Αποστολέας Θέμα: Κατάστημα για αγορά speedmaster απο Αθήνα ;  (Αναγνώστηκε 11438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Κατάστημα για αγορά speedmaster απο Αθήνα ;
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 05:18:58 μμ »
Spot the differences:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 07:10:18 μμ »
Αν η Ω κάνει κάνει αισχροκέρδεια ανεβάζοντας την τιμή του καταλόγου σε ένα προιόν που υπάρχει παντού και για δοκιμή και για αγορά ως φυσικό προιόν, η Ρόλεξ που ορίζει παιχνίδι μαύρων χρημάτων παντελονάτα σε μεσάζοντες σε προιόντα που δεν υπάρχουν, πως λέγεται;
Μα εγώ δεν τις ξεχωριζω. Ως παραδειγμα την έφερα.Αντιμετωπιζουμε τα ρολόγια ως μοναδικά έργα τέχνης, ενώ παραγονται σε χιλιάδες κομμάτια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 07:50:53 μμ »
Μα εγώ δεν τις ξεχωριζω. Ως παραδειγμα την έφερα.Αντιμετωπιζουμε τα ρολόγια ως μοναδικά έργα τέχνης, ενώ παραγονται σε χιλιάδες κομμάτια.

Το χειρότερο Παναγιώτη, είναι ότι σε ένα "ωρολογιακό" forum, θα περίμενες αυτά τα εμπορικά καραγκιοζιλίκια των εταιριών, να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και απαξίωση.
Και όχι να συγκρίνονται τα ασύγκριτα και να πάει να περάσει η λογική "αφού συμβαίνει, είναι λογικό & πάρτε τώρα που γυρίζει"
Δεν είναι λογικό. Είναι βλακώδες. Το ότι υπάρχουν ουκ ολίγοι πελάτες ανά την υφήλιο, που ακολουθούν την τάση, δεν αναιρεί το βλακώδες του θέματος.
Και (επαναλαμβάνω) αυτό υποτίθεται ότι είναι ωρολογιακό forum. Δεν είναι ούτε το ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ούτε ο Χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς του Marie Claire. Τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι πρότινος...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 08:30:15 μμ »
Δε θα μπορουσες να το θέσεις καλύτερα Άγγελε.
Κι εγώ εξεπλάγην με τις απόψεις μερικών αλλά είπα, Χριστούγεννα είναι, δε βαριεσαι.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 08:40:19 μμ »
Το χειρότερο Παναγιώτη, είναι ότι σε ένα "ωρολογιακό" forum, θα περίμενες αυτά τα εμπορικά καραγκιοζιλίκια των εταιριών, να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και απαξίωση.
Και όχι να συγκρίνονται τα ασύγκριτα και να πάει να περάσει η λογική "αφού συμβαίνει, είναι λογικό & πάρτε τώρα που γυρίζει"
Δεν είναι λογικό. Είναι βλακώδες. Το ότι υπάρχουν ουκ ολίγοι πελάτες ανά την υφήλιο, που ακολουθούν την τάση, δεν αναιρεί το βλακώδες του θέματος.
Και (επαναλαμβάνω) αυτό υποτίθεται ότι είναι ωρολογιακό forum. Δεν είναι ούτε το ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ούτε ο Χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς του Marie Claire. Τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι πρότινος...
Ευγε!

Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 08:55:03 μμ »
Δε θα μπορουσες να το θέσεις καλύτερα Άγγελε.
Κι εγώ εξεπλάγην με τις απόψεις μερικών αλλά είπα, Χριστούγεννα είναι, δε βαριεσαι.

Να σου πω την αλήθεια Δημήτρη, άρχισα να βαριέμαι το να είμαι σε φάση «δε βαριέσαι»...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 10:07:04 μμ »
Εγώ να επαναλάβω ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο ρολόι στις αγγελίες μας στα 1900 ευρώ να μένει απουλητο μήνες και μετα κόπων και βασάνων να πωλείται 1700. Το ίδιο και για ένα bluesy 16613 στις 4500, το ίδιο και για ένα Κέρμιτ σειράς V στις 6000, το ίδιο και για μια λευκή Daytona στις 10000, το ίδιο και για ένα 16710 Pepsi στις 3200, κλπκλπκλπ..... Ούτε ένα ρολόι δεν πουλήθηκε από όσα ανέφερα. Εγώ ο ίδιος πουλούσα ολόχρυσο yachtmaster II στις 14000 με κατάλογο 28000 και δεν δέχθηκα ούτε ένα μήνυμα. Το μόνο που άκουγα και τότε και τώρα είναι πως όλα είναι ακριβά. Εντάξει ρε παιδιά ας πάρουμε όλοι hamilton και vostok που είναι φθηνά για να λέμε ότι υπηρετούμε τις ιδέες της ωρολογοφιλίας και της καταπολέμησης της αισχροκέρδιας και του καπιταλισμού. Παίζει να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φόρουμ ρολογιών στη γη που η πλειοψηφία των μελών ασχολείται με αυτά τα πράγματα αντί να θαυμάζει (ή να μη θαυμάζει) τα ρολόγια αυτά καθαυτά. Μόνο του Σπύρου το μπρούτζινο είναι value for money στις 20000 ευρώ (!!!) και αυτό προφανώς μόνο επειδή ο άνθρωπος είναι ο αγαπητός μας moderator, αλλιως και αυτό πανάκριβο και άχρηστο θα ήταν.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γουστάρουν να δουλεύουν σαν σκυλιά 3 ή 5 χρόνια και μετά να δώσουν όσα έβγαλαν για να αγοράσουν το ρολόι των ονείρων τους. Αν αυτό δεν είναι ωρολογοφιλία, τότε ποιο είναι;

Μας έχει φάει η μιζέρια λάχανο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:44:40 πμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 10:18:04 μμ »
Συμφωνώ και εγώ Άγγελε. Υποτίθεται ότι αγαπάμε τα ρολόγια και δεν τα αντιμετωπίζουμε με τη λογική της επένδυσης. Το αγοράζω τώρα 5.000 γιατί ξέρω ότι θα πάει 10.000.Το επόμενο βήμα ποιο είναι ;Να αξίζει όσο ένα διαμέρισμα;
Αυτά τα γράφει κάποιος που έχει   Rolex. Ότι μας πασαρουν  δεν το καταπινουμε έτσι απλά.
Με το συμπαθειο και επειδή ακριβώς δεν είμαστε αδαείς.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 10:59:39 μμ »
Εγώ να επαναλάβω ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο ρολόι στις αγγελίες μας στα 1900 ευρώ να μένει απουλητο μήνες και μετα κόπων και βασάνων να πωλείται 1700. Το ίδιο και για ένα bluesy 16613 στις 4500, το ίδιο και για ένα Κέρμιτ σειράς V στις 6000, το ίδιο και για μια λευκή Daytona στις 10000, το ίδιο και για ένα 16710 Pepsi στις 3200, κλπκλπκλπ..... Ούτε ένα ρολόι δεν πουλήθηκε από όσα ανέφερα. Εγώ ο ίδιος πουλούσα ολόχρυσο yachtmaster II στις 14000 με κατάλογο 28000 και δεν δέχθηκα ούτε ένα μήνυμα. Το μόνο που άκουγα και τότε και τώρα είναι πως όλα είναι ακριβά. Εντάξει ρε παιδιά ας πάρουμε όλοι hamilton και vostok που είναι φθηνά για να λέμε ότι υπηρετούμε τις ιδέες της ωρολογοφιλίας και της καταπολέμησης της αισχροκέρδιας και του καπιταλισμού. Παίζει να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φόρουμ ρολογιών στη γη που η πλειοψηφία των μελών ασχολείται με αυτά τα πράγματα αντί να θαυμάζει (ή να μη θαυμάζει) τα ρολόγια αυτά καθαυτά. Μόνο του Σπύρου το μπρούτζινο είναι value for money στις 20000 που κάνει και αυτό επειδή ο άνθρωπος είναι ο πολύ αγαπητός μας moderator, αλλιως και αυτό πανάκριβο και άχρηστο θα ήταν.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γουστάρουν να δουλεύουν σαν σκυλιά 3 ή 5 χρόνια και μετά να δώσουν όσα έβγαλαν για να αγοράσουν το ρολόι των ονείρων τους. Αν αυτό δεν είναι ωρολογοφιλία, τότε ποιο είναι;

