Ψηφοφορία

Omege Speedmaster moonwatch Co-Axial Master Chronometer 44.25mm
22 (73.3%)
Panerai Luminor 3 days GMT automatic acciaio 42mm
8 (26.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 30

Η ψηφοφορία έληξε: Αύγουστος 31, 2018, 10:02:05 μμ

Αποστολέας Θέμα: Omega Vs Panerai Fight  (Αναγνώστηκε 8965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
Omega Vs Panerai Fight
« στις: Αύγουστος 21, 2018, 10:02:05 μμ »
Καλησπέρα φίλοι και φίλες,

Μ'έχει πιάσει το ανταλλακτικό μου δαιμόνιο και υπάρχει προοπτική να ανταλλάξω το Omega με το Panerai

Στα υλικά πρώτα. Αρχική τιμή το Omega 9700€ ενώ το Panerai 8400€. Βέβαια στην πραγματικότητα του Chrono24 έχουν πανομοιότυπες τιμές με ίδιες ελάχιστες. Εγγύηση μέχρι ton 2/21 to Omega και μέχρι τον 10/19 το Panerai.

Στα άυλα τώρα. Το omega το είχα ερωτευτεί, το είχα προπαραγγείλει, είναι πανέμορφο αλλά από την άλλη είναι πολύ ψηλό για καθημερινή χρήση και το ατού του moon-phase πέρα από ομορφιά πιο πολύ ασχολούμαι μαζί του όταν το ρυθμίζω, παρά όταν το φοράω!Απο την άλλη με την Panerai δεν έχω επαφή :o Δοκίμασα ενα Luminor 44αρι ενός φίλου και μου άρεσε πολύ και το ένοιωσα πιο ταιριαστό στον καρπό και πιο ''καθημερινό''

Αν βρισκόσασταν στη θέση μου, με ουδέτερα γυαλιά ποιο θα επιλέγατε? Και μιας και από Panerai δεν έχω επαφή :o όποιος απαντήσει το 2, ας πεί και καμία κουβέντα παραπάνω για το συγκεκριμένο...

Το omega : https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-omega-co-axial-master-chronometer-moonphase-chronograph-44-25-mm-30433445203001

Ή το Panerai: https://www.panerai.com/pt/en/collections/watch-collection/luminor-1950/pam01535-luminor-1950-3-days-gmt-automatic-acciaio---42mm.html

Ευχαριστώ για τις ψήφους...και ήρεμα παρακαλώ! Όχι τσακωμούς ;D
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος macedonianGR

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Omega Vs Panerai Fight
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 21, 2018, 10:18:13 μμ »
Panerai από μεριάς μου. Μόνη ένσταση ότι είναι 42mm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 21, 2018, 11:47:53 μμ »
Συγγνωμη φιλε αποψη μου αλλα αυτο το ωμεγα δεν δινεται... ειναι αλλου... ονειρεμενο σπιντ! και ποσο μαλλον για πανεραι ή οποιοδηποτε μη συλλεκτικο εικονικο ρολοι.

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 22, 2018, 12:07:31 πμ »
Συμφωνω με τον Γιαννη δε θα εδινα τετοιο κομματι

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 22, 2018, 07:32:40 πμ »
Συγγνωμη φιλε αποψη μου αλλα αυτο το ωμεγα δεν δινεται... ειναι αλλου... ονειρεμενο σπιντ! και ποσο μαλλον για πανεραι ή οποιοδηποτε μη συλλεκτικο εικονικο ρολοι.

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού ο άνθρωπος θέλει Panerai Γιάννη. Θέλει το χέρι του να ξεχυλιζει ρολοι!!! Τι συλλεκτικό και πράσινα άλογα... Δυστηχως και γω είμαι σε μια φάση που πλέον οικονομικά δε θέλω να δώσω αλλο ρευστό για να χαρώ αλλά ρολόγια (deepsea ή sd43). Οπότε είμαι σε φάση ποια  θα αποχωριστώ με λογικές απώλειες για να κάνω άλλο βήμα. Φυσικά θέλει αρκετή σκέψη για να διώξεις τέτοιο speedy

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 22, 2018, 07:48:50 πμ »
Πολύ όμορφο ρολόι το Ομέγα! Να το χαίρεσαι με υγεία !

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
Omega Vs Panerai Fight
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 22, 2018, 08:10:59 πμ »
εγω δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο το Ω ειναι κλασεις ανωτερο .Τη μηχανη αυτη δε θα τη ξαναβρεις . Και στα αυλα ειναι πολυ πιο ομορφο . Να το χαιρεσαι !

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 22, 2018, 08:25:12 πμ »
Θα κραταγα το Ωμεγα.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 22, 2018, 08:28:21 πμ »
Ευχαριστώ για τις εώς τώρα απαντήσεις! Για την ιστορία η μία από τις 4 ψήφους στο Omega είναι και η δικιά μου μιάς και δεν είμαι πολύ των αλλαγών... αλλά είμαι και λίγο! Έχει πολύ δρόμο μπροστά του το Panerai απ'οτι φαίνεται (Ή οι Ιταλόφιλοι είναι σε διακοπές ενώ οι άλλοι δουλεύουμε σα τους μαύρους :D )
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 22, 2018, 08:32:13 πμ »
Έχει πολύ δρόμο μπροστά του το Panerai απ'οτι φαίνεται (Ή οι Ιταλόφιλοι είναι σε διακοπές ενώ οι άλλοι δουλεύουμε σα τους μαύρους :D )
Ευκαιρια να τιμωρησεις αυτους που πανε διακοπες κρατωντας το Ωμεγα ;D
Υγ. Πλακα κανω φυσικα.
      Οι ψηφοι γινανε 5.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 22, 2018, 09:14:44 πμ »
Το ομεγκα ειναι πολυ ομορφο, εκπεμπει ποιοτητα και γοητεια! Το πανερι στα 42mm ειναι φαουλ για μενα, αν μιλαμε για ανδρικο καρπο.. Τουλάχιστον 44mm, αλλιως ΔΕΝ αναδεικνυεται αυτη η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κασα..Αυτο το λεω γιατι εχω cushion κασες και στα 42 και στα 44mm..Αν και πολυ φαν της πανεραι εδω λεω ΟΜΕΓΚΑ..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 22, 2018, 09:31:25 πμ »
Ενας Ιταλοφιλος λοιπον ξεκιναει δουλεια σημερα, οποτε μπορει να συνεισφερει στη συζητηση.

Πολυ ομορφο το συγκεκριμενο Ω!!
Αν και ομολογω οτι μαλλον ειμαι απο τους λιγους που δεν με ενθουσιαζει το speedy, (μια- δυο φορες που ελεγα να το αγορασω, κατεληξα με αλλο Ω), δεν παυει να ειναι ενα σημαντικο, ιστορικο, ενα εξαιρετικο ρολοι.
Απο την αλλη το συγκεκριμενο πανερι, δεν με εμπνεει ιδιαιτερα, ειδικα αν προκειται για πρωτο, οπως στην περιπτωση σου.
42αρι, GMT, δεν μπορω να πω οτι ειναι χαρακτηριστικο πανερι.

Βεβαια, αν το δουμε τιμολογιακα, δεν πρεπει να περασει ασχολιαστο το γεγονος οτι ακριβοτερο ( σαν αρχικη) ρολοι, πουλιεται το ιδιο με ενα αρκετα φθηνοτερο. Απλα το σημειωνω.

Στο δια ταυτα τωρα.
Απο τη στιγμη που το Ω σου αρεσει, δεν βλεπω το λογο να κανεις την αλλαγη.
Και να χασεις και χρηματα, με την εννοια οτι θα εχεις ενα ρολοι με μικροτερη retail.

Βεβαια, θα αλλαζαν εντελως τα πραγματα, εαν μιλαγαμε για καποιο αλλο πανερι!!!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kloze

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 22, 2018, 10:28:04 πμ »
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο, επίσης να κάνεις υπομονή στην επιλογή σου και να έχεις πάντα σε υψηλό βαθμό το κριτήριο της άνεσης μιας και το θέλεις για καθημερινό ρολοι ,γιατί ολα σχεδον ωραία είναι όταν τα φοράς για μια ώρα ,αλλά στην καθημερινή χρήση...

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 22, 2018, 10:30:50 πμ »
Ορθώς εμίλησε ο φίλος Σπύρος
Θα προτιμούσα το 1312 χωρίς gmt και σίγουρα 44mm κάσα τουλάχιστον όταν μιλάμε για πανέρι και γλύτωνες και κανά χιλιάρικο
Στην προκειμένη περίπτωση παραμένεις με το Omega

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος kloze

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 22, 2018, 10:35:42 πμ »
Και τι καρπό έχει ο φίλος, γιατί εγώ με 17αρι καρπο ούτε το Omega ούτε Panerai 44mm θα μπορούσα να βολευτω σε καθημερινή χρήση

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 22, 2018, 10:47:20 πμ »
Τα μεγαλα ρολογια σε υψος αλλα και διαμετρο ετσι και αλλιως δεν ειναι βολικα στην καθημερινοτητα μας.
Το καταλαβαινουν οσοι κοιταζουν το θεμα αντικειμενικα.
Υπαρχουν και καποιοι ακομα και 58 μμ να φορεσουν με καρπο σκελετο το βρισκουν ομορφο.
Δεν θα ξεχασω καποιον που φορουσε Μπεντλευ με καρπο καλαμακι και ηταν μεσα στην τρελη χαρα :D

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 22, 2018, 10:57:31 πμ »
18cm! Νομίζω για Panerai 44αρι με complication πρέπει να δουλεύεις part time στους expendables. Σε αυτούς τους καρπούς εκεί φαίνονται ωραία! Άλλα μην κάνω off topic στο topic μου! Με πάσα  ειλικρίνεια είναι μεγάλο το omega. Και με το nato παρ'οτι έγινε πιο daily αισθητικά το ύψος πήρε και άλλο την ανιούσα! Έχω λιώσει το aqua terra σας λέω! Χρειάζεται ξεκούραση!

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 22, 2018, 01:59:35 μμ »
μεταξύ των συγκεκριμένων δύο ……

Ω και από εμένα …!!!!

Αποσυνδεδεμένος rolexmat

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 22, 2018, 02:16:09 μμ »
Ω...….
ROLEX DATEJUST 16220-1998
http://steelspoke.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 22, 2018, 02:39:32 μμ »
το 42αρι πανεράι είναι μικρό. Δοκίμασα ένα αντίστοιχο (χωρίς το gmt) και ήταν χάλια. Ω από εμένα.

θα σου έλεγα να το βάλεις στο χέρι σου. Για να διαπιστωσεις και μόνο σου εάν ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι...
πάντως, ειδικά για πρώτο πανέρι, χμμμμ, δεν λέει
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?