Καταρχήν μία καλημέρα σε όλους....!
Να σας πω τι έγινε χτες το βράδυ να ευθυμήσουμε πρωινιάτικα. Είμαι σπίτι, παρακολουθώ από το laptop την δημοπρασία και βλέπω ότι το έχει "χτυπήσει" κάποιος.
Στέλνω sms στον φίλο μου Βασίλη (vassillios123) να το χτυπήσει ξανά αλλά δυστηχώς no reply.
H ώρα είχε περάσει ανυσυχητικά και οι ελπίδες μου είχαν σχεδόν στερέψει....είχα αρχίσει σχεδόν να αποδέχομαι ότι θα το χάσω.
Ωστόσο, είχα επικοινωνήσει αρκετά πιο πριν με τον Παύλο (ναι, τον σείχη...
) ο οποίος γενικά είναι και πιο εξοικιωμένος e-bay user. Του είχα εξηγήσει το πρόβλημά μου, και το πόσα χρήματα θα διέθετα, αλλά επειδή είχα συννενοηθεί με τον Βασίλη δε του είπα να το "χτυπήσει".
Κατά τις 0:50 σχεδόν λαγοκοιμόμουνα, με το λαπτοπ να έχει μείνει απο μπαταρία και να μη μπορω να παρακολουθήσω την δημοπρασία πια (είχα τον φορτιστή στο μαγαζί). Είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο μύνημα που είχα στείλει στον Βασίλη πιο νωρίς......αλλά πολύ δύσκολο το έβλεπα!
Και γίνεται το τρελό......έρχεται μύνημα απο τον Βασίλη 5 λεπτά πριν τη 1!!!
Μου λεέι που έχει φτάσει το ρολόι.......του λέω ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!
Δεν ήμουν δε θέση να παρακολουθώ λόγω πεσμένης μπαταρίας.....
Μου στέλνει λοιπόν μυνημα σε 5 λεπτά......"Λυπάμαι Γιώργο, έβαλα 400 λίρες αλλά δε πρόλαβα και το χάσαμε...."
Ξενέρωσα.......και μου έρχεται μύνημα απο τον Παύλο, στο ανύποπτο!!!! Το κέρδισαμε, μου λέει, με 390 λίρες.......και νομίζω μου είπε ότι δε θα χρεωθεί μεταφορικά γιατί πληρώνει μέσω paypal, αλλά γι'αυτό δε είμαι σίγουρος. Δε με πολυνοιάζει να σας πω την αλήθεια κιόλας!!!
Σόρυ για το τόσο μεγάλο ποστ.....αλλά είχε πλάκα!!!