Ρε παιδιά αυτά τα vs vs vs.. είναι κάπως υποκειμενικάα και μετά θέμα γούστου,χρωματισμού,μηχανισμού,διαστάσεων και status..
Κατ'εμέ το θεωρώ πιο όμορφο για πάρα πολλούς λόγους και γι'αυτό το πήρα διότι δεν είναι ένα απλό 007..
Εν συνεχεία με εξητάρει το γεγονός ότι στον 8L35 δεν βάζει το "βρωμόχερο" του ο κάθε "μαστροκαληκάτζαρος"επονομαζόμενος και ωρολογοτεχνήτης..άρα θα το στείλω για κάνα μήνα japan και θα έχω το κεφάλι μου ύσυχο όπως έκανε και ένας φίλος μου οπότε και όταν..,πράγμα που τεχνίτες να βάζουν χέρι στο hulk στην Ελλάδα-ευρώπη είναι κάμποσοι..στο mm όμως;
Τώρα σαν rolex κατ'εμε πάλι στη κατηγορία των sub θεωρώ την πρωτεία την πέρνει το sea deweller και το nd.. (σεβασμός!)
Όλα τα άλλα diver-rolex μου είναι απλά σε δεύτερη φάση..
Τέλος ο χρωματισμός-γωνίες κάσας-κορώνα για μένα σε κάτι που θα δώσεις κάποιες δραχμές παραπάνω είναι κάτι το υπολογίσιμο και εκεί στα μάτια μου εμφανίζεται το bb58 (ειδικά με την in-house..)σε χρώμα burgundy!
Εκεί έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση και ας είμαι κάτοχος rolex..
Ίσως η επόμενη αγορά να είναι το tdr bb58..
Τα λέω όλα αυτά γιατί μιλάμε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα.... επίσης θεωρώ καλύτερο όχι το ακριβότερο η αυτό με περισσότερες πωλήσεις κλπ αλλά αυτό που κάθεται στα μάτια μου καλύτερα π.χ. η rolex στα μάτια μου κάθεται πολύ καλύτερα από την pp πχ nautilus των 29+..ή η Ω το ίδιο σε σχέση με την aud.piguet r.milles etc..όχι λόγω status.....αλλά για μένα ξεκάθαρα.
Εν κατακλείδι αν στα μάτια του κόσμου του αρέσει πχ ενα q&q κλπ από ένα casio των 200+€
Τότε όλα καλά.... φτάνει αυτό που πέρνουμε να είναι για ΕΜΆΣ και όχι για τους άλλους

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk