να θετει καποιος ως κριτηριο τη μεταπωλητικη αξια του ρολογιου. Γιατι οχι ρολεξ αν κρατανε την αξια τους; Σε ενα τοσο ασταθες οικονομικο περιβαλλον μαλιστα.

4. Δεν καταλαβαινω το επιχειρημα ομως οτι ειναι υποκριτες οσοι γκρινιαζουν μεν με τις αυξησεις αλλα πουλανε στην αγοραια αξια. Δηλαδη θα επρεπε να κατσουν σαν ηλιθιοι να χρηματοδοτησουν το κερδος αυτου που θα το παρει; Αν ειναι δυνατο. Σημασια εχει το κινητρο. Αν αγοραζεις για να βγαλεις μετα κερδος ή αν αγοραζεις επειδη αγαπας το ρολοι και οταν χρειαστει να το δωσεις (για να παρεις αλλο, γιατι υπαρχει αναγκη κτλ) προφανως πουλας στην αγοραια αξια.

+1
Πολυ ωραιο ποστ :)

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 01:27:43 μμ »
Μάλλον μόνο με σεΐχηδες δεν κάνεις παρέα φίλε μου!! Οι φίλοι συνφορουμίτες παρακάτω απάντησαν ήδη στο σαθρό σου επιχείρημα περί φιλανθρωπιών  κτλπ.
Η ουσία είναι μια: Οι «τίτλοι» μόνο αλλάζουν ενώ η πραγματικότητα παραμένει ίδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 02:43:12 μμ »
Μάλλον μόνο με σεΐχηδες δεν κάνεις παρέα φίλε μου!! Οι φίλοι συνφορουμίτες παρακάτω απάντησαν ήδη στο σαθρό σου επιχείρημα περί φιλανθρωπιών  κτλπ.
Η ουσία είναι μια: Οι «τίτλοι» μόνο αλλάζουν ενώ η πραγματικότητα παραμένει ίδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Για κανονικούς σειχηδες μιλούσα Χαρίλαε, όχι για συμφορουμιτες. Και φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις αν έχω κάνει παρέα με κάποιους από αυτούς, εξάλλου έχω ζήσει στα Εμιράτα κάμποσα χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 02:48:01 μμ »
Ενδιαφερουσα συζητηση.

Δηλαδή Βίκτωρα, αν ένας από εμάς μπει σε ένα φόρουμ με Φεράρι αξίας 500.000 ευρώ έκαστη, πρέπει να γκρινιάζει επειδή ανήκει σε άλλη τάξη; Και το σημαντικότερο, οι άλλοι θα πρέπει να συμμερίζονται τη γκρίνια του;

Σε πληροφορώ ότι είμαι σε ένα τέτοιο φόρουμ και σε άλλο ένα με σκάφη και το μόνο που λέω στα σχόλια είναι ουάου, ενώ ξέρω ότι 17 ζωες να έχω δεν θα αποκτήσω ποτέ κάτι τέτοιο.

Ας δούμε ένα τέτοιο ουαου και εδώ για τα μάτια του κόσμου. Είναι πάρα φύσιν να παίρνει πενταπλάσια κομπλιμέντα το Orient του Χαρίλαου από τις δύο daytones μαζί. Με όλο το σεβασμό και στην Orient και κυρίως στο Χαρίλαο.

Κάτι άλλο συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:04:54 μμ »
Για σενα φαίνομαστε δηλαδη κομπλεξικοί επειδή δε γράφουμε καλά σχόλια για τις daytona? Επειδή δεν επικροτούνε τα χρυσα ρολόγια και οτιδήποτε χρυσό; Το γράφεις συνέχεια ότι σε πειράζει.

