Αποστολέας Θέμα: BREITLING  (Αναγνώστηκε 1414054 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: BREITLING
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 05:12:58 μμ »
ναι εχει cosc το stelfish  ,η breiltling εχει εδω και λιγα χρονια αποφασισει να εχει ολα τα ρολογια της πλεον με πιστοποιηση.ερχεται δευτερη σε ρολογια με cosc  καθε χρονο.πιο φοραει?2824 πρεπει ναν ναι,εβαλα την ταμπελα με τις μηχανες με σκοπο να μπορεις να τις αναγνωρισεις,εαν πας στο site της εταιρεια λεει σε καθε ρολοι το caliber και βλεπεις απο την ταμπελα που βαλα την ετα που φοραει

Αποσυνδεδεμένος klik

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 06:32:00 μμ »
τελικα george κατελεληξα στο stelfish και σε ευχαριστω που με βοηθησες.
μια τελευταια ερωτηση εαν γνωριζεις. τα κρυσταλο που φοραει εχει επιστρωση και απο τισ δυο πλευρες? και αν εχει το κρυσταλο τα ιδια ποβληματα με το
omega superocean. To ρολοι το εχω βρει μετρητοισ 1750 ευρω πεσ μου την γνωμη σου εαν ειναι καλη τιμη και που θα μπορουσα να βρω καλυτερη

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 09:53:13 μμ »
Φιλε klik omega superocean δεν υπαρχει,προφανως εννοεις το planetocean το οποιο εχει σαφως καλυτερη μηχανη απο το breitling αλλα ειναι και αρκετα ακριβοτερο στα 2750 ευρω τιμη καταλογου.Συγκεκριμενα το omega planetocean χρησιμοποιει μια εκτενως τροποποιημενη eta 2892 με co-axial συστημα διαφυγης.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 11:36:06 μμ »
νομιζω πως δεν εχει διπλης οψεως,αλλα και παλι στο site της εταιρειας πρεπει να αναφερεται
το πιο απλο κοιτωντας το ρολοι το αντιλαμβανεσαι,εαν βλεπεις καθαρα το καντραν χωρις αντανακλαση  εχει 2η οψης.νομιζω πως το μοντελο αυτο εχει μονο εσωτερικα παντως.

Αποσυνδεδεμένος klik

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 07:07:02 πμ »
Εχεις δικιο Χαραλαμπε εκανα λαθος.
Το breitling εχει κρυσταλο glareproofed booth sides μηπως ειναι ευαισθητο
οπως και της omega ?

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 03:55:39 μμ »
To κρυσταλο ζαφειριου ειναι το ιδιο σκληρο σε ολα τα ρολογια εξαρταται βεβαια κ απο το παχος του,αυτο λοιπον που ειναι ευαισθητο ειναι η αντιθαμπωτικη επιστρωση που εχει κ οχι το ιδιο το κρυσταλο.Αυτη η επιστρωση ειναι πιθανον να γρατσουνιστει καποια στιγμη αλλα απο οτι εχω διβασει σε ξενα site σπανια συμβαινει αυτο κ δεν ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχεις.Αν βεβαια καποτε τη γρατσουνισεις το στελνεις στην αντιπροσωπεια και με 50 ευρω σου αφαιρουν τελειως τη ζημιαρα επιστρωση.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 04:12:16 μμ »
Παράθεση από: "xaralampos"
To κρυσταλο ζαφειριου ειναι το ιδιο σκληρο σε ολα τα ρολογια εξαρταται βεβαια κ απο το παχος του,αυτο λοιπον που ειναι ευαισθητο ειναι η αντιθαμπωτικη επιστρωση που εχει κ οχι το ιδιο το κρυσταλο.Αυτη η επιστρωση ειναι πιθανον να γρατσουνιστει καποια στιγμη αλλα απο οτι εχω διβασει σε ξενα site σπανια συμβαινει αυτο κ δεν ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχεις.Αν βεβαια καποτε τη γρατσουνισεις το στελνεις στην αντιπροσωπεια και με 50 ευρω σου αφαιρουν τελειως τη ζημιαρα επιστρωση.

200euro πληρώνεις στην επίσημη rolex με απόδειξη, για πλήρες service 3eτίας-4ετίας με αλλαγή ζελατίνας(για τα παλιότερα models)αν χρειαστεί,αλλαγή τσιμούχας στεγανοποίησης,πλήρης λίπανση και γενικό έλεγχο του ρολογιού+γυάλισμα όπου απαιτείται!Εγώ τα 50 ευρώ τα θεωρώ πολλά για ένα απλό "καθάρισμα"της επίστρωσης.Απλά η γνώμη μου.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 04:22:09 μμ »
Δεν ειναι απλο καθαρισμα αλλα ολικη αφαιρεση της επιστρωσης κατι χρειαζεται μια διαδικασια,το ποσο που εγραψα ειναι ενδεικτικο καθως το διαβασα σε ξενο site και εκανα τη χρηματικη μετατροπη,μπορει να ειναι και αρκετα λιγοτερα,εκεινο ομως που εχει σημασια ειναι οτι δεν ειναι προβληματικα τα κρυσταλλα των ρολογιων που εχου διπλη επιστρωση.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 05:57:39 μμ »
ok xaralampos.
konakis.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 06:48:54 μμ »
απο οσο γνωριζω υπαρχουν διαφορετικης ποιοτητας κρυσταλλα ζαφειρι που ομως ουτως η αλλως εχουν πολυ καλη σκληροτητα,νομιζω ειμαστε καπου στα 2000 -2200 vickers.

