φιλε sea dweller αν και δεν μου πεφτει λογος τα rolex μου φαινονται υπερτιμημένα και εχουν
την εμφανιση ψευτικου.Εχω 400 χιλιαρικα στην τραπεζα rolex δεν παιρνω, ειχα omega seamaster
πολυ ωραιο.
Δεκτή και σεβαστή η άποψη σου φίλε μου θα έχεις τους λόγους σου. Σίγουρα παρατηρήθηκε μια τρέλα με τα Rolex...Άραγε ποιος μπορεί να κατηγορήσει την εταιρεία για την άψογη δουλειά που έκαναν τα τμήματα Marketing και RD. Αναφορικά με το αν είναι ψεύτικα επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη ειδικότερα για το sd μιας και είχα το 16600 από το 1990 με >10.000 καταδύσεις εκτεθειμένο σε ήλιο, αλάτι, πιέσεις, κραδασμούς από το σκάφος, πτώσεις από μεγάλο ύψος κ.α. χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Πολλοί συνάδελφοι φορούσαν seiko και citizen, πολύ αξιόλογα ρολόγια.
Όταν έκανα το service αργοπορημένα...Παραδόθηκε το ρολόι όπως το είχα αγοράσει πριν από πολλά χρόνια. Δεν το περίμενα αυτό και μάλιστα με κόστος κάτω των €300.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από ρολόγια ούτε είχα ποτέ προσωπικά omega (έχω χρησιμοποιήσει συναδέλφων) για να τα συγκρίνω με sd αφού δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Όμως μιλάω εκ του αποτελέσματος όπου επάξια στάθηκε δίπλα μου και όταν το κοίταζα είχα ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης που κατάφερα και το πήρα από μικρός. Το έδωσα χωρίς λόγο από καθαρή βλακεία και το μετανιώνω κάθε στιγμή. Σίγουρα δεν κοιτάζω πίσω οπότε το sd που ψάχνω αποτελεί μονόδρομο για εμένα. Κάποιο μέλος είχε γράψει κάτι πολύ πετυχημένο .. Την καψούρα, την τσιπούρα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι την πληρώνεις.
Φίλε Vasios σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Ζητώ συγνώμη στη διαχείριση για την μακροσκελή τοποθέτησή μου.