Μας έχει φάει η μιζέρια λάχανο.
Δεν έθιξες το κυριότερο Μιχαλη!!! Πολλα  μέλη εδω δεν δίνουν δεκαρα πανω από την retail για να αγοράσουν ενα ρολοι και στιλιτευουν εμπόρους και αγοραστές όταν πουλάνε ή αγοράζουν με καπέλο. Οταν όμως  πουλάνε ,συμβουλευονται για την τιμή  το chrono 24 . Δηλαδή δεν γίνονται μαλακες αλλα ψαχνουν για μαλακες. Αντε ρε παιδιά.  Κάποιοι εδώ μέσα έχετε moonwatch και το πειρατε κοντά στα 2Κ . Δώστε το τοσο ! Επίσης ενδιαφέρομαι να παρω retail ενα 16600 ( ποσο είχε όταν ήταν σε παραγωγή? 5Κ?? )Ας μιυ δωσει κάποιος το δικο του . Στο θέμα μας τώρα.  Η  omega καλα κανει και αναιβαζει τιμές.  Σου λέει ,αφού δίνουν 8000 για τα πενταψηφια sub  και μάλιστα τα εκθειαζουν κάποιοι για την ομορφιά τους , γιατί να μη δώσουν 6000 για την ρολογαρα που αντεξε στα τεστ της ΝΑ SA  και την φοραει και ο Τζορτζ Κλούνεϊ Γιαυτο παλικάρι αν θες moonwatch παρτο και μη κοιτάς τα δίφραγκα.  Φτηνα αγοραζει μόνον ο εμπορος ή ο οποίος μικροεμπορος . Εσύ θα πληρώσεις και το κέρδος του εμπορου αν θες να χαρείς το ρολοι . Και μην ψάχνεις εδω στο φόρουμ γιατι λίγοι σκέφτονται να δώσουν ρολοι σε τιμή ποιο κάτω από την εμπορική.  Καλα Χριστούγεννα

Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 11:09:50 μμ »
Τα πράγματα ίσως είναι πιο απλά απ'οτι φαίνονται

Δεν κάνουμε ολοι επένδυση..

Άλλο πράγμα το επενδυω και άλλο δε θελω να βλέπω τα λεφτά μου να γίνονται καπνός..

Πριν 7 μήνες περίπου έδωσα ένα μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα πόσο για να πάρω ένα audemars piguet Offshore Diver..

10 κλασεις πάνω από κάθε άλλο ρολόι που έχω πάρει.. Και έχω rolex, Panerai, jlc, Girard Perregaux κτλ...

Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι η μεταπωλητικη αξία είναι πάτος... Και μάλιστα μου έκανε τεράστια εντύπωση..

Τεράστια ιστορία πίσω... Πώληση μόνο σε boutique.. 40.000 ρολογια τον χρόνο.. Κι όμως... Βρήκα αγοραστή με ζόρι...ευτυχώς με μικρή χασούρα... Όλες οι άλλες προσφορές που είχα ήταν με μεγάλη χασούρα..

Επειδη τα ιδρώνω τα λεφτά που βγάζω, δε με παίρνει να έχω μεγάλη χασούρα... Το ίδιο ρολόι (Audemars piguet diver) φορούσε και ο Αντεντοκουμπο όταν υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του πρόσφατα...
Αλλά στον Γιάννη δεν του κάνει μεγάλη διαφορά αν χάσει 7 και 8 χιλιάρικα...

Εμενα μου κάνει..

Πρακτικά :
Αν ήταν να κρατήσω ένα ρολοι και να μην το άλλαζα,  ναι αυτό θα ήταν το ΑΡ.. Αλλά στο χομπυ μας τα ρολογια κάνουν κυκλους

Αν τα ΑΡ είχαν την ίδια μεταπωλητικη αξία με τα ρολεξ, θα κρατούσα το ΑΡ...

Αυτή είναι με απλά λόγια η απάντηση γιατί παίρνω rolex.. Σαν ταπεινος αγοραστής..

Αγοράζω κάτι που σαφώς μου αρέσει και που ξέρω ότι όταν το δώσω δε θα ψάχνω αγοραστή με το δικανο....

