Αποστολέας Θέμα: Seiko MM 300m vs Rolex SubC  (Αναγνώστηκε 77750 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko MM 300m vs Rolex SubC
« Απάντηση #100 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 07:57:22 πμ »
Δεν έχει πουληθεί σχεδόν ποτέ Rolex στις αγγελίες του φόρουμ. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.

Πριν λίγους μήνες θυμάμαι ένα 16610 που έφυγε σε 3 ώρες μέσα στα 5000€ αν θυμάμαι καλά ...!!! 

Τα «ΚΑΛΑ» ρολόγια που υπάρχουν εδώ μέσα δεν βγαίνουν στις αγγελιες του φόρουμ αλλά αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα «ΚΑΛΑ» ρολόγια και όχι μόνο για τα ρόλεξ !!!

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 07:59:14 πμ »
Πριν λίγους μήνες θυμάμαι ένα 16610 που έφυγε σε 3 ώρες μέσα στα 5000€ αν θυμάμαι καλά ...!!! 

Τα «ΚΑΛΑ» ρολόγια που υπάρχουν εδώ μέσα δεν βγαίνουν στις αγγελιες του φόρουμ αλλά αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα «ΚΑΛΑ» ρολόγια και όχι μόνο για τα ρόλεξ !!!
Με τιμή πώλησης εκτός φόρουμ 6500 τι περίμενες να κάνει δηλαδή; Συμφωνώ με αυτό που λες και συμπληρώνω ότι πρέπει να είναι καλή και η τιμή. Στο συγκεκριμένο η τιμή ήταν "χάρισμα"

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 08:24:18 πμ »
Μωρέ δεν καβάλησα, αν δεις κάθε δύο τρία χρόνια έμπαινα να ποστάρω κάτι μέχρι την εποχή που άρχισε να χάνεται το μέτρο και ως ένα εκ των παλαιοτέρων μελών θεώρησα καθήκον μου να προστατεύω τους αναγνώστες από τη βροχή σαχλαμάρας. Αυτό είναι όλο.

Εχουν στο φορουμ αυτο κατα καιρους γραφτει ποστ ρατσιστικα, σεξιστικα και οτι αλλο -ικα καταβασει ο νους μας. Και πολυ προσφατα μαλιστα.
Αυτα θα επρεπε να μας θιγουν και οχι η γνωμη του καθενος για τη ρολεξ ή τη σεικο.

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 08:40:18 πμ »
  Kατά τα λοιπά, οι "ασχολούμενοι χρόνια με το αντικείμενο" γνωρίζουν κάλλιστα ότι η ψαλίδα ανάμεσα στις τιμές πώλησης από πλευράς εμπόρων και στις αντίστοιχες τιμές αγοράς από τους ίδιους είναι τεράστια και ότι, για τον ιδιώτη, τα ποσοστά των  απίθανων υπεραποδόσεων που μονίμως ονειρεύεσαι και διακηρύσσεις ανήκουν στη σφαίρα της Disneyland.

Μαλλον αυτο το αξιωμα  δεν υφισταται ως αντιληψη απο πολλους,οποτε και συνεχιζουν οι αεναες κουβεντες των blue chip....

(Α, και δυστυχως ειχα κανει αναφορα στην πιο πανω περιπτωση πωλησης του sub-γιατι πολλα ακουμε δεξια και αριστερα για το μυθο της υπεραποδοσης - και αντιμετωπιστηκα με οχι και τοση ευγενεια.....)

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 08:47:16 πμ »