Σόρυ κι όλας αλλά το χρυσό Planet Ocean σου μπροστά στο δικό μου ατσάλινο PO είναι σαν τσιμεντόλιθος και σαν τον Ταμτάκο. Τι μπράβο να σου λέω κάθε μέρα;

Επίσης η κάθε daytona δεν πιάνει μία μπροστα σε κανένα Speedy.
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:06:11 μμ »
Δηλαδή Βίκτωρα, αν ένας από εμάς μπει σε ένα φόρουμ με Φεράρι αξίας 500.000 ευρώ έκαστη, πρέπει να γκρινιάζει επειδή ανήκει σε άλλη τάξη; Και το σημαντικότερο, οι άλλοι θα πρέπει να συμμερίζονται τη γκρίνια του;

Σε πληροφορώ ότι είμαι σε ένα τέτοιο φόρουμ και σε άλλο ένα με σκάφη και το μόνο που λέω στα σχόλια είναι ουάου, ενώ ξέρω ότι 17 ζωες να έχω δεν θα αποκτήσω ποτέ κάτι τέτοιο.

Ας δούμε ένα τέτοιο ουαου και εδώ για τα μάτια του κόσμου. Είναι πάρα φύσιν να παίρνει πενταπλάσια κομπλιμέντα το Orient του Χαρίλαου από τις δύο daytones μαζί. Με όλο το σεβασμό και στην Orient και κυρίως στο Χαρίλαο.

Κάτι άλλο συμβαίνει.

Μιχάλη δεν κατάλαβες τι είπα.
Αναφέρθηκα στο γεγονός ότι κάποιοι από εμάς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το χόμπυ μας ως συλλέκτες. Οι αυξήσεις των τελευταίων ετών δε μας επιτρέπουν να κατέχουμε τα ρολόγια που επιθυμούμε. Αρα γκρινιάζουμε ως συλλέκτες και όχι ως χομπίστες επειδή οι τιμές αυξάνονται. Δε βρίσκω κάτι κακό στο να εκφράζουμε τον προβληματισμό μας επειδή το χόμπι μας μάς ξεπερνά.

Εσύ λες κάτι άλλο. Αναφέρεσαι στο θαυμασμό του ωραίου. Και πριν χρόνια που μπορούσα να πάρω όποιο ατσάλινο ρολεξ ήθελα, θαύμαζα και έλεγα ουάου όταν έβλεπα ένα ΡΡ 5270 κι ας μην μπορούσα να το πάρω. Αυτό έλειπε να γκρίνιαζα επειδή δεν μπορώ να το αποκτήσω ή επειδή δεν μπορώ να αποκτήσω μία φεράρι ή ένα σκάφος. Θα ήταν το λιγότερο γελοίο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:10:05 μμ »
Για να το πω και διαφορετικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την τάξη στην οποία ανήκω. Στενοχωριέμαι λιγάκι που έχουν ξεφύγει τα ρολόγια και είναι απρόσιτα για μένα. Που δεν μπορώ να είμαι συλλέκτης όπως θα ήθελα. Αλλά επειδή άλλοι δεν έχουνε να φάνε, αυτό είναι απλά μια συζήτηση για το χόμπι μας, όχι κοινωνικής προέκτασης.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:11:34 μμ »

Για σενα φαίνομαστε δηλαδη κομπλεξικοί επειδή δε γράφουμε καλά σχόλια για τις daytona? Επειδή δεν επικροτούνε τα χρυσα ρολόγια και οτιδήποτε χρυσό; Το γράφεις συνέχεια ότι σε πειράζει.

Σόρυ κι όλας αλλά το χρυσό Planet Ocean σου μπροστά στο δικό μου ατσάλινο PO είναι σαν τσιμεντόλιθος και σαν τον Ταμτάκο. Τι μπράβο να σου λέω κάθε μέρα;

Επίσης η κάθε daytona δεν πιάνει μία μπροστα σε κανένα Speedy.

Δε μίλησα για κανένα κόμπλεξ ούτε είπα ότι με πειράζει. Είπα ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Στις υπόλοιπες χαζομάρες που γράφεις προφανώς δεν απαντώ, αλλά θα ήμουν περίεργος να μάθω γιατί ο Ταμτάκος αναφέρθηκε ως κάτι υποτιμητικό. Είσαι ρατσιστής;

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:12:46 μμ »
Για να το πω και διαφορετικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την τάξη στην οποία ανήκω. Στενοχωριέμαι λιγάκι που έχουν ξεφύγει τα ρολόγια και είναι απρόσιτα για μένα. Που δεν μπορώ να είμαι συλλέκτης όπως θα ήθελα. Αλλά επειδή άλλοι δεν έχουνε να φάνε, αυτό είναι απλά μια συζήτηση για το χόμπι μας, όχι κοινωνικής προέκτασης.
Ναι αλλά είπες ότι καταλαβαίνεις τη γκρίνια των άλλων. Ενώ στο επόμενο ποστ σου είπες ότι δεν έχει νόημα η γκρίνια . Εκτός αν κατάλαβα λάθος

