Υπάρχουν τόσα πολλά ρολόγια, που να είναι κομψά και όχι παραφορτωμένα, σε όλες τις κατηγορίες τιμών, και σε όλα τα είδη...
Ένα τυχαίο παράδειγμα, επειδή κοίταζα για μένα κάποια orient σε ένα site. Το παρακάτω orient star, είναι πολύ όμορφο. Το seriouswatches το έχει 450 ευρώ. Στο creationwatches μπορεί και πιο οικονομικό (αν και εκεί θα έχει τελωνείο). Μοντέλο re-aw0004s. Είναι βασικά σχεδόν 38,7 mm και λίγο παχύ όμως για το στυλ του στα 12,5mm.
Είναι πολύ όμορφο, και θυμίζει τα αντίστοιχα σε σχεδίαση μοντέλα της iwc. Το μέγεθος λόγω στυλ, λευκού καντράν και πάχους, θα δείχνει λίγο μεγαλύτερο.

Και ένα βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Oyg4gfGFQW4Απο κει και πέρα, τα παιδιά παραπάνω είπαν κάποιες προτάσεις που μπορείς να δεις, από seiko, tissot, hamilton και άλλες γνωστές εταιρίες, που μπορείς και πιο εύκολα να τα δοκιμάσεις σε μαγαζί.
Εμένα μου αρέσει και το καινούριο hamilton khaki field murph. Τι όμορφο κομμάτι, πραγματικά. Και λίγο μεγαλύτερο από το παραπάνω. Αλλά και 2 φορές ακριβότερο, λίγο κάτω από 1000.

Πάντως και το μπλε CW που έβαλες στην αρχή, εμένα μου άρεσε, και διαβάζω καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία. Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και καμιά Γερμανική εταιρία που φτιάχνει απλά και ωραία σχέδια, με ιστορικά στοιχεία όπως pilot, marine κομμάτια κτλ, όπως η stowa, η limes, archimede η steinhart κτλ. Είναι καλές εταιρίες, και έχουν ελβετικούς μηχανισμούς. Θα έχεις κάτι όμορφο, που δε θα το βλέπεις και συχνά έξω.