Αποσυνδεδεμένος panagiotel

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 11:53:09 πμ »
μιαs και εδω αναφερεστε στα breitling και για να μην ανοιγω αλλο θεμα,θελω να ρωτησω καθε ποτε πρεπει να πηγαινει για service ενα ρολοι και ειδικοτερα τα brietling και πιο σuγκεκριμενα το seawolf που εχω εγω τωρα.ευχαριστω εκ των προτερων...

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 06:32:03 μμ »
Αν δε σε πειραζει,πηγαινε το οποτε σου ειπαν,οι Ελβετοι συνηθως λενε καθε 3-5 χρονια.
Η αποψη μου ειναι οταν το ρολοι δεν κραταει τον χρονο που κρατουσε,θελει service,μπορει και σε 3 χρονια,μπορει και σε 8....εγω ετσι πραττω. :)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 07:36:59 μμ »
συμφωνώ κι εγώ,απλά για μένα ο σημαντικότερος παράγοντας είναι οι συνθήκες, στις οποίες εκτίθεται το ρολόι(πολύ ζέστη το καλοκαίρι,ειδικά εαν το φοράς και συνέχεια είτε στην παραλία είτε στα ταξίδια)έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση της λιπαντικότητας της μηχανής(το ίδιο και στο πολύ κρύο-σκι κ.τ.λ.)Συνεπώς,it's up to you!Σε τέτοιες συνθήκες,ένας ετήσιος  έλεγχος,κρίνεται απαραίτητος(στεγανότητα,timing,overall condition....).Eιδάλλως κάθε 3-4 χρόνια είσαι οκ! :tonqe:
konakis.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 08:23:00 μμ »
panagiotel θα ηθελα να σε ρωτησω αν σου ειπαν απο το μαγαζι που το πηρες ποσο στοιχιζει το service στο συγκρκριμενο ρολοι λογο του οτι ειναι αδιαβροχο στα 3000 μετρα!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 08:32:20 μμ »
ολα σωστα και περα απο αυτο ενα ρολοι μπορει να μην δειχνει οτι θελει παντα σερβις αλλα να εχει υποστει ζημια που δεν φαινεται με γυμνο ματι σε μηχανικα μερη .οκ λοιπον αυτο το 5 χρονια αναλογα με τις συνθηκες χρησης.
ποσα να σου ζητησουν για τα 3000 μετρα..το μηχανημα που δοκιμαζει τα ρολογια θα ναι ενος τετοιου επιπεδου που θα χει ενα ευρος στην μετρηση που να σε καλυπτει,το κοστος δεν θα αλλαξει ,ειναι στανταρ αυτα.

Αποσυνδεδεμένος panagiotel

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 09:58:53 μμ »
νομιζω οτι ο george εχει δικιο αν και για να πω την αληθεια δεν ρωτησα για το ποσο στοιχιζει service.ευχαριστω για τισ απαντησεισ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 01:17:47 πμ »
τωρα επι ευκαιρεια να πω οτι ενας ανεξαρτητος ρολογας υψηλου επιπεδου δε θα σου τεσταρει πανω απο 30 ατμοσφαιρες διοτι οπως καπου που κοιταγα εαν το ρολοι κραταει εως εκει δε θα πρεπει να χει προβλημα εφοσον ειναι φτιαγμενο γι αυτο και στα μεγαλυτερα βαθυ.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 01:19:42 πμ »
τωρα επι ευκαιρεια να πω οτι ενας ανεξαρτητος ρολογας υψηλου επιπεδου δε θα σου τεσταρει πανω απο 30 ατμοσφαιρες διοτι οπως καπου που κοιταγα εαν το ρολοι κραταει εως εκει δε θα πρεπει να χει προβλημα εφοσον ειναι φτιαγμενο γι αυτο και στα μεγαλυτερα βαθη.ασε δε που δε θα πας.ανεξαρτητο λεω εγω γιατι οπως μου πε ενας αντιπροσωπος εδω ,τραβα στον ανεξαρτητο και μη στο στειλω στη εταιρεια και δινεις τσαμπα τα διπλα,εξαρταται παντα τι θες και το ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος klik

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 07:31:55 μμ »
Λοιπον το διλημα ειναι πολυ μεγαλο , breitling stellfish  H omega seamaster
300 coaxial . Οπτικα μου αρεσει το stellfish αλλα λιγο ογκοδες. Η λογικη λεει Οmega με χαλαει ομως η βαλβιδα ηλιου που προεξεχει.
Ακουω γνωμες και αλλες προτασεις αν υπαρχουν .

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 08:52:27 μμ »
Πάντως με τα Ωmega είμαι.
Από τα breitling μου αρέσει, το έχω ξαναφέρει ίσως, αυτή η σειρά
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»