Εννοείται φίλε κάπτεν , όταν τα περισσότερα μέλη των φόρουμ έχουν απόκτηςει νοοτροπία εμπόρου πως να πωληθούν τα καλά εντός ;
Ασε που τα περισσότερα μέλη πλέον είναι σκασμένα από ρολόγια στη συλλογή τους .
Γενικα στα ελληνικά φορά δεν κινείται τίποτα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 01:02:35 μμ »
Εχουν στο φορουμ αυτο κατα καιρους γραφτει ποστ ρατσιστικα, σεξιστικα και οτι αλλο -ικα καταβασει ο νους μας. Και πολυ προσφατα μαλιστα.
Αυτα θα επρεπε να μας θιγουν και οχι η γνωμη του καθενος για τη ρολεξ ή τη σεικο.
Αγαπητέ mod, η αστυνόμευση των ρατσιστικών και υβριστικών σχολίων είναι προφανώς δική σας δουλειά και όχι των υπολοίπων μελών. Επίσης, σε θέματα γούστου προσωπικά δεν σχολίασα ποτέ το οτιδήποτε. Καταλαβαίνω και σέβομαι το να πει κάποιος ότι του αρέσει ένα σέικο περισσότερο από ένα ρόλεξ. Κι εμένα υπάρχουν swatch στη συλλογή μου που με τρελαίνουν και έρχονται εποχές που τα φοράω περισσότερο από τα ρόλεξ μου. Δεν θα τον σεβαστώ όμως όταν πει κάτι που δεν στέκει, ότι δηλαδή το σέικο είναι καλύτερο ρολόι. Ούτε ότι το ρόλεξ περνάει στα αζήτητα ενώ το grand Seiko είναι περιζήτητο, ή ότι το ΜΜ SLK πως σκατά λέγεται είναι hulk-killer. Ο λόγος που δεν θα τον σεβαστώ είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ ρολογιών και υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν για να μάθουν. Όταν λοιπόν υπάρχει παραπληροφόρηση σε σταθερές που είναι κοινές παγκοσμίως και βρεθώ και σε μέρα που να έχω κέφι, όντας άρρωστος συλλέκτης για 20+ χρόνια και μέλος στα διεθνή φόρουμς από το 1999, ε ναι, θα επέμβω.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 01:47:36 μμ »
Αγαπητέ mod, η αστυνόμευση των ρατσιστικών και υβριστικών σχολίων είναι προφανώς δική σας δουλειά και όχι των υπολοίπων μελών. Επίσης, σε θέματα γούστου προσωπικά δεν σχολίασα ποτέ το οτιδήποτε. Καταλαβαίνω και σέβομαι το να πει κάποιος ότι του αρέσει ένα σέικο περισσότερο από ένα ρόλεξ. Κι εμένα υπάρχουν swatch στη συλλογή μου που με τρελαίνουν και έρχονται εποχές που τα φοράω περισσότερο από τα ρόλεξ μου. Δεν θα τον σεβαστώ όμως όταν πει κάτι που δεν στέκει, ότι δηλαδή το σέικο είναι καλύτερο ρολόι. Ούτε ότι το ρόλεξ περνάει στα αζήτητα ενώ το grand Seiko είναι περιζήτητο, ή ότι το ΜΜ SLK πως σκατά λέγεται είναι hulk-killer. Ο λόγος που δεν θα τον σεβαστώ είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ ρολογιών και υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν για να μάθουν. Όταν λοιπόν υπάρχει παραπληροφόρηση σε σταθερές που είναι κοινές παγκοσμίως και βρεθώ και σε μέρα που να έχω κέφι, όντας άρρωστος συλλέκτης για 20+ χρόνια και μέλος στα διεθνή φόρουμς από το 1999, ε ναι, θα επέμβω.

