Αποστολέας Θέμα: κακη εμπειρια απο creationwatches  (Αναγνώστηκε 6270 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
κακη εμπειρια απο creationwatches
« στις: Φεβρουάριος 14, 2018, 09:19:29 μμ »
Παραγγειλαμε λοιπον ενα citizen γυναικειο που εψαχνε η γυναικα μου απο καιρο . Μετα απο χιλια κυματα και ενα τελωνειο 25€ ηρθε με τον λεπτοδεικτη διαβρωμενο μαλλον.
Φυσικα εγινε dispute στο paypal  και συμφωνησαμε να το στειλω πισω . Ποιος θα πληρωσει τα 15 ευρω αποστολη πισω ; Ο καυγας συνεχιζεται οπως ειναι φυσικο  :supz: :supz:. Τελος το συγκεκριμενο μαγαζι απο μενα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: κακη εμπειρια απο creationwatches
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 09:46:32 πμ »
Αστερη καλημερα.
Ασχημη εμπειρια η συγκεκριμενη.
Δυστηχως εσυ θα τα χρεωθεις.
Οι δεικτες των σαμπ-νταιαλ στην τρυπα στο κεντρο εχουν και αυτοι προβλημα η ετσι φαινεται;

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 09:55:50 πμ »
Πάντως ασχέτως του καταστήματος (που σαφώς θα έπρεπε να επωμιστεί τα μεταφορικά σε τέτοια περίπτωση) δεν έχω ξανασυναντήσει προσωπικά τέτοια χοντρή ατασθαλία σε καινούριο ρολόι της citizen. Οπότε μήπως το ρολόι ΔΕΝ ήταν καινούριο; Μήπως δηλαδή το συγκεκριμένο ρολόι προήλθε από τα Refurbished (ανακατασκευασμένα) που επίσης πουλάει σωρηδόν εκεί ο τύπος;;;

http://www.creationwatches.com/products/refurbished-watches-321/?zenid=ufqgbc2o5cdf4uuimo9h9bugr7
''Γιώργος''

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 10:16:35 πμ »

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 10:22:34 πμ »
Αστερη καλημερα.
Ασχημη εμπειρια η συγκεκριμενη.
Δυστηχως εσυ θα τα χρεωθεις.
Οι δεικτες των σαμπ-νταιαλ στην τρυπα στο κεντρο εχουν και αυτοι προβλημα η ετσι φαινεται;

Καλημερα δεν παρατηρησα κατι , αλλα σιγουρα ολο το εσωτερικο θα αποκτησει προβλημα αφου η διαβρωση σιγουρα προηλθε απο μη στεγανότητα 

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 10:26:36 πμ »
Καλημερα δεν παρατηρησα κατι , αλλα σιγουρα ολο το εσωτερικο θα αποκτησει προβλημα αφου η διαβρωση σιγουρα προηλθε απο μη στεγανότητα
Αστερη στην οθονη μου δεν φαινεται να ειναι σκουρια αλλα κακο φινιρισμα.

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 10:48:38 πμ »
μακαρι , η ανησυχια μου ειναι για διαβρωση βεβαια διοτι αμα αρχισει δε τελειωνει . Σα να αρχιζει να σκαει  το χρωμα μου φαινεται . ???

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 11:51:07 πμ »
Οχι Γιωργο καινουριο ειναι :

http://www.creationwatches.com/products/citizen-ladies-eco-drive-52/citizen-eco-drive-chronograph-fb1363-56l-womens-watch-5527.html

Για καινούριο το πούλαγε, άλλα επειδή παίζουν και ανακατασκευασμένα με πάσα επιφύλαξη φοβάμαι μήπως ηταν τετοια περίπτωση και το έδιωξε σαν καινούριο (μετά την αγορά σου βγήκε εκτός στοκ, αρα ηταν μονο 1)....γιατί από τη φώτο μου κάνει κι εμενα για διάβρωση απο στεγανότητα η μετά απο αλλαγή κρυστάλλου, που σημαίνει αν όντως ισχύει αυτό ότι έπαιξε παγαποντιά στην χειρότερη...στην καλύτερη και επειδή τον τελευταίο χρόνο έχει βάλει άλλες 15 μάρκες και πολλαπλάσια μοντέλα στο στοκ του υπάρχει ανεπαρκής έλεγχος προ αποστολής και είναι θέμα τύχης τι θα σου έρθει, με λίγα λόγια μεγάλη προσοχή σε όποιον θέλει να αγοράσει ξανα από εκεί και συνεννόηση με email προ αγοράς έτσι ώστε το όποιο ρολόι πριν έρθει να είναι ελεγμένο ότι είναι σωστό σε όλα του. Εχω διαβάσει και σε άλλα φόρα Ελλάδας και εξωτερικού παράπονα για το συγκεκριμένο κατάστημα με ρολόγια που έφτασαν στους αγοραστές με πρόβλημα και προσωπικά σε ότι αγόρασα εξ Ανατολάς τον τελευταίο χρόνο δεν ρίσκαρα να το πάρω απο εκεί (συν ότι παίζει και τελωνείο πλέον κατά περίπτωση).
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 12:43:03 μμ »
Και μένα η πρώτη μου εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα δεν πήγε καλά, ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν πήρα το skx009k και είχε σημαντικό πρόβλημα  misalignment...Ακολούθησε επικοινωνία μαζί τους, τους εστειλα φωτο και ζητησα να γίνει refund..Μου πρότειναν να μου δωσουν 15$ για να το στείλω σε τεχνίτη  Ελλάδα αλλά δεν δέχτηκα..Τους είπα ότι αν δεν μου καταβληθεί όχι ΜΟΝΟ το ποσό αγοράς αλλά και τα έξοδα αποστολής θα προσφυγω στο paypal.Συμφωνησαν να γινει επιστροφη και μου έδωσαν σαφείς οδηγίες για την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ...Μόλις το παρέλαβαν μου επέστρεψαν αρχικά ΜΟΝΟ την αξία αγοράς του ρολογιού..Καπάκι δεύτερο email γιατί πήγαν να το πνιξουν και αμέσως μου έστειλα και 15$ για τα έξοδα επιστροφής...ΣΥΝΕΠΩΣ, ναι είναι υποχρεωμένοι να σου τα επιστρέψουν άσχετα τι γράφουν στο site τους...
Έκτοτε έχω ξαναγορασει απο κει άλλες 4-5 φορές απροβληματιστα και χωρίς κανένα θέμα στα ρολόγια ...Προσωπικά δηλώνω ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές απλά μ'αυτα τα μαγαζιά όταν συναλλασεσαι αυτομάτως αποδέχεσαι τέτοιες στραβες...
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 01:52:42 μμ »
Εχω διαβάσει και σε άλλα φόρα Ελλάδας και εξωτερικού παράπονα για το συγκεκριμένο κατάστημα με ρολόγια που έφτασαν στους αγοραστές με πρόβλημα και προσωπικά σε ότι αγόρασα εξ Ανατολάς τον τελευταίο χρόνο δεν ρίσκαρα να το πάρω απο εκεί (συν ότι παίζει και τελωνείο πλέον κατά περίπτωση).
Γιωργο υπαρχει περιπτωση να αγοραζει τα προβληματικα καινουργια ρολογια.
Αυτα αγοραζωνται και σε φτηνοτερες τιμες.

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 02:57:28 μμ »
Εχει γινει εμφανέστατη επανασυγκολληση κρυσταλου αφού υπάρχει κόλλα ,άτεχνα, ανάμεσα στη κάσα και το κρύσταλλο .

ενημερωθηκε η citizen me mail .
Μαλλον θα με γειωσε ομως .

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 03:33:08 μμ »

Σαφώς παίζει κι αυτό φίλε. ;)

Εχει γινει εμφανέστατη επανασυγκολληση κρυσταλου αφού υπάρχει κόλλα ,άτεχνα, ανάμεσα στη κάσα και το κρύσταλλο .

Δεν νομίζω να ιδρώσει και πολύ το αυτί της σιτιζεν καθως μιλάμε για μη επίσημο retailer (black market φαση) που δίνει δική της εγγύηση και μόνο στα προϊόντα που πουλάει (όχι εργοστασιακή απο την εταιρία)....ο Χάρης πιο πάνω είπε την πιο σωστή διαδικασία και μονο με αυτη θα βρεις άκρη χωρίς χασούρες (απλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο με ερωτοαπαντησεις και μπολικα email)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 04:37:13 μμ »

Αστερη τωρα που το ειδα σε καλυτερη οθονη αυτό που βλέπεις για κολλα είναι η φλατζα κρυσταλλου που είναι στραβοβαλμενη. Εχει χρωμα ασπρο.

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 04:58:05 μμ »
Σαφώς παίζει κι αυτό φίλε. ;)

Δεν νομίζω να ιδρώσει και πολύ το αυτί της σιτιζεν καθως μιλάμε για μη επίσημο retailer (black market φαση) που δίνει δική της εγγύηση και μόνο στα προϊόντα που πουλάει (όχι εργοστασιακή απο την εταιρία)....ο Χάρης πιο πάνω είπε την πιο σωστή διαδικασία και μονο με αυτη θα βρεις άκρη χωρίς χασούρες (απλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο με ερωτοαπαντησεις και μπολικα email)

Εχεισ δικιο ,αυτο που θέλω μονο Γιωργο ομως ειναι να κανω βούκινο το μαγαζί οχι να το επισκευάσω
Το ρολοι θα παει πισω κανονικα διοτι οπως εγραψα και σαυτους '' πληρωσα κατι καινουριο και θελω κατι καινουριο''.

Η citizen πρεπει να ξερει οτι το  μαγαζάκι αυτο διαβάλλει το όνομα της ανα τον κόσμο πουλώντας φούμαρα.

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 05:00:38 μμ »
Αστερη τωρα που το ειδα σε καλυτερη οθονη αυτό που βλέπεις για κολλα είναι η φλατζα κρυσταλλου που είναι στραβοβαλμενη. Εχει χρωμα ασπρο.

ναι αρχιζει τωρα να βγαζει νοημα η δουλεια , η αλλαξαν τζαμι οι κυριοι 'η ηταν λαθος του εργοστασιου.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 15, 2018, 05:15:17 μμ »

Κάπως το πιστεύω και΄γω αυτό... Πιθανώς να στοκάρει ρολόγια που έχουν κάποιο μικρό πρόβλημα, καινούρια μεν, αλλά με κάποιο θεματάκι. Ίσως κάνα στραβό καντράν, κορώνα κτλ, ή κάτι παρόμοιο...

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 08:37:08 πμ »
και αυτη ειναι η απαντηση απο τη CITIZEN

Hello,

Thank you for your email. This is CITIZEN Customer Support headquarters for overseas markets.

We are sorry to hear of your difficulty and concern. You are recommended to have it inspected and repaired via the service center at Greece.
GREECE (30)

MICHAELIS ANAGNOSTOPOULOS & Co.
ATHENS
8 Hermou St., GR-10563, Athens
TEL: (210) 3245 931, 3245 941 / FAX: (210) 322 0956

However the warranty clearly outlines coverage is valid only when purchased from an Authorized Retailer of Citizen watches.  Unfortunately, creationwatches is not one of our authorized retailer. Unauthorized resellers obtain their watches from a variety of sources other than Citizen and therefore Citizen cannot guarantee the quality or condition of the product in these transactions. These may be returned watches, personal watches offered for sale or watches obtained on the gray market.  Pricing can certainly be very attractive when purchasing through these venues and typically resellers do not disclose the warranty will not be valid.  We are aware that some unauthorized resellers  offer their own warranties.

Should you have any inquiry, please feel free to contact us.  We would be most pleased to serve you.

Yours sincerely,
Customer Service
Citizen Watch Co., Ltd.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 10:24:47 πμ »
Αστερη φυσικο ειναι να λαβεις τετοια απαντηση οταν αγοραζεις απο μη εξουσιοδοτημενο πωλητη.

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 04:50:13 μμ »
ε ναι . απλα θελω να κοινοποιησω το προβλημα . Απο τη αλλη το paypal θα καταθεσει ολη την αξια μαζι και τα μεταφορικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 05:00:17 μμ »
Η εταιρεια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλαπλα κερδισμενη.
Και την πωληση την κανει αλλα και ο πελατης αγοραζει πλεον μεσω εξουσιοδοτημενων πωλητων.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2018, 05:57:33 μμ από Aris911 »