Στο νήμα της Rolex, διάβασα ενδιαφέρουσες αναλύσεις σήμερα από ένα μέλος, και σκέφτηκα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα.
Θα ήθελα σε αυτό το νήμα, να μη δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Γι'αυτό, η γνώμη μου είναι να γράψουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι οποιουδήποτε μοντέλου rolex, αντρικού, γυναικείου, vintage, κτλ, είτε το έχουν τώρα στην κατοχή τους, είτε το είχαν παλιότερα και το πούλησαν. Επίσης μπορούν να γράψουν και αυτοί που προγραμματίζουν να πάρουν κάποιο μοντέλο της εταιρίας μελλοντικά.
Θέλω λοιπόν μόνο οι κάτοχοι, νυν και πρώην, όπως επίσης οι υποψήφιοι μελλοντικοί αγοραστές, να γράψουν γιατί επιλέγουν ένα Rolex. Αν γράψουν και τους λόγους σε αριθμητική σειρά, ακόμη καλύτερα, να έχουμε μια εικόνα πιο καθαρή.
Αν κάποιος που έχει πουλήσει ένα Rolex, θέλει να μας πει και γιατί το έδωσε, και σε τι τιμή το πούλησε σε σχέση με την τιμή που το πήρε, θα είναι μια ευπρόσδεκτη πληροφορία. Αν δε θέλει να γράψει ακριβώς την τιμή, ας μας πει αν το επιθυμεί φυσικά, αν το έδωσε πιο κάτω, πιο πάνω, ή περίπου το ίδιο.
Αν ο κάθε ένας γράψει ειλικρινά γιατί επιλέγει τη μάρκα αυτή, και δε "μολυνθεί¨ το νήμα από διάφορα ποστ αντιπαραθέσεων, θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, πραγματικά.
Αν για κάποιους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή η αναγνωρισιμότητα της εταιρίας ως ακριβή/κύρους, να μη ντραπεί να το αναφέρει. Επίσης αν κάποιος ήθελε να πάρει ένα πολύ ποιοτικό ακριβό ρολόι, και απέρριψε κάποιες άλλες εταιρίες που του άρεσαν, σκεπτόμενος ότι ο κόσμος θα σχολίαζε αρνητικά ότι έδωσε τόσα λεφτά σε άγνωστη εταιρία, πάλι να το αναφέρει.
Νομίζω όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλα άτομα, θα περιμένουν με ενδιαφέρον τις απαντήσεις.
Υπενθυμίζω: Ποστάρετε ΜΟΝΟ κάτοχοι ή μελλοντικοί κάτοχοι ή όσοι είχαν και πούλησαν, αριθμητικά τους λόγους που επιλέγουν/επέλεξαν Rolex.
ΥΓ. Αν κάποιος επιθυμεί να γράψει αριθμητικά πάλι τους λόγους, για τους οποίους ΔΕΝ θα επέλεγε ένα Rolex, μπορεί να το κάνει, αρκεί να μην είναι προσβλητικός ο τρόπος που θα εκφραστεί, γι'αυτούς που τους αρέσει η εταιρία.