Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΛΟΓΗ DIVER  (Αναγνώστηκε 16806 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΕΠΙΛΟΓΗ DIVER
« στις: Οκτώβριος 04, 2018, 06:54:06 πμ »
Ποιό θα επιλέγατε για αγορά και γιατί;

1. ORIS Aquis 43mm ( blue ή green dial)
2. LONGINES Hydroconquest 43mm (blue dial) new 2018
3. TAG-HEURE Aquaracer 43mm (blue dial)
4. BREITLING Super Ocean Heritage 42mm (blue dial)

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΙΛΟΓΗ DIVER
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 07:42:11 πμ »
Το B λόγω αισθητικής και DNA...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 08:07:26 πμ »
Το λονζιν ειναι μια αξιολογη λυση για καποιον που θελει να χει ενα ολοκληρωμενο ποιοτικο πακετο μεχρι 8-9 κατοσταρικα...Το busy dial του με κουκιδες και βουλες κλπ κουραζουν το δικο μου ματι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι υποφερτο και γυαλιζει τοσο οσο να μαγνητιζει ενα περαστικο ματι..
Το ορις ανεβαζει λιγακι τον πηχη, τα κοντα lugs τον βοηθουν να βολευτει σε μικρους καρπους και εχει χαρακτηριστει ως tool...Για καποιον που προεχει το casual και το extreme diving πιστευω ειναι η καλυτερη προταση αναμεσα στα τεσσερα και φυσικα φερει και τον τιτλο του  vfm καθως στα 1200-1500€ παιρνεις ενα δυνατο πακετο..Το μελανο του σημειο ειναι η αδυναμια ντυσιματος του με αφτερμαρκετ  λουρακια, μπρασελε κλπ..
Το aquaracer ειναι για τους αναποφασιστους...Εχει απ´ολα, ογκοχωροταξικοτητα, ιδιως το 43αρι, το ονομα της μπραντας, αναλογη ποιοτητα...Δεν το συνιστω σε καρπους κατω των 18 εκ, ειδαλλως πας στο 41....Ισως ο κυκλωπας να αποτελει μια μικρη παραφωνια αλλα αναλογα τα γουστα..Η τιμη του θα μπορουσε να καλυτερη καθως συνηθως κοντραρεται μετωπικα με το προρρηθεν ισαξιο αλλα φθηνοτερο aquis..Ομως η tag δικαιολογει την τιμολογικη υπερβαση αντιπαραθετοντας το ονομα της φιρμας και την εν γενει ιστορια της..
Το τελευταιο soh του 2018 ειναι ενα επιπεδο ανωτερα απ τα αλλα...Γινεται dress με ενα mesh, καταδυτικο με ενα rubber και γενικα ειναι -υποκειμενικα παντα- πιο ελκυστικο απ τα αλλα τα οποια ειναι διολου ευκαταφρονητα...

Αν δεν τιθεται θεμα χρηματων τοτε θα σου ελεγα απο μενα μια λεξη: ΜΠΡΑΙΤΛΙΝΓΚ...Εχω δει απο κοντα το προηγουμενο αρκετες φορες και ακομα καινστο μαυρο του, «επζητουσε» μανιωδως την προσοχη μου!  :)
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 08:16:33 πμ »
Το λονζιν ειναι μια αξιολογη λυση για καποιον που θελει να χει ενα ολοκληρωμενο ποιοτικο πακετο μεχρι 8-9 κατοσταρικα...Το busy dial του με κουκιδες και βουλες κλπ κουραζουν το δικο μου ματι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι υποφερτο και γυαλιζει τοσο οσο να μαγνητιζει ενα περαστικο ματι..
Το ορις ανεβαζει λιγακι τον πηχη, τα κοντα lugs τον βοηθουν να βολευτει σε μικρους καρπους και εχει χαρακτηριστει ως tool...Για καποιον που προεχει το casual και το extreme diving πιστευω ειναι η καλυτερη προταση αναμεσα στα τεσσερα και φυσικα φερει και τον τιτλο του  vfm καθως στα 1200-1500€ παιρνεις ενα δυνατο πακετο..Το μελανο του σημειο ειναι η αδυναμια ντυσιματος του με αφτερμαρκετ  λουρακια, μπρασελε κλπ..
Το aquaracer ειναι για τους αναποφασιστους...Εχει απ´ολα, ογκοχωροταξικοτητα, ιδιως το 43αρι, το ονομα της μπραντας, αναλογη ποιοτητα...Δεν το συνιστω σε καρπους κατω των 18 εκ, ειδαλλως πας στο 41....Ισως ο κυκλωπας να αποτελει μια μικρη παραφωνια αλλα αναλογα τα γουστα..Η τιμη του θα μπορουσε να καλυτερη καθως συνηθως κοντραρεται μετωπικα με το προρρηθεν ισαξιο αλλα φθηνοτερο aquis..Ομως η tag δικαιολογει την τιμολογικη υπερβαση αντιπαραθετοντας το ονομα της φιρμας και την εν γενει ιστορια της..
Το τελευταιο soh του 2018 ειναι ενα επιπεδο ανωτερα απ τα αλλα...Γινεται dress με ενα mesh, καταδυτικο με ενα rubber και γενικα ειναι -υποκειμενικα παντα- πιο ελκυστικο απ τα αλλα τα οποια ειναι διολου ευκαταφρονητα...

