Αποστολέας Θέμα: WTB Rolex SD43 - GMT 2 Yellow or Ever Gold  (Αναγνώστηκε 4942 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• 38mm case
    • Προφίλ
WTB Rolex SD43 - GMT 2 Yellow or Ever Gold
« στις: Μάιος 13, 2020, 10:43:27 μμ »
Προς αναζήτηση και μόνο σε άριστη κατάσταση με όλη τους την προίκα.
Από παλαιότερο (116713) στο νεότερο 126711CHNR (νομίζω το 2018 βγήκε)

Προαιρετικά με ενδιαφέρει να ανταλλάξω και το explorer Ι (2018) και διαφορά από μέρους μου (χωρίς να είναι απαραίτητη η ανταλλαγή μιας και δεν έχω αποφασίσει αν θα το δώσω...) αν ενδιαφέρει κανέναν...

Πριν από 2 μήνες που ήμουν Ελλάδα βρήκα σε AD το sub yellow cold (black) στα €13.150 και θα έφερναν και το αντίστοιχο GMT (€13.850), συνεπώς, έχω την αίσθηση ότι είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν πριν εποχή κορωνοϊού και χωρίς καπέλο (όπως βρήκα το DJ 41 τον Αύγουστο).

Παρακαλώ σοβαρές προτάσεις,

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2020, 08:03:58 πμ από sea_dweller »

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: WTB Rolex SD43 - GMT 2 Yellow or Ever Gold
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 14, 2020, 04:33:42 μμ »
Μάλλον κάτι δεν έχω διατυπώσει σωστά και ίσως να μην είναι πλήρως κατανοητό το κείμενο μου.

Με ενδιαφέρουν και τα 3. Σειρά προτεραιότητας έχει το SD τα υπόλοιπα όποιο βρω.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 14, 2020, 09:13:19 μμ »
φιλε sea dweller αν και δεν μου πεφτει λογος τα rolex μου φαινονται υπερτιμημένα και εχουν
την εμφανιση ψευτικου.Εχω 400 χιλιαρικα στην τραπεζα rolex δεν παιρνω, ειχα omega seamaster
πολυ ωραιο.

Αποσυνδεδεμένος vasios

• On the balance wheel
  • Μια αστραπη η ζωη,μα προλαβαινουμε
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 14, 2020, 09:37:57 μμ »
φιλε sea dweller αν και δεν μου πεφτει λογος τα rolex μου φαινονται υπερτιμημένα και εχουν
την εμφανιση ψευτικου.Εχω 400 χιλιαρικα στην τραπεζα rolex δεν παιρνω, ειχα omega seamaster
πολυ ωραιο.
Φίλε μου drifter νομίζω δεν μου πέφτει λόγος αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης το ποσά λεφτά έχει ο καθένας μας και που τα διαθέτει
Ο άνθρωπος ψάχνει ότι του αρέσει
Εγώ δεν αγοράζω κάλτσες για να πάρω ρόλεξ,πιστεύω θα εχω προλάβει πριν λιώσουν τελείως
Συγνώμη για το σχόλιο φίλε sea-dweller εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και σε καλη τιμή

Sent from my iPad using Tapatalk
Ο σωστος δρομος ειναι ο ανηφορος.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 14, 2020, 09:59:15 μμ »
Το μαμησαμε που το μαμησαμε το ποστ αναζήτησης του φίλου   sea_d    weller ας γράψω και γω. Τα ρολόγια είναι αρρώστια. Ένα tag Heuer πχ των 1500 ευρώ καλυπτει τα παντα και τους παντες !!! Από εργάτη έως δυσεκατομυριουχο. Από εκεί και περα περι ορέξεως.... Τα ρολεξ είναι ρολεξ!!!!Είναι τα ρολεξ και τα αλλά

Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 14, 2020, 10:49:10 μμ »
Φίλε μου drifter νομίζω δεν μου πέφτει λόγος αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης το ποσά λεφτά έχει ο καθένας μας και που τα διαθέτει
Ο άνθρωπος ψάχνει ότι του αρέσει
Εγώ δεν αγοράζω κάλτσες για να πάρω ρόλεξ,πιστεύω θα εχω προλάβει πριν λιώσουν τελείως
Συγνώμη για το σχόλιο φίλε sea-dweller εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και σε καλη τιμή

Sent from my iPad using Tapatalk
οκ εγινε

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 14, 2020, 11:00:13 μμ »
Το μαμησαμε που το μαμησαμε το ποστ αναζήτησης του φίλου   sea_d    weller ας γράψω και γω. Τα ρολόγια είναι αρρώστια. Ένα tag Heuer πχ των 1500 ευρώ καλυπτει τα παντα και τους παντες !!! Από εργάτη έως δυσεκατομυριουχο. Από εκεί και περα περι ορέξεως.... Τα ρολεξ είναι ρολεξ!!!!Είναι τα ρολεξ και τα αλλά

Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι ο Μαρινακης φοραει ενα Q&Q των 20 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος Kkost

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 14, 2020, 11:34:13 μμ »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 15, 2020, 12:24:31 πμ »
πολυ ωραιο.

Δεκτή και σεβαστή η άποψη σου φίλε μου θα έχεις τους λόγους σου. Σίγουρα παρατηρήθηκε μια τρέλα με τα Rolex...Άραγε ποιος μπορεί να κατηγορήσει την εταιρεία για την άψογη δουλειά που έκαναν τα τμήματα Marketing και RD. Αναφορικά με το αν είναι ψεύτικα επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη ειδικότερα για το sd μιας και είχα το 16600 από το 1990 με  >10.000  καταδύσεις εκτεθειμένο σε ήλιο, αλάτι, πιέσεις, κραδασμούς από το σκάφος, πτώσεις από μεγάλο ύψος κ.α. χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Πολλοί συνάδελφοι φορούσαν seiko και citizen, πολύ αξιόλογα ρολόγια.

Όταν έκανα το service αργοπορημένα...Παραδόθηκε το ρολόι όπως το είχα αγοράσει πριν από πολλά χρόνια. Δεν το περίμενα αυτό και μάλιστα με κόστος κάτω των €300.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από ρολόγια ούτε είχα ποτέ προσωπικά omega (έχω χρησιμοποιήσει συναδέλφων) για να τα συγκρίνω με sd αφού δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Όμως μιλάω εκ του αποτελέσματος όπου επάξια στάθηκε δίπλα μου και όταν το κοίταζα είχα ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης που κατάφερα και το πήρα από μικρός. Το έδωσα χωρίς λόγο από καθαρή βλακεία και το μετανιώνω κάθε στιγμή. Σίγουρα δεν κοιτάζω πίσω οπότε το sd που ψάχνω αποτελεί μονόδρομο για εμένα. Κάποιο μέλος είχε γράψει κάτι πολύ πετυχημένο .. Την καψούρα, την τσιπούρα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι την πληρώνεις.
Φίλε Vasios σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ζητώ συγνώμη στη διαχείριση για την μακροσκελή τοποθέτησή μου.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 15, 2020, 12:26:08 πμ »
Πες μας αν θέλεις να σβήσουμε τα άσχετα ποστ από την αγγελία σου...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 15, 2020, 12:28:46 πμ »
Δεν με πειράζουν.

Ευχαριστώ για τη διάθεση βοήθειας σας.

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 15, 2020, 10:18:22 πμ »
Δεκτή και σεβαστή η άποψη σου φίλε μου θα έχεις τους λόγους σου. Σίγουρα παρατηρήθηκε μια τρέλα με τα Rolex...Άραγε ποιος μπορεί να κατηγορήσει την εταιρεία για την άψογη δουλειά που έκαναν τα τμήματα Marketing και RD. Αναφορικά με το αν είναι ψεύτικα επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη ειδικότερα για το sd μιας και είχα το 16600 από το 1990 με  >10.000  καταδύσεις εκτεθειμένο σε ήλιο, αλάτι, πιέσεις, κραδασμούς από το σκάφος, πτώσεις από μεγάλο ύψος κ.α. χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Πολλοί συνάδελφοι φορούσαν seiko και citizen, πολύ αξιόλογα ρολόγια.

Όταν έκανα το service αργοπορημένα...Παραδόθηκε το ρολόι όπως το είχα αγοράσει πριν από πολλά χρόνια. Δεν το περίμενα αυτό και μάλιστα με κόστος κάτω των €300.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από ρολόγια ούτε είχα ποτέ προσωπικά omega (έχω χρησιμοποιήσει συναδέλφων) για να τα συγκρίνω με sd αφού δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Όμως μιλάω εκ του αποτελέσματος όπου επάξια στάθηκε δίπλα μου και όταν το κοίταζα είχα ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης που κατάφερα και το πήρα από μικρός. Το έδωσα χωρίς λόγο από καθαρή βλακεία και το μετανιώνω κάθε στιγμή. Σίγουρα δεν κοιτάζω πίσω οπότε το sd που ψάχνω αποτελεί μονόδρομο για εμένα. Κάποιο μέλος είχε γράψει κάτι πολύ πετυχημένο .. Την καψούρα, την τσιπούρα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι την πληρώνεις.
Φίλε Vasios σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ζητώ συγνώμη στη διαχείριση για την μακροσκελή τοποθέτησή μου.
ναι ειναι και το αλλο, οταν ακουει ο αλλος rolex ψαρωνει αμεσως.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 15, 2020, 10:19:52 πμ »
.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 15, 2020, 10:21:27 πμ »

Εχω 400 χιλιαρικα στην τραπεζα rolex δεν παιρνω

Αν είχες κάνει όλα σου τα λεφτά ρόλεξ πριν 10 χρόνια τώρα θα είχες κοντά στο εκατομμύριο στην τράπεζα

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 15, 2020, 12:16:32 μμ »

Αν είχες κάνει όλα σου τα λεφτά ρόλεξ πριν 10 χρόνια τώρα θα είχες κοντά στο εκατομμύριο στην τράπεζα
οκ εγινε

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 15, 2020, 12:51:58 μμ »
οκ εγινε
Δυστυχώς, δεν έγινε

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 19, 2020, 04:25:01 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,
Ο στόχος επιτεύχθηκε και η οικογένεια  μεγάλωσε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του ανθρώπους που μέσα από το forum με βοήθησαν με την πολύτιμη εμπειρία τους και το μεράκι τους.

Ευχαριστώ και τη Διαχείριση για τη φιλοξενία.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2020, 04:46:58 μμ από sea_dweller »

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 19, 2020, 06:47:22 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,
Ο στόχος επιτεύχθηκε και η οικογένεια  μεγάλωσε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του ανθρώπους που μέσα από το forum με βοήθησαν με την πολύτιμη εμπειρία τους και το μεράκι τους.

Ευχαριστώ και τη Διαχείριση για τη φιλοξενία.

καλοφόρετο!! πολύ όμορφο ρολόι!! να το χαίρεσαι  :)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 19, 2020, 07:44:13 μμ »
Σε ευχαριστώ για τις ευχές.

Εύχομαι σε όλους  να δείχνουν πάντοτε καλές ώρες.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 19, 2020, 08:14:51 μμ »
Καλοφόρετο!!!
Απόστολος