Αποσυνδεδεμένος Kkost

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:14:48 μμ »

Δηλαδη εσυ σαν πωλητης δεν εισαι ηλιθιος να πουλησεις σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησεις το κερδος του αγοραστη οπως λες, αλλα σαν αγοραστης απαιτεις εναν ηλιθιο πωλητη να σου πουλησει σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησει αυτος το δικο σου κερδος. Πως θα γινει αυτο; μας εξηγείς ?   Aυτη η λογικη που εχεις ειναι κ αυτη που εχουν ολοι οι dealers κτλ, δεν διαφερει σε κατι

Aποδεχεσαι την αγοραια αξια σαν πωλητης, αλλα οταν ειναι να αγορασεις δεν την αποδεχεσαι και λες τι πραγματα ειναι αυτα.
Καταλαβαινεις πως δεν υπαρχει αυτο που λες ετσι;  ή θα εισαι στο ενα ή στο αλλο στρατόπεδο, ολιγον εγκυος δεν υπαρχει.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:20:37 μμ από Kkost »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:19:45 μμ »
Ναι αλλά είπες ότι καταλαβαίνεις τη γκρίνια των άλλων. Ενώ στο επόμενο ποστ σου είπες ότι δεν έχει νόημα η γκρίνια . Εκτός αν κατάλαβα λάθος

Ξαναλέω, δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πατέκ ή μια φεράρι, γιατί αυτό θα ήταν μίζερο. Τα θαυμάζουμε και προχωράμε.
Αντιλαμβάνομαι όμως τον προβληματισμό ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει και αυτά που μπορούσαμε να αποκτήσουμε πριν 6-7 χρόνια τώρα δεν μπορούμε. Κρίμα δεν είναι που το 2011 μου δίνανε sub  με έκπτωση και τώρα δεν έχω καν πρόσβαση; Το παράπονο αφορά αυτό που κάποτε ήταν προσιτό και τώρα, λόγω των Κινέζων και της αδηφαγίας της ωρολοβιομηχανίας, έχει γίνει απρόσιτο για μεσαία εισοδήματα σαν τα δικά μας.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:23:38 μμ »

Δε μίλησα για κανένα κόμπλεξ ούτε είπα ότι με πειράζει. Είπα ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Στις υπόλοιπες χαζομάρες που γράφεις προφανώς δεν απαντώ, αλλά θα ήμουν περίεργος να μάθω γιατί ο Ταμτάκος αναφέρθηκε ως κάτι υποτιμητικό. Είσαι ρατσιστής;

Προφανώς λοιπόν το γούστο υποκειμενικό.
Και για το δικό μου PO δεν έχεις κάνει σχόλιο θετικό, καταλαβαίνω όμως ότι προφανώς δε σου αρέσει.

Ο ρατσισμός είναι μια έννοια με πολλές πτυχές,  προφανώς είναι και από τη δική σου μεριά για τα "φτηνά" ρολόγια και πόσο μάλλον όταν αποκτούν κοπλιμέντα.
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:24:46 μμ »
Προφανώς λοιπόν το γούστο υποκειμενικό.
Και για το δικό μου PO δεν έχεις κάνει σχόλιο θετικό, καταλαβαίνω όμως ότι προφανώς δε σου αρέσει.

Ο ρατσισμός είναι μια έννοια με πολλές πτυχές,  προφανώς είναι και από τη δική σου μεριά για τα "φτηνά" ρολόγια και πόσο μάλλον όταν αποκτούν κοπλιμέντα.
Για να το είχα πέντε χρόνια το ρολόι σου θα μου αρέσει φαντάζομαι. Για τον Ταμτάκο ξέχασες να απαντήσεις

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:27:31 μμ »
Για να το είχα πέντε χρόνια το ρολόι σου θα μου αρέσει φαντάζομαι. Για τον Ταμτάκο ξέχασες να απαντήσεις

Όχι μου αρέσει να τον βλέπω γιατί μου προσφέρει γέλιο.

Ανάφερέ μας όμως κι εσύ ότι κάτι άλλο συμβαίνει που γράφονται θετικά σχόλια στα φτηνά ρολόγια. Επίσης για το δικό σου ρατσισμό για τα φτηνά ρολόγια δεν απάντησες.
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:30:29 μμ »
Δηλαδη εσυ σαν πωλητης δεν εισαι ηλιθιος να πουλησεις σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησεις το κερδος του αγοραστη οπως λες, αλλα σαν αγοραστης απαιτεις εναν ηλιθιο πωλητη να σου πουλησει σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησει αυτος το δικο σου κερδος. Πως θα γινει αυτο; μας εξηγείς ?

Aποδεχεσαι την αγοραια αξια σαν πωλητης, αλλα οταν ειναι να αγορασεις δεν την αποδεχεσαι και λες τι πραγματα ειναι αυτα.
Καταλαβαινεις πως δεν υπαρχει αυτο που λες ετσι;  ή θα εισαι στο ενα ή στο αλλο στρατόπεδο, ολιγον εγκυος δεν υπαρχει.

Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον; Που είπα εγώ ότι ως αγοραστής απαιτώ ο άλλος να είναι ηλίθιος;

Επειδή απευθύνεσαι σε β' ενικό, να σε ενημερώσω ότι προσωπικά δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν στις αγορές μου και δεν έχω ζητήσει ποτέ να μου κάνουν τιμή ξεφτίλα. Επίσης, δεν έχω βγάλει ούτε 1 ευρώ κέρδος. Το αντίθετο φυσικά.

Αν τώρα αναφέρεσαι γενικά, και πάλι δε διάβασες καλά αυτό που είπα και μπερδεύεις δύο διαφορετικά πράγματα.
Όταν είναι λοιπόν να αγοράσω, φυσικά και θα πω τι πράγματα είναι αυτά, γιατί έχω κάθε δικαίωμα να μου τη δίνει που ανεβαίνουν τόσο οι τιμές και μετά, αν δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγορά αυτή, επειδή είναι το χόμπι μου και προφανώς μεταβιβάζω σε αυτό κάποια ψυχολογική μου ανάγκη, θα το βουλώσω και θα το πάρω στην αγοραία αξία του.
Δηλαδή πρέπει να μας αρέσουν κιόλας οι τιμολογιακές πολιτικές των εταιριών; Δεν αρκεί απλά να παίζουμε το παιχνίδι τους; Πρέπει να λέμε και ευχαριστώ;

Και τέλος, δε χρειάζεται επιθετικότητα στα μηνύματά μας. Γιορτές έχουμε και κάνουμε μια συζήτηση για το χόμπι μας.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 03:31:47 μμ »

Κάτι άλλο συμβαίνει.

Τι συμβαίνει;
Τι μας κρύβουν στο My Watch;
Enlighten us, πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία να μάθω τι κρύβεται πίσω από τα πενταπλάσια "ουάου" του Orient έναντι αυτών που εισέπραξαν οι δύο Daytona μαζί. Δεν τα μέτρησα για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να το λες σε πιστεύω.

Να θεσπίσουμε "κανόνες ΟΥΑΟΥ" για να κρατάμε την κατάσταση σε μία ισορροπία που δε σου δημιουργεί άγχος. Ακούς εκεί να υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η Daytona. Ή το moonwatch. Ή τα 114060-116610 (τα ρολόγια που έχουν φάει τόσο κράξιμο ανά την υφήλιο για τη δυσαρμονία κάσας-μπρασελέ τους, που αν ήταν άνθρωποι παίζει και να είχαν αυτοκτονήσει). Ανήκουστα πράγματα...

Εντωμεταξύ μετά τον παραλληλισμό των έργων τέχνης με ρολόγια που πραγματικά δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία μοναδικότητα (ΑΚΑ submariner) παραλληλίζεις το forum της Ferrari με το (οποιοδήποτε) ωρολογιακό forum. Κάπου έχεις μπερδευτεί από τα πολλά fora στα οποία συμμετέχεις. Δεν εξηγείται αλλιώς.