Φίλε Μιχάλη (αν δεν κάνω λάθος το όνομα),
Καταρχάς κανείς δε σου ζήτησε να κάνεις αστυνόμευση και κανείς δεν κάνει αστυνόμευση εδώ. Χρησιμοποίησα τη φράση "μας θίγουν" και μάλιστα σε α' πληθυντικό. Καμία σχέση λοιπόν με αστυνόμευση. Αυτό που λέω είναι ότι θα ήταν προτιμότερο να είμαστε επιθετικοί με σχόλια που προσβάλλουν, έστω και για πλάκα, ομάδες ανθρώπων/γένη/φύλα κτλ, παρά σε διαφορετικές απόψεις. Έχω δικαίωμα να σχολιάζω την επιλογή του καθενός με τι θίγεται ή με τι επιλέγει να ασχοληθεί, χωρίς να του υποδεικνύω το παραμικρό. Κι εσύ φυσικά έχεις το δικαίωμα να απαντάς και να σχολιάζεις σχετικά με ό,τι επιθυμείς.
Δεν έχεις όμως δικαίωμα να αποκαλείς σαχλαμάρες τη γνώμη του άλλου, έστω και αν σου φαίνεται εξωφρενική ή ο,τιδήποτε άλλο. Μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα (νομίζω δεν το έχεις κάνει), να απορρίψεις μία γνώμη χωρίς επιχειρήματα (έστω και αν έτσι δεν προάγεις το διάλογο), να επιλέξεις να μην απαντήσεις, να κάνεις πλάκα, σαρκασμό κτλ. Για παράδειγμα, τα αφοριστικά σου σαρκαστικά σχόλια μου φαίνονται πολύ πιο έξυπνα από το να λες σε κάποιον ότι λέει σαχλαμάρες.
Αυτό θα ίσχυε ακόμα και αν ο Ντένης παραπληροφορούσε, όπως λες. Αλλά δεν παραπληροφορεί. Λέει την άποψή του και μάλιστα με επιχειρήματα, τα οποία μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι. Ούτε εμένα με έχει πείσει σε κάποια πράγματα. Αλλά η αντίδρασή σου μοιάζει με αντίδραση σκληροπυρηνικού ιερέα όταν του λένε ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο. Ε, υπάρχει κάποια πιθανότητα να προέρχεται, πώς να το κάνουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2019, 07:42:49 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 01:56:36 μμ »
Φίλε Μιχάλη (αν δεν κάνω λάθος το όνομα),
Καταρχάς κανείς δε σου ζήτησε να κάνεις αστυνόμευση και κανείς δεν κάνει αστυνόμευση εδώ. Χρησιμοποίησα τη φράση "μας θίγουν" και μάλιστα σε α' πληθυντικό. Καμία σχέση λοιπόν με αστυνόμευση. Αυτό που λέω είναι ότι θα ήταν προτιμότερο να είμαστε επιθετικοί με σχόλια ποιυ προσβάλλουν, έστω και για πλάκα, ομάδες ανθρώπων/γένη/φύλα κτλ, παρά σε διαφορετικές απόψεις. Έχω δικαίωμα να σχολιάζω την επιλογή του καθένος με τι θίγεται ή με τι επιλέγει να ασχοληθεί, χωρίς να του υποδεικνύω το παραμικρό. Κι εσύ φυσικά έχεις το δικαίωμα να απαντάς και να σχολιάζεις σχετικά με ό,τι επιθυμείς.
Δεν έχεις όμως δικαίωμα να αποκαλείς σαχλαμάρες τη γνώμη του άλλου, έστω και αν σου φαίνεται εξωφρενική ή ο,τιδήποτε άλλο. Μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα (νομίζω δεν το έχεις κάνει), να απορρίψεις μία γνώμη χωρίς επιχειρήματα (έστω και αν έτσι δεν προάγεις το διάλογο), να επιλέξεις να μην απαντήσεις, να κάνεις πλάκα, σαρκασμό κτλ. Για παράδειγμα, τα αφοριστικά σου σαρκαστικά σχόλια μου φαίνονται πολύ πιο έξυπνα από το να λες σε κάποιον ότι λέει σαχλαμάρες.
Αυτό θα ίσχυε ακόμα και αν ο Ντένης παραπληροφορούσε, όπως λες. Αλλά δεν παραπληροφορεί. Λέει την άποψή του και μάλιστα με επιχειρήματα, τα οποία μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι. Ούτε εμένα με έχει πείσει σε κάποια πράγματα. Αλλά η αντίδρασή σου μοιάζει με αντίδραση σκληροπυρηνικού ιερέα όταν του λένε ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο. Ε, υπάρχει κάποια πιθανότητα να προέρχεται, πώς να το κάνουμε.
Α μάλιστα. Άρα αυτό που επισυνάπτω στη φωτό και το οποίο ήταν μέσα στις σαχλαμάρες που ανέφερα, είναι γνωμη και όχι σαχλαμάρα. Οκ.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 01:58:34 μμ »
Αυτό με τον άνθρωπο και τον πίθηκο  με μπέρδεψε...
Υποννοείς μήπως ότι η Rolex κατάγεται από την SEIKO???

Μίλα!!!

Sent from my ATU-L31 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 01:59:08 μμ »
Η διαφορετικότητα στις γνώμες δεν επιτρέπεται να οδηγεί σε σχεδόν υβριστικά σχόλια! Το να νομίζεις πως η γνώμη σου είναι η σωστή είναι καλό (για εσένα!!!) αλλά το να επιβάλεις (σχεδόν δικτακτορικά) την γνώμη σου και μάλιστα σχολιάζοντας υποτιμητικά την γνώμη του άλλου δεν σε τιμά καθόλου, πόσο μάλιστα αν όπως λες έχεις τόση εμπειρία και συμμετοχή στα φόρα.
Ούτε να σε πλήρωνε η ROLEX δεν θα ήσουν τόσο ευαίσθητος ώστε κάθε φορά που κάποιος κάτι λέει εναντίον της.

"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:01:22 μμ »
Η διαφορετικότητα στις γνώμες δεν επιτρέπεται να οδηγεί σε σχεδόν υβριστικά σχόλια! Το να νομίζεις πως η γνώμη σου είναι η σωστή είναι καλό (για εσένα!!!) αλλά το να επιβάλεις (σχεδόν δικτακτορικά) την γνώμη σου και μάλιστα σχολιάζοντας υποτιμητικά την γνώμη του άλλου δεν σε τιμά καθόλου, πόσο μάλιστα αν όπως λες έχεις τόση εμπειρία και συμμετοχή στα φόρα.
Ούτε να σε πλήρωνε η ROLEX δεν θα ήσουν τόσο ευαίσθητος ώστε κάθε φορά που κάποιος κάτι λέει εναντίον της.

Στη βλακεία Χαρίλαε είμαι ευαίσθητος όχι στη Ρόλεξ. Περί γνώμης απάντησα πιο πάνω, ποτέ δεν σχολίασα γνώμες.

Το να πεις ότι το MM μου αρέσει περισσότερο από το hulk ή ότι το hulk μου προκαλεί εμετό, είναι γνώμη. Το να πεις ότι το MM είναι καλύτερο ρολόι, είναι βλακεία.

Σόρι αλλά είμαι κάθετος.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:05:49 μμ »
Αυτό με τον άνθρωπο και τον πίθηκο  με μπέρδεψε...
Υποννοείς μήπως ότι η Rolex κατάγεται από την SEIKO???

Μίλα!!!

Sent from my ATU-L31 using Tapatalk
Βασικά ισχύει αυτό

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:15:06 μμ »
Ωραία, τις σαχλαμάρες τώρα τις "προήγαγες" σε βλακεία.
Καταρχάς απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να εκφράζεσαι έτσι. Αυτό και μόνο θα αρκούσε.
Ωστόσο, από ποια ανώτατη αρχή απορρέει η αυθεντία του να αποφασίζεις ότι κάτι δεν είναι γνώμη αλλά βλακεία; Όλα γνώμες είναι. Υπάρχουν και βλακώδεις γνώμες, τις οποίες, ακόμα και αν θεωρούμε ότι είναι βλακώδεις, οφείλουμε να τις σεβόμαστε.
Επιπλέον, αυτό που για σένα είναι βλακεία για το Χαρίλαο πχ. είναι εξυπνάδα. Να πούμε και το Χαρίλαο βλάκα; (Συγγνώμη Χαρίλαε)
Αποδείξτε επιτέλους με επιχειρήματα ποιος έχει δίκιο και μη συμπεριφέρεστε σα δημοτικό.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:19:03 μμ »
Στη βλακεία Χαρίλαε είμαι ευαίσθητος όχι στη Ρόλεξ. Περί γνώμης απάντησα πιο πάνω, ποτέ δεν σχολίασα γνώμες.

Το να πεις ότι το MM μου αρέσει περισσότερο από το hulk ή ότι το hulk μου προκαλεί εμετό, είναι γνώμη. Το να πεις ότι το MM είναι καλύτερο ρολόι, είναι βλακεία.

Σόρι αλλά είμαι κάθετος.
Υπάρχει και άλλη λύση για τη βλακεία την οποία έχουν εφαρμόσει πολλά παλιά και καινούρια σεβάσμια μέλη του φόρουμ αποχωρώντας ή απλά σιωπώντας.

Ειλικρινά αν θέλετε να μείνετε πέντε άνθρωποι να πανηγυριζετε που τα σέικο σας είναι υψηλότερης ποιότητας από ρόλεξ και μάλιστα στο 1/5 ή 1/100 της τιμής, μπορώ να το σκεφτώ σοβαρά να μην ξαναμιλήσω.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Seiko MM 300m vs Rolex SubC
« Απάντηση #114 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:21:33 μμ »
Παραιτουμαι...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:21:48 μμ »
Ωραία, τις σαχλαμάρες τώρα τις "προήγαγες" σε βλακεία.
Καταρχάς απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να εκφράζεσαι έτσι. Αυτό και μόνο θα αρκούσε.
Ωστόσο, από ποια ανώτατη αρχή απορρέει η αυθεντία του να αποφασίζεις ότι κάτι δεν είναι γνώμη αλλά βλακεία; Όλα γνώμες είναι. Υπάρχουν και βλακώδεις γνώμες, τις οποίες, ακόμα και αν θεωρούμε ότι είναι βλακώδεις, οφείλουμε να τις σεβόμαστε.
Επιπλέον, αυτό που για σένα είναι βλακεία για το Χαρίλαο πχ. είναι εξυπνάδα. Να πούμε και το Χαρίλαο βλάκα; (Συγγνώμη Χαρίλαε)
Αποδείξτε επιτέλους με επιχειρήματα ποιος έχει δίκιο και μη συμπεριφέρεστε σα δημοτικό.
Ελπίζω να κάνεις χιούμορ ότι σε πείραξε η λέξη βλακεία. Αν όχι, την αποσύρω και ζητώ συγνώμη.

Το θέμα είναι ότι σε αυτά που διαβάζω δεν υπάρχει απάντηση με επιχειρήματα. Το ότι το 116610 είναι καλύτερο ρολόι  από το MM δεν είναι ούτε γνώμη ούτε θεωρία. Είναι αξίωμα και πρέπει σε ένα ωρολογο-φόρουμ να ξεκινάμε από εκεί εάν θέλουμε να υπάρχει η ελάχιστη σοβαρότητα στις συζητήσεις μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:30:26 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:22:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:34:22 μμ »
Ελπίζω να κάνεις χιούμορ ότι σε πείραξε η λέξη βλακεία. Αν όχι, την αποσύρω και ζητώ συγνώμη.

Το θέμα είναι ότι σε αυτά που διαβάζω δεν υπάρχει απάντηση με επιχειρήματα. Το ότι το 116610 είναι καλύτερο ρολόι  από το MM δεν είναι ούτε γνώμη ούτε θεωρία. Είναι αξίωμα και πρέπει σε ένα σ ωρολογο-φόρουμ να ξεκινάμε από εκεί εάν θέλουμε να υπάρχει η ελάχιστη σοβαρότητα στις συζητήσεις μας.

Συμφωνώ απόλυτα ότι το 116610 είναι καλύτερο ρολόι από το MM, δε θα σκεφτόμουν ούτε στιγμή να μην το προτιμήσω. Επίσης, πολλά από όσα έχουν γραφτεί υπέρ της Seiko τα θεωρώ υπερβολές.

Διαφωνώ τελείως με τον τρόπο σου (σαχλαμάρες, βλακεία κτλ).

Αυτό είναι όλο. 

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 02:49:12 μμ »

Συμφωνώ απόλυτα ότι το 116610 είναι καλύτερο ρολόι από το MM, δε θα σκεφτόμουν ούτε στιγμή να μην το προτιμήσω. Επίσης, πολλά από όσα έχουν γραφτεί υπέρ της Seiko τα θεωρώ υπερβολές.

Διαφωνώ τελείως με τον τρόπο σου (σαχλαμάρες, βλακεία κτλ).

Αυτό είναι όλο.

Δεν υπάρχει κάτι για να συμφωνήσεις, είναι σα να συμφωνείς ότι 1+2=3. Ο τρόπος μου είναι υπερβολικός αλλά σίγουρα όχι όσο υπερβολικά είναι αυτά που διαβάζω.

Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 03:04:20 μμ »
ας σοβαρευτούμε λιγάκι ...

εδώ μέσα την πλάκα μας κάνουμε ..... και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα ρολόγια ....!!!!

άμα αρχίζουμε ... το δικό μου ειναι καλύτερο απο το δικό σου ...

και το δικό μου θα βγάλω ποιο πολλά φράγκα από ότι από το δικό σου ...

και το δικό μου κάνει 10000000 ευρώ ενώ το δικό σου κάνει 100 ευρώ ...

το έχουμε χάσει εντελώς ...

απο την άλλη καμιά φορά ειναι καλή και η βλακεία και η χαζομάρα (αρκεί να μην προσβάλει) και η υπερβολή στον λόγο .. έχουμε πήξη στον έξω κόσμο  στην σοβαρότητα και στον καθώςπρεπισμό

ΥΓ- φίλε Μιχάλη ξέρω κάτι φίλους συλλέκτες με τρομερές συλλογές που δεν θέλουν να ακούν για ρολεξ ..όπως υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν απίστευτα ρολόγια αλλά δεν έχουν ρολεξ ....

ΥΓ2- Μιχάλη όπως δήλωσες παραπάνω άρρωστος συλλέκτης εδώ και 20 χρόνια ... εκτός απο ρολεξ τι άλλα ρολόγια εχεις στην συλλογή σου ...(αν έχεις δυσκολία μου απαντάς και με πμ)

ΥΓ3- αν φύγει ο ένας φύγει ο άλλος ... σταματήσει να γράφει ο ένας και ο άλλος ποιος θα μείνει στο τέλος ....;;;;;;;