Για την ιστορία,  εκτιμώ τα omega και καλά να είμαστε τέλη Ιανουαρίου θα μου έρθει και το πρώτο μου ρολόι στη συλλογή

Sent from my SM-T865 using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 25, 2020, 11:51:01 μμ από Chameleon »

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 25, 2020, 11:19:49 μμ »
Τα πραγματα συμφωνω πως ειναι πιο απλα απ'οτι φαινονται..
Ολα αλλαζουν οταν εχουμε τα λεφτα στο χερι και θελουμε να αγορασουμε ενα ρολοι..
Η διαφορα αναμεσα στη θεωρια και στην πραξη ειναι χαωδης..
Εχω λοιπον 4χιλιαδες στο χερι και θελω να τις διαθεσω για 1 ρολοι.Δυσκολα δε θα βαλω το μουν μεσα στις διαθεσιμες επιλογες μου..
Οι λογοι πολλοι.Αρκετοι εχουν αναφερθει πολυ ευστοχα παραπανω.

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:30:20 πμ »
Το είπα και πριν. Μπορεί κάποιος να χάσει όσα χρήματα θέλει. Βέβαια όταν πουλουσα εγώ το  omega σε απόλυτα  λογική τιμή κάποιοι large σήμερα προσπαθουσαν να μου το παρουν τσαμπα τότε. Διαβάζω σήμερα και γελάω.
Καλά Χριστουγεννα

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:40:57 πμ »
Εγώ πάλι τα βλέπω ακόμα πιο απλά: Ρόλεξ για επένδυση και όποιο σου αρέσει για τον καρπό σου (ανεξαρτήτως της μάρκας και της μεταπωλητικής του αξίας).

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 02:13:33 πμ »
Το είπα και πριν. Μπορεί κάποιος να χάσει όσα χρήματα θέλει. Βέβαια όταν πουλουσα εγώ το  omega σε απόλυτα  λογική τιμή κάποιοι large σήμερα προσπαθουσαν να μου το παρουν τσαμπα τότε. Διαβάζω σήμερα και γελάω.
Καλά Χριστουγεννα

Ενταξει τωρα !!2700 για  moon κάποιας ηλικίας  με το παλιό κουτί όταν τοτε 3000 επερνες το καινουργιο από γνωστο καταστημα με εγγύηση και χωρίς αναγκη για πιθανο service  δεν το λες και ευκαιρία!! Large δεν νομίζω ότι έχουμε εδώ μέσα.  Σφαγμένους για ενα δεκάρικο έχουμε!

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 10:55:21 πμ »
Ενταξει τωρα !!2700 για  moon κάποιας ηλικίας  με το παλιό κουτί όταν τοτε 3000 επερνες το καινουργιο από γνωστο καταστημα με εγγύηση και χωρίς αναγκη για πιθανο service  δεν το λες και ευκαιρία!! Large δεν νομίζω ότι έχουμε εδώ μέσα.  Σφαγμένους για ενα δεκάρικο έχουμε!

Αφου γουστάρεις να ξεκατινιαστουμε θα σου πω ότι ήθελες να το παρεις πολυ χαμηλότερα και μου αραδιαζες κάτι σαχλαμάρες για το φόρουμ και το κοινό παθος των μελών που μας ενώνει. Χαίρομαι που αναγνωρισες τον εαυτό σου σε αυτό που περιεγραψα. Το φόρουμ έχει γίνει μέρος κοινωνικής καταξίωσης. Γεμίσαμε σεΐχη δες.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 11:32:14 πμ »
Νομίζω ότι το ποστ του Άγγελου ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχο.
Οτιδήποτε γράφτηκε μετά από αυτό, θεωρώ ότι είναι άκυρο.
Εν ολίγοις ο καθένας έχει το δικαίωμα να ξοδεύει τα χρήματα που με κόπο βγάζει, όπου γουστάρει κι αγαπά.
Ποιοι είμαστε εμείς να του υποδείξουμε το πώς θα τα ξοδέψει.
Από τη στιγμή που είναι ευτυχισμένος με την αγορά του, όσο ακριβή ή παράλογη κι αν φαντάζει σε εμάς, εγώ πρώτος θα του πω τα καλορίζικα. Έκανε το κέφι του και μπράβο του.
Άλλο όμως αυτό κι άλλο να επικροτουμε τις παράλογες πολιτικές της εκάστοτε εταιρείας με βαρυγδουπες δηλώσεις όπως "μπράβο στην Ω που επιτέλους ξύπνησε", "τζάμπα το έδινε τόσα χρόνια", "οποίος το θέλει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη" και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.
Ειλικρινά αυτά που διαβάζω ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα τα διάβαζα σε ένα φόρουμ ρολογιών.
Εύχομαι μόνο να μη μας διαβάζει κανείς απ' έξω γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονοκουπες.