Αν δεν τιθεται θεμα χρηματων τοτε θα σου ελεγα απο μενα μια λεξη: ΜΠΡΑΙΤΛΙΝΓΚ...Εχω δει απο κοντα το προηγουμενο αρκετες φορες και ακομα καινστο μαυρο του, «επζητουσε» μανιωδως την προσοχη μου!  :)
Σε ευχαριστώ φίλε τεκμηριωμένη άποψη για όλα
με μία διόρθωση για το Longines αν είδες μιλάω για το νέο 2018 που πιά δεν έχει τόσο φορτωμένο dial και έχει νέα κεραμική στεφάνη.
Το SOH ΙΙ το ''κακό'' για μένα είναι ότι έχει μόνο mesh  ή ruber και θα το ήθελα με μπρασελέ και από εκεί και πέρα ότι θέλεις κάνεις ( το κρατάς το αλλάζεις).

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 08:38:31 πμ »
Α σορυ, το καινουργιο ειναι ακομα καλυτερο...Το προτιμω..Το ξαλαφρωσαν λιγακι, οπως επισης εξευγενισαν με αναλογα ωραιο και διακριτικο τροπο το certina ds action...
Το λονζιν ειναι ωραιο ρολοι, το βλεπω κυκλοφορει πολυ, ειναι επιλογη πολλων γιατι με λιγα χρηματα αναδεικνυεις ομορφα εναν καρπο!

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 08:47:46 πμ »
Α σορυ, το καινουργιο ειναι ακομα καλυτερο...Το προτιμω..Το ξαλαφρωσαν λιγακι, οπως επισης εξευγενισαν με αναλογα ωραιο και διακριτικο τροπο το certina ds action...
Το λονζιν ειναι ωραιο ρολοι, το βλεπω κυκλοφορει πολυ, ειναι επιλογη πολλων γιατι με λιγα χρηματα αναδεικνυεις ομορφα εναν καρπο!
Και η Longines είναι Longines   ;)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 09:34:56 πμ »
Ναι, απ τις πολυ αγαπημενες μου εταιρειες, ιδιως οι επανεκδοσεις που κανει ειναι ακρως επιτυχημενες συνυπολογιζοντας την συγχρονη ταση!

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 09:43:11 πμ »
Ναι, απ τις πολυ αγαπημενες μου εταιρειες, ιδιως οι επανεκδοσεις που κανει ειναι ακρως επιτυχημενες συνυπολογιζοντας την συγχρονη ταση!
:up:

Αποσυνδεδεμένος tsikis007

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 10:06:29 πμ »
ANONIMO, NAUTILO AUTOMATIC.

Αποσυνδεδεμένος kostas84

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 10:22:14 πμ »
Εγω προτεινω αυτο.

Το εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,μονο η χρονομετρια δεν ειναι τοσο καλη.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 10:30:57 πμ »
Εγω προτεινω αυτο.

Το εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,μονο η χρονομετρια δεν ειναι τοσο καλη.
Όταν λες δεν είναι καλή,πόσο χάνει στο μήνα;

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 11:22:20 πμ »
Απο αυτα τα 4 που παραθετεις ευκολαααα το Β... αλλη κατηγορια τιμης, αλλο επιπεδο, και το νεο το κεραμικο ειναι αλλου... αν δεν υπαρχει θεμα μπατζετ δεν το συζητω...

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 11:29:52 πμ »
Προσωπικα θα επελεγα το Β καθως παιζει μονο του μπαλα αναμεσα στις αλλες επιλογες... Συγχρονη inhouse μηχανη της tudor, γυαλιστερο με βινταζ στοιχεια απο το παρελθον σε μια συχρονη εκδοχη! Το συγκεκριμενο ρολοι θα ηταν σιγουρα μια απο τις επιλογες μου, αν δεν επαιρνα το μπατμαν! Επισης τρελαινομαι για το mesh και ο συνδυασμος για μενα ειναι θανατηφορα ομορφος! Και τελος φυσικα μιλαμε για Breitling!!!

