Το λονζιν ειναι μια αξιολογη λυση για καποιον που θελει να χει ενα ολοκληρωμενο ποιοτικο πακετο μεχρι 8-9 κατοσταρικα...Το busy dial του με κουκιδες και βουλες κλπ κουραζουν το δικο μου ματι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι υποφερτο και γυαλιζει τοσο οσο να μαγνητιζει ενα περαστικο ματι..
Το ορις ανεβαζει λιγακι τον πηχη, τα κοντα lugs τον βοηθουν να βολευτει σε μικρους καρπους και εχει χαρακτηριστει ως tool...Για καποιον που προεχει το casual και το extreme diving πιστευω ειναι η καλυτερη προταση αναμεσα στα τεσσερα και φυσικα φερει και τον τιτλο του vfm καθως στα 1200-1500€ παιρνεις ενα δυνατο πακετο..Το μελανο του σημειο ειναι η αδυναμια ντυσιματος του με αφτερμαρκετ λουρακια, μπρασελε κλπ..
Το aquaracer ειναι για τους αναποφασιστους...Εχει απ´ολα, ογκοχωροταξικοτητα, ιδιως το 43αρι, το ονομα της μπραντας, αναλογη ποιοτητα...Δεν το συνιστω σε καρπους κατω των 18 εκ, ειδαλλως πας στο 41....Ισως ο κυκλωπας να αποτελει μια μικρη παραφωνια αλλα αναλογα τα γουστα..Η τιμη του θα μπορουσε να καλυτερη καθως συνηθως κοντραρεται μετωπικα με το προρρηθεν ισαξιο αλλα φθηνοτερο aquis..Ομως η tag δικαιολογει την τιμολογικη υπερβαση αντιπαραθετοντας το ονομα της φιρμας και την εν γενει ιστορια της..
Το τελευταιο soh του 2018 ειναι ενα επιπεδο ανωτερα απ τα αλλα...Γινεται dress με ενα mesh, καταδυτικο με ενα rubber και γενικα ειναι -υποκειμενικα παντα- πιο ελκυστικο απ τα αλλα τα οποια ειναι διολου ευκαταφρονητα...
Αν δεν τιθεται θεμα χρηματων τοτε θα σου ελεγα απο μενα μια λεξη: ΜΠΡΑΙΤΛΙΝΓΚ...Εχω δει απο κοντα το προηγουμενο αρκετες φορες και ακομα καινστο μαυρο του, «επζητουσε» μανιωδως την προσοχη μου!