Πάμε μία ψηφοφορία να πάρω μιά ιδέα τί είναι πιό προτεινόμενο γενικά, μιας και αυτά τα νέα (τελευταίας γενιάς με sapphire και την πιό μαζεμένη στρογγυλή κάσα) δεν τα έχω δοκιμάσει.
Είμαι ανάμεσα σε ένα τέτοιο
νέας γενιάς (με μπρασελέ) και σε ένα ίδιο με κάσα carbon αλλά με λουρί καουτσούκ.
Εδώ δεν έχω δοκιμάσει τίποτε και δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερο το μπρασελέ ή αν το λουρί καουτσούκ φθάνει και περισσεύει (το μοντέλο με κάσα carbon είναι πιό ακριβό γενικά).
Επίσης υπάρχει και η επιλογή καινούργιου ή και (σε καλή κατάσταση) μεταχειριεμένου
παλιάς γενιάς, το οποίο έχει μεγαλύτερη κάσα αλλά δεν έχει Bluetooth.
Εδώ όλες οι επιλογές έχουν μπρασελέ, και 1-2 από αυτές έχουν και GPS, που βέβαια ανεβάζει την τιμή κατά περίπου 20% από το μέσο όρο όλων των επιλογών.
Την παλιά, μεγάλη κάσα (αυτήν που τώρα έχουν τα GST-B1000) την ξέρω καλά, κι αν και μεγάλη είμαι ΟΚ.
Λατρεύω το Bluetooth μιας και με ενοχλεί όταν τα ρολόγια μένουν πίω ή πάνε μπροστά.
Το Multi-Band 5/6 το θεωρώ άχρηστο διότι στις χώρες που πηγαίνω (Ελλάδα, Κορέα κυρίως) δεν πιάνει.
Είχα MRG με GPS παλιά και το έδωσα γρήγορα λόγω μεγέθους, αν το είχα όμως τώρα θα το κρατούσα διότι αυτό το στυλ, μέγεθος και complications των ρολογιών αυτών ταιριάζουν με την καθημερινότητά μου.
Σχόλια, εμπειρίες και γνώμες όλα ευπρόσδεκτα φυσικά - κι ευχαριστώ προκαταβολικά.
Να δώσω και μερικές φωτό για να ξέρουμε και για τί μιλάμε.
Επιλογή 1: Καινούργιο MTG-S1000BD-5AER παλιάς γενιάς, χωρίς GPS ή Bluetooth, RG two-tone.

Επιλογή 2: Pre-owned MTG-G1000RS-1AJF παλιάς γενιάς, με GPS, χωρίς Bluetooth, 25% πιό ακριβό από το μέσο όρο όλων.

Επιλογή 3: Pre-owned MTG-S1000D-1A παλιάς γενιάς, χωρίς GPS & Bluetooth, 12% πιό φθηνό από το μέσο όρο όλων.

Επιλογή 4: Καινούργιο MTG-B1000D-1AER τελευταίας γενιάς, χωρίς GPS, με Bluetooth & ss μπρασελέ.

Επιλογή 5: Καινούργιο MTG-B1000XB-1AER τελ. γενιάς, carbon, χωρίς GPS, με Bluetooth & καουτσούκ.