Δηλαδη εσυ σαν πωλητης δεν εισαι ηλιθιος να πουλησεις σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησεις το κερδος του αγοραστη οπως λες, αλλα σαν αγοραστης απαιτεις εναν ηλιθιο πωλητη να σου πουλησει σε τιμη καταλογου και να χρηματοδοτησει αυτος το δικο σου κερδος. Πως θα γινει αυτο; μας εξηγείς ?
Aποδεχεσαι την αγοραια αξια σαν πωλητης, αλλα οταν ειναι να αγορασεις δεν την αποδεχεσαι και λες τι πραγματα ειναι αυτα.
Καταλαβαινεις πως δεν υπαρχει αυτο που λες ετσι; ή θα εισαι στο ενα ή στο αλλο στρατόπεδο, ολιγον εγκυος δεν υπαρχει.
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον; Που είπα εγώ ότι ως αγοραστής απαιτώ ο άλλος να είναι ηλίθιος;
Επειδή απευθύνεσαι σε β' ενικό, να σε ενημερώσω ότι προσωπικά δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν στις αγορές μου και δεν έχω ζητήσει ποτέ να μου κάνουν τιμή ξεφτίλα. Επίσης, δεν έχω βγάλει ούτε 1 ευρώ κέρδος. Το αντίθετο φυσικά.
Αν τώρα αναφέρεσαι γενικά, και πάλι δε διάβασες καλά αυτό που είπα και μπερδεύεις δύο διαφορετικά πράγματα.
Όταν είναι λοιπόν να αγοράσω, φυσικά και θα πω τι πράγματα είναι αυτά, γιατί έχω κάθε δικαίωμα να μου τη δίνει που ανεβαίνουν τόσο οι τιμές και μετά, αν δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγορά αυτή, επειδή είναι το χόμπι μου και προφανώς μεταβιβάζω σε αυτό κάποια ψυχολογική μου ανάγκη, θα το βουλώσω και θα το πάρω στην αγοραία αξία του.
Δηλαδή πρέπει να μας αρέσουν κιόλας οι τιμολογιακές πολιτικές των εταιριών; Δεν αρκεί απλά να παίζουμε το παιχνίδι τους; Πρέπει να λέμε και ευχαριστώ;
Και τέλος, δε χρειάζεται επιθετικότητα στα μηνύματά μας. Γιορτές έχουμε και κάνουμε μια συζήτηση για το χόμπι μας.