Νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις να κατηγορησει τη rolex για προχειροτητα η ελλειψη επαγγελματισμου.
Ειναι γεγονος οτι και τις 3 εργασιμες Κυριακες το service ηταν/θα ειναι ανοικτο και προσφερει 2 χρονια εγγυηση στην εργασια της.
Ευγενεστατοι, οπως αρμοζει σε καθε μεγαλη, σοβαρη επιχειρηση και εξυπηρετικοτατοι.
Εχω την αμφιβολια μου αν θα επρεπε να μας καλυψει η εγγυηση, θα το συζητησω αυριο.
Δεν εχω παραπονο απο τη συμπεριφορα τους.
Εκει ομως που πραγματικα ενισταμαι ειναι στο τι πρεπει να χαρακτηρισουμε κακη χρηση.
Η Λιτσα ουτε οικοδομος ειναι, ουτε σε αγωνες cross συμμετεχει, ουτε πυγμαχος ειναι, ουτε τιποτα.
Απλα ειναι ενας απολυτα φυσιολογικος ανθρωπος.
Ενας ανθρωπος, που δεν εχει την αρρωστεια να προσεχει πιο πολυ το ρολοι του απο τον εαυτο του.
Ενας ανθρωπος που φοραει το ρολοι του και δεν επιτρεπει να «φοριεται» απο αυτο.
Ενας ανθρωπος που πραγματικα το χαιρεται το ρολοι του.
Διαβαζω ξανα ολες τις αποψεις και δεν μπορω να ξεχωρισω το τρολαρισμα.
Ισως ο λογος ειναι οτι τελικα μαλλον δεν καταλαβαινω ποσο σκληρη χρηση μπορει να εχει υποστει το ρολοι της.
Κατω δεν επεσε, δεν εχει καρφωσει ποτε της, εχει χρονια να κανει ποδηλατο, μηχανες κλπ γιοκ.
Ειπωθηκε οτι εχει υποστει κραδασμους , ΦΟΡΕΜΕΝΟ παντα.
Οκ μπορει, δεν μπορω να το αποκλεισω.
Και τι πρεπει να γινει; Να μην το φοραει; Διοτι αν ηταν σοβαρα κτυπηματα, πρωτιστως θα ειχε κτυπησει το χερι της. Επομενως μιλαμε για φυσιολογικα πραγματα.
Αν ειναι, να της δεσω τα χερια να μενουν ακινητα, για να μην παθει τιποτα το «σκυλι ρολοι» που λεγεται rolex.
Μηπως απλα, οσα μας πουλανε οι εταιρειες ειναι φουμαρα;
Τεσπα, πολυ κουβεντα γινεται, ο καθενας εχει τις αποψεις του και καλα κανει.
Στο θεμα μας, θα γινει μια χαρα το ρολογακι , σαν καινουριο και ελπιζω να το καταχαρει και παλι η Λιτσα.
Αν και ισως ειναι το εναυσμα για καμμια αλλαγη.
Προς το καλυτερο παντα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk