Παίδες, σας ευχαριστώ θερμά όλους.
Μerlon, το Hulk είναι φανταστικό Sub, επιτέλους ρε παιδί μου λίγο χρώμα, έχουμε πήξει στη μαυρίλα. Να το χαίρεσαι ! Έχω πάντως την εντύπωση ότι το φωτεινό πράσινο του Hulk είναι πιο δύσκολο να συνδυαστεί, σε σχέση με το πράσινο του ΜΜ. Χώρια απ’ αυτά που λέει η Seiko για ιαπωνικούς κέδρους και λοιπές ιστορίες, το ρολόϊ είναι κατά βάση λαδί. Εκτιμώ λοιπόν ότι θα τα σπάει μ ένα kanvas strap σε κhaki κι εύκολα θ’ αποκτήσει έναν περισσότερο military χαρακτήρα. Μ’ αυτή τη λογική το πήρα άλλωστε, ειδάλλως έμενα και με το μαύρο. Έχω παραγγείλει και περιμένω κάτι απ’ έξω, εάν μου βγεί μου βγήκε, θα δούμε.
Όντως, μια χαρά ήταν και το αλουμινένιο bezel, φίλε
exdiver. Επιμένω πάντως ότι χάρη στο συνδυασμό νέας στεφάνης και κρυστάλλου η γεωμετρία έχει αλλάξει τόσο όσο χρειάζεται για να δώσει μια πιο σύγχρονη όψη στο νέο ΜΜ. Δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο με τις φωτογραφίες, στην τρίτη ίσως να φαίνεται κάπως αυτό που γράφω στο κείμενο. Α, ξέχασα επίσης να σημειώσω ότι το κεραμικό bezel έχει lume στις ενδείξεις 12, 5, 10, 15, 20, εντυπωσιακό όντως.
Χαχαχα,
‘Αρη (2176 εννοώ), είσαι μέγας προβοκάτωρ. Βαρέθηκες δηλαδή τόση ώρα να κυλάει το θεμετάκι χωρίς σαματά και θες ν’ ανάψουν λίγο τα αίματα, ε ; Λοιπόν, κι εγώ πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο συγκριτικό (ΚΑΙ να ανάψουν τα αίματα), αλλά απλά δεν γίνεται. Δύο τελείως διαφορετικά ρολόγια. Μην ξεχνάς, όταν βγήκε το dssd ήταν επίδειξη ισχύος και τεχνολογίας εκ μέρους της Rolex, δηλαδή δείτε μάγκες ποιος είναι τ’ αφεντικό. Το Marine Master είναι ένα vintage inspired ρολόϊ, πολύ κοντά στις ρίζες του, με μοναδικές γραμμές και καμπύλες. Το άλλο είναι βαθυσκάφος χειρός, ρολόϊ-φρούριο, σχεδόν gothic αισθητικής. Τα αμερικάνικα φόρα –και το εγγλέζικο που γράφω αραιά και που- είναι γεμάτα από τέτοια συγκριτικά και –ναι- οι αθεόφοβοι έχουν συγκρίνει το ΜΜ (και) με το dssd περισσότερες από μία φορές. Mόνο με το Calatrava δεν το έχουν συγκρίνει ακόμη, αλλά που θα πάει ; Κι εδώ που τα λέμε, βάλε στο ΜΜ ενα κροκ λουράκι και σου λέω εγώ μετά πως καταλήγει το Calatrava στα σκουπίδια.
Άρη (911), όχι μωρέ, μια χαρά μου φαίνεται εμένα η κορώνα. Στο χέρι τουλάχιστον ποτέ δεν μου φάνηκε να εξέχει. Πολλούς τους ενοχλεί που είναι στη θέση 4, προσωπικά μ΄ αρέσει, είναι μέρος της προσωπικότητας του ρολογιού.
A, να μην ξεχάσω, έρχεται –λένε- οσονούπω και το SLA023, αυτό εδώ δηλαδή, σε μπλεδάκι. Εννοείται με ζαφείρια, πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένους. Κρίνοντας από τον χρυσό δείκτη δευτερολέπτων, θα είναι κι αυτό LE.