Όσο για τις αγγελίες που έγινε αναφορά, καλό θα ήταν να μην τις σκαλίζουμε διότι αν βγουν στην επιφάνεια πμ περασμένων ετών, αρκετοί από τους γράφοντες θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.
Φρόνιμο θα ήταν λοιπόν να ζυγίζουμε δύο και τρεις φορές κάτι πριν το ανεβάσουμε.

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 11:35:36 πμ »
Αφου γουστάρεις να ξεκατινιαστουμε θα σου πω ότι ήθελες να το παρεις πολυ χαμηλότερα και μου αραδιαζες κάτι σαχλαμάρες για το φόρουμ και το κοινό παθος των μελών που μας ενώνει. Χαίρομαι που αναγνωρισες τον εαυτό σου σε αυτό που περιεγραψα. Το φόρουμ έχει γίνει μέρος κοινωνικής καταξίωσης. Γεμίσαμε σεΐχη δες.

Ναι το αναγνωρισα φιλε . Αν δεις λιγο τις αγγελίες μου πριν από σένα ειχα αναιβασει και γω moonwatch 8 μηνών με την καινούργια βαλίτσα.  Η καλύτερη προσφορά που είχα τότε ήταν στα λεφτα που στο ζήτησα!!! Δηλαδή 2400.Τελικα το εδωσα σε μη φορουμιτη 2800. Όσο έπρεπε.  Για αυτό καλε μου φιλε χαλαρωσε  . Κι αν παραιτήθηκα τοτε ήταν γιατι προέκυψε κάτι προσωπικό.  Και δεν θυμάμαι πότε εδω μεσα να το έπαιξα Άγιος. Καλα Χριστούγεννα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:14:03 μμ »

Σόρι που επεμβαίνω, τι κακό έχουν οι σεΐχηδες; Σα να αναφέρεσαι σε κάτι κακό ακούστηκε, απατεώνες, έμποροι ναρκωτικών, κλπ ..

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:23:12 μμ »

Νομίζω ότι το ποστ του Άγγελου ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχο.
Οτιδήποτε γράφτηκε μετά από αυτό, θεωρώ ότι είναι άκυρο.

Αυτό δε χρήζει καν αναφοράς. Από καταβολής φόρουμ και εξ' ορισμού, όλα τα ποστ του Άγγελου του Βίκτωρα και του Σπύρου είναι έγκυρα και όλα τα υπόλοιπα άστοχα

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 12:24:16 μμ »
Σόρι που επεμβαίνω, τι κακό έχουν οι σεΐχηδες; Σα να αναφέρεσαι σε κάτι κακό ακούστηκε, απατεώνες, έμποροι ναρκωτικών, κλπ ..
Οι σεΐχηδες κατά κύριο λόγο ασχολούνται με όλων των ειδών τα παράνομα και ανήθικα αλισβερίσια.
Πως νομίζεις έχουν αυτά που έχουν? Από την έντιμη και σκληρή δουλειά τους, πληρώνοντας τους φόρους τους και ακολουθώντας πιστά αυτά που απαιτούν οι "υπήκοοι" τους να τηρούν??!!!!
Ναι οι σεΐχηδες είναι ΠΟΛΥΥΥΥ χειρότεροι από τους απατεώνες και τους εμπόρους ναρκωτικών που ανέφερες γιατί ενώ είναι τέτοιοι είναι και "υπεράνω των νόμων" που υποτίθεται πως κυνηγούν αυτά τα φαινόμενα.
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης