Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ.
Ήρθε μάλλον η ώρα για το πρώτο μου Rolex και έχω περιορίσει τις επιλογές μου ανάμεσα στο Explorer 1 στα 39mm και το απλό oyster perpetual 36 mm. Ποστάρω δύο φωτογραφίες, μια του explorer και μια του O.P 36mm, στην έκδοση που μου αρέσει περισσότερο. Μοιάζουν αρκετά.
Προβληματίζομαι σε κάποια σημεία. Δοκιμάζοντας το Explorer, μου φαίνεται ίσως κάπως μεγάλο στο σχετικά μικρό μου καρπό. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό. Είδα και φόρεσα και το O. P 39, το οποίο μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερο. Από την άλλη, δεν έχω δοκιμάσει το O.P 36, νομίζω όμως ότι ίσως θα βολέψει περισσότερο για καθημερινή χρήση. Το μπλε του μου φαίνεται πολύ ωραίο στις φωτογραφίες, δεν το έχω δει από κοντά. Επίσης, στο O. P υπάρχει πάντα η δυνατότητα αλλαγής dial, κάτι που δεν ισχύει για το explorer.
Να σημειώσω ότι έχω δοκιμάσει και το κλασικό Datejust 36mm αλλά μου φάνηκε αρκετά φορτωμένο το dial και ο κύκλωπας το κάνει να δείχνει ακόμα μικρότερο.
Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω.
pic upload
filmer online gratis utan nedladdning