Χμμμ, για τα αλλα τρια δυσκολο vs καθως και τα τρια ειναι υπεροχα ρολογια χωρις να εχω δει απο κοντα το hydroconquest!
To Tag το ειχα, ειναι ρολογαρα και θα το εβαζα να κονταροχτυπιεται με το aquis το οποιο ειναι εξισου πραγματικα ομορφο ρολοι! Στα μειον του aquis οτι δεν παιρνει aftermarket λουρια/rubber πραγμα που δε με απασχολει ιδιαιτερα γιατι δε θα αλλαζα το μπρασελε στα συγκεκριμενα, συνεπως και αυτοματα δε συνιστα μειον...
Πιστευω πως παλι θα κατεληγα στο Tag χωρις να εχω δει απο κοντα ομως το Longines...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 04, 2018, 11:37:45 πμ από gmaras »
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 11:42:13 πμ »
Προσωπικα θα επελεγα το Β καθως παιζει μονο του μπαλα αναμεσα στις αλλες επιλογες... Συγχρονη inhouse μηχανη της tudor, γυαλιστερο με βινταζ στοιχεια απο το παρελθον σε μια συχρονη εκδοχη! Το συγκεκριμενο ρολοι θα ηταν σιγουρα μια απο τις επιλογες μου, αν δεν επαιρνα το μπατμαν! Επισης τρελαινομαι για το mesh και ο συνδυασμος για μενα ειναι θανατηφορα ομορφος! Και τελος φυσικα μιλαμε για Breitling!!!

Χμμμ, για τα αλλα τρια δυσκολο vs καθως και τα τρια ειναι υπεροχα ρολογια χωρις να εχω δει απο κοντα το hydroconquest!
To Tag το ειχα, ειναι ρολογαρα και θα το εβαζα να κονταροχτυπιεται με το aquis το οποιο ειναι εξισου πραγματικα ομορφο ρολοι! Στα μειον του aquis οτι δεν παιρνει aftermarket λουρια/rubber πραγμα που δε με απασχολει ιδιαιτερα γιατι δε θα αλλαζα το μπρασελε στα συγκεκριμενα, συνεπως και αυτοματα δε συνιστα μειον...
Πιστευω πως παλι θα κατεληγα στο Tag χωρις να εχω δει απο κοντα ομως το Longines...
Γιώργο ευχαριστώ για την αναλυτική άποψη  :)
Το Longines το περιμένουμε, ύστερα από επικοινωνία που είχα, τέλος του χρόνου 
Αυτό που είναι στην φωτο πόσα mm είναι;

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 11:57:21 πμ »
Γιώργο ευχαριστώ για την αναλυτική άποψη  :)
Το Longines το περιμένουμε, ύστερα από επικοινωνία που είχα, τέλος του χρόνου 
Αυτό που είναι στην φωτο πόσα mm είναι;
42αρι ειναι Δημητρη! Και πιστευω ειναι το ιδανικο!

Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 12:08:17 μμ »
42αρι ειναι Δημητρη! Και πιστευω ειναι το ιδανικο!

μια χαρά φαίνεται, κόσμημα
νομίζω είναι ιδανικό μετά πάει 46mm άβολο ταψί εκτός αν κάποιος
έχει χερούκλα  :)

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 01:28:01 μμ »
Δημήτρη το diver ρολόι που θέλεις να πάρεις ...... θα το Βουτάς στην θάλασσα ;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος kostas84

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 01:30:05 μμ »
Όταν λες δεν είναι καλή,πόσο χάνει στο μήνα;
Γύρω στα +8,5 sec τη μέρα. Αν η τιμή δεν αποτελεί κριτήριο προφανώς breitling και από μένα.

Αποσυνδεδεμένος yiannis2002s

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 01:34:22 μμ »
Επειδη ψαχνω κ εγω την ιδια κατηγορία το τωρινο Longines Hydro  υστερει αρκετα απο το Tag. Ποιοτικα μου εκανε σε επιπεδα Tissot...
Το Oris δεν το εχω δει live, κ το Breitling ειναι μακραν το πιο ιδιαιτερο κ εντυπωσιακο. Αλλα χρηματα ομως ολα μεταξυ τους με τεραστιες αποκλεισεις:κοντα 2.5K Longines με Brietling και 1Κ Oris& Tag με  Brietling...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 04, 2018, 01:49:10 μμ από yiannis2002s »

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 04, 2018, 01:53:17 μμ »
Δημήτρη το diver ρολόι που θέλεις να πάρεις ...... θα το Βουτάς στην θάλασσα ;;;;;;
Nαι Δημήτρη