Αποστολέας Θέμα: Το rolex της Λιτσας ......ταπαιξε!!  (Αναγνώστηκε 52942 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Το rolex της Λιτσας ......ταπαιξε!!
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 12:34:35 πμ »
Έχει απόλυτο δίκιο ο Πάνος!!

Δε μισώ την Rolex φίλε Χαρίλαε... ίσα ίσα που μ'αρέσουν πολλά κομμάτια της και φυσικά ένα σαμπ ή ένα sd είναι μεγάλος στόχος!! Απλά δε μ'αρέσει να παθιαζομαι με εταιρίες και δε μ'αρέσει να χαϊδεύω αυτιά ειδικά όταν αυτά κοστίζουν την μισή μου φορολογική δήλωση...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 12:35:25 πμ »
Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει αν η Λίτσα τρέχει κάθε Σαββατοκύριακο στα βουνά για εντούρο ή αν χειρίζεται κομπρεσέρ :smoker:

Άσε που με «τσακίσατε» με το σέϊκερ για το φραπέ. Εγώ φραπέ με ηλεκτρικό χτυπητήρι ΔΕ φτιάχνω.
Και ας πρέπει να βγάλω το Rolex. Θα φοράω το PADI :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Το rolex της Λιτσας ......ταπαιξε!!
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 12:35:32 πμ »
Dp

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:02:09 πμ »
Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει αν η Λίτσα τρέχει κάθε Σαββατοκύριακο στα βουνά για εντούρο ή αν χειρίζεται κομπρεσέρ :smoker:

Άσε που με «τσακίσατε» με το σέϊκερ για το φραπέ. Εγώ φραπέ με ηλεκτρικό χτυπητήρι ΔΕ φτιάχνω.

Δε το σώζεις...Με την έμμεση παραδοχή σου ότι έχεις φορέσει ρολεξ χρησιμοποιώντας το σέικερ έκαψες πιθανή μελλοντική αγγελία πώλησης του ρολογιού..Άντε νε πείσεις πως είναι σε άριστη κατάσταση..

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:14:01 πμ »
Νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις να κατηγορησει τη rolex για προχειροτητα η ελλειψη επαγγελματισμου.
Ειναι γεγονος οτι και τις 3 εργασιμες Κυριακες το service ηταν/θα ειναι ανοικτο και προσφερει 2 χρονια εγγυηση στην εργασια της.
Ευγενεστατοι, οπως αρμοζει σε καθε μεγαλη, σοβαρη επιχειρηση και εξυπηρετικοτατοι.
Εχω την αμφιβολια μου αν θα επρεπε να μας καλυψει η εγγυηση, θα το συζητησω αυριο.
Δεν εχω παραπονο απο τη συμπεριφορα τους.

Εκει ομως που πραγματικα ενισταμαι ειναι στο τι πρεπει να χαρακτηρισουμε κακη χρηση.
Η Λιτσα ουτε οικοδομος ειναι, ουτε σε αγωνες cross συμμετεχει, ουτε πυγμαχος ειναι, ουτε τιποτα.
Απλα ειναι ενας απολυτα φυσιολογικος ανθρωπος.
Ενας ανθρωπος, που δεν εχει την αρρωστεια να προσεχει πιο πολυ το ρολοι του απο τον εαυτο του.
Ενας ανθρωπος που φοραει το ρολοι του και δεν επιτρεπει να «φοριεται» απο αυτο.
Ενας ανθρωπος που πραγματικα το χαιρεται το ρολοι του.

Διαβαζω ξανα ολες τις αποψεις και δεν μπορω να ξεχωρισω το τρολαρισμα.
Ισως ο λογος ειναι οτι τελικα μαλλον δεν  καταλαβαινω ποσο σκληρη χρηση μπορει να εχει υποστει το ρολοι της.
Κατω δεν επεσε, δεν εχει καρφωσει ποτε της, εχει χρονια να κανει ποδηλατο, μηχανες κλπ γιοκ.
Ειπωθηκε οτι εχει υποστει κραδασμους , ΦΟΡΕΜΕΝΟ παντα.
Οκ μπορει, δεν μπορω να το αποκλεισω.
Και τι πρεπει να γινει; Να μην το φοραει; Διοτι αν ηταν σοβαρα κτυπηματα, πρωτιστως θα ειχε κτυπησει το χερι της. Επομενως μιλαμε για φυσιολογικα πραγματα.
Αν ειναι, να της δεσω τα χερια να μενουν ακινητα,  για να μην παθει τιποτα το «σκυλι ρολοι» που λεγεται rolex.
Μηπως απλα, οσα μας πουλανε οι εταιρειες ειναι φουμαρα;

Τεσπα, πολυ κουβεντα γινεται, ο καθενας εχει τις αποψεις του και καλα κανει.
Στο θεμα μας, θα γινει μια χαρα το ρολογακι , σαν καινουριο και ελπιζω να το καταχαρει και παλι η Λιτσα.
Αν και ισως ειναι το εναυσμα για καμμια αλλαγη.
Προς το καλυτερο παντα!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:15:27 πμ »

Από το 2ο, κιόλας, ποστ όρμησες να τρολαρεις, φίλτατε Χαρίλαε. Δεν φταίω εγώ.

Τα πάντα ινχαουζ λέμε, καμία 70αρια χρόνια.  Έβαλε και μια οχι ινχαουζ σε χρονογράφο και κάτι τρεχει στα γύφτικα.

Και όντως η αξιοπιστία  των ρόλεξ είναι πανθομολογούμενη και αποδεδειγμένη από την πάροδο την χρόνου. Είτε αρέσει είτε όχι. Και δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή είχε μια αστοχία το ρολόι της Λίτσας.

Επίσης σου διέφυγε οτι Κυριακή το σέρβις της ρόλεξ δούλευε, πήγε ο Σπύρος κι έκανε την δουλειά του σε μισό λεπτό και σε καμία βδομάδα (αφου ξεκαθαρίσει τα διαδικαστικά)  θα το έχει στα χέρια της η Λίτσα και με εγγύηση κανά χρόνο ή μήπως δύο;

Να δω άμα γίνει καμία στραβή στα GS και λοιπά σεικο που έχεις, τι θα κάνεις.
Ας μην είχε την Cortebert και την Valjoux και θα βλέπαμε πόσα απίδια θα έπιανε σήμερα!
Το αρχικό τρολάρισμα δεν έγινε για την ROLEX αλλά για τον Σπάϊρους και το κατσαρολοκλάμπ του! Όποιος έχει όμως την μύγα μυγιάζεται!!!!!!!!!!
Εντέχνως εστιάζεις στο service και την εξυπηρέτηση πελατών και αποφεύγεις να αγγίξεις το φλέγον ζήτημα: Βγήκε ο ρότορας σε κανονικη (σύμφωνα με τα δηλωμένα!) χρήση ενός ρολογιού μις εταιρίας που στηρίζει τον "μύθο" της στην "Αξιοπιστία" και την "Λειτουργικότητα σε όλες τις αντίξοες καταστάσεις"!!!!!
Και στο κάτω κάτω θα μπορούσε να πει ένας κακεντρεχής πως "Να γιατί Κυριακάτικα είναι ανοιχτά το service της ROLEX! Γιατί δεν προφταίνουν μόνο με τις καθημερινές ανοιχτά!!!!!!!"

Για το θέμα της SEIKO που μου γράφεις και για την μη ύπαρξη εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, σαφώς και είμαι γνώστης. Δεν είναι όμως αυτό το δυνατό σημείο της SEIKO!!!! Υπάρχει τμήμα επισκευής SEIKO - GRAND SEIKO και CREDOR στην Γερμανία πλέον και μόνο τα SPRING DRIVE στέλνονται Ιαπωνία για service με ευθύνη του κέντρου επισκευής της Γερμανίας!
Εξάλλου μόλις γυρίσω απο το ταξίδι μου στο Τόκυο θα σας ενημερώσω αναλυτικά για το πως και που (αναμένονται εξελλίξεις!!!!).

Στο κάτω κάτω σαν λάτρης της ΥΩ που είμαι δεν θα μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις στο "ρόστερ" μου!!!!!!!!!!
Έχω ήδη δηλώσει πως μόνο PP θα κλείσει το "ρόστερ", οτιδήποτε άλλο θα ήταν υποβάθμιση!
Καλή και Άγια η ROLEX αλλά μόνο σαν "σιγουράκι" για τους μη έχοντες απαιτήσεις που θέλουν και να είναι "ιν" και να μην ψάχνονται περαιτέρω. Α!!!!!!!!! Και λόγω εξυπηρέτησης πελατών (να μην ξεχνίομαστε)!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:18:42 πμ »
Δε το σώζεις...Με την έμμεση παραδοχή σου ότι έχεις φορέσει ρολεξ χρησιμοποιώντας το σέικερ έκαψες πιθανή μελλοντική αγγελία πώλησης του ρολογιού..Άντε νε πείσεις πως είναι σε άριστη κατάσταση..
Το γεγονός πως το φοράει και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν το μηδέν που το βάζεις;;;!!!
🤡

Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:19:44 πμ »

Σωστός ο επίτιμος!!!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:21:34 πμ »
Νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις να κατηγορησει τη rolex για προχειροτητα η ελλειψη επαγγελματισμου.
Ειναι γεγονος οτι και τις 3 εργασιμες Κυριακες το service ηταν/θα ειναι ανοικτο και προσφερει 2 χρονια εγγυηση στην εργασια της.
Ευγενεστατοι, οπως αρμοζει σε καθε μεγαλη, σοβαρη επιχειρηση και εξυπηρετικοτατοι.
Εχω την αμφιβολια μου αν θα επρεπε να μας καλυψει η εγγυηση, θα το συζητησω αυριο.
Δεν εχω παραπονο απο τη συμπεριφορα τους.

Εκει ομως που πραγματικα ενισταμαι ειναι στο τι πρεπει να χαρακτηρισουμε κακη χρηση.
Η Λιτσα ουτε οικοδομος ειναι, ουτε σε αγωνες cross συμμετεχει, ουτε πυγμαχος ειναι, ουτε τιποτα.
Απλα ειναι ενας απολυτα φυσιολογικος ανθρωπος.
Ενας ανθρωπος, που δεν εχει την αρρωστεια να προσεχει πιο πολυ το ρολοι του απο τον εαυτο του.
Ενας ανθρωπος που φοραει το ρολοι του και δεν επιτρεπει να «φοριεται» απο αυτο.
Ενας ανθρωπος που πραγματικα το χαιρεται το ρολοι του.

Διαβαζω ξανα ολες τις αποψεις και δεν μπορω να ξεχωρισω το τρολαρισμα.
Ισως ο λογος ειναι οτι τελικα μαλλον δεν  καταλαβαινω ποσο σκληρη χρηση μπορει να εχει υποστει το ρολοι της.
Κατω δεν επεσε, δεν εχει καρφωσει ποτε της, εχει χρονια να κανει ποδηλατο, μηχανες κλπ γιοκ.
Ειπωθηκε οτι εχει υποστει κραδασμους , ΦΟΡΕΜΕΝΟ παντα.
Οκ μπορει, δεν μπορω να το αποκλεισω.
Και τι πρεπει να γινει; Να μην το φοραει; Διοτι αν ηταν σοβαρα κτυπηματα, πρωτιστως θα ειχε κτυπησει το χερι της. Επομενως μιλαμε για φυσιολογικα πραγματα.
Αν ειναι, να της δεσω τα χερια να μενουν ακινητα,  για να μην παθει τιποτα το «σκυλι ρολοι» που λεγεται rolex.
Μηπως απλα, οσα μας πουλανε οι εταιρειες ειναι φουμαρα;

Τεσπα, πολυ κουβεντα γινεται, ο καθενας εχει τις αποψεις του και καλα κανει.
Στο θεμα μας, θα γινει μια χαρα το ρολογακι , σαν καινουριο και ελπιζω να το καταχαρει και παλι η Λιτσα.
Αν και ισως ειναι το εναυσμα για καμμια αλλαγη.
Προς το καλυτερο παντα!!

Θα της πάρεις SEIKO Σπάϊρους;;;!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:33:54 πμ »
Θα της πάρεις SEIKO Σπάϊρους;;;!!!!

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις καπετανιε!!!
Εχεις το χαρισμα!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:42:43 πμ »

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις καπετανιε!!!
Εχεις το χαρισμα!!

Εντάξει το ξέρω, αλλά ας μην το διαδώσουμε και πλακώσουν όλοι!!!!!!
Μόνο για καλούς φίλους!!!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 01:53:25 πμ »
Ας μην είχε την Cortebert και την Valjoux και θα βλέπαμε πόσα απίδια θα έπιανε σήμερα!
Το αρχικό τρολάρισμα δεν έγινε για την ROLEX αλλά για τον Σπάϊρους και το κατσαρολοκλάμπ του! Όποιος έχει όμως την μύγα μυγιάζεται!!!!!!!!!!
Εντέχνως εστιάζεις στο service και την εξυπηρέτηση πελατών και αποφεύγεις να αγγίξεις το φλέγον ζήτημα: Βγήκε ο ρότορας σε κανονικη (σύμφωνα με τα δηλωμένα!) χρήση ενός ρολογιού μις εταιρίας που στηρίζει τον "μύθο" της στην "Αξιοπιστία" και την "Λειτουργικότητα σε όλες τις αντίξοες καταστάσεις"!!!!!
Και στο κάτω κάτω θα μπορούσε να πει ένας κακεντρεχής πως "Να γιατί Κυριακάτικα είναι ανοιχτά το service της ROLEX! Γιατί δεν προφταίνουν μόνο με τις καθημερινές ανοιχτά!!!!!!!"

Για το θέμα της SEIKO που μου γράφεις και για την μη ύπαρξη εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, σαφώς και είμαι γνώστης. Δεν είναι όμως αυτό το δυνατό σημείο της SEIKO!!!! Υπάρχει τμήμα επισκευής SEIKO - GRAND SEIKO και CREDOR στην Γερμανία πλέον και μόνο τα SPRING DRIVE στέλνονται Ιαπωνία για service με ευθύνη του κέντρου επισκευής της Γερμανίας!
Εξάλλου μόλις γυρίσω απο το ταξίδι μου στο Τόκυο θα σας ενημερώσω αναλυτικά για το πως και που (αναμένονται εξελλίξεις!!!!).

Στο κάτω κάτω σαν λάτρης της ΥΩ που είμαι δεν θα μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις στο "ρόστερ" μου!!!!!!!!!!
Έχω ήδη δηλώσει πως μόνο PP θα κλείσει το "ρόστερ", οτιδήποτε άλλο θα ήταν υποβάθμιση!
Καλή και Άγια η ROLEX αλλά μόνο σαν "σιγουράκι" για τους μη έχοντες απαιτήσεις που θέλουν και να είναι "ιν" και να μην ψάχνονται περαιτέρω. Α!!!!!!!!! Και λόγω εξυπηρέτησης πελατών (να μην ξεχνίομαστε)!!!!!!!

Το τρολαρισμα στον Σπύρο άρχισε στο ποστ #5.

Το γνωστό σου ρολεξτρολαρισμα άρχισε μόλις στο ποστ #2.

Δεν εχω καμία μύγα. Δεν έχω μετοχές στην ρόλεξ, ούτε ζω απο την ρόλεξ, ίσα ίσα που τα χώνω χοντρά. Και τα χώνω χοντρά γιατί είναι η μόνη εταιρεία που αξίζει ακόμα και το τελευταίο λεπτό που δίνεις. Που σου χαρίζει απίστευτες στιγμές ικανοποίησης και ευχαρίστησης με τις απίστευτες ρολογάρες της και την καραπίστευτη  ποιότητά της και την παροιμιακή της αντοχή.

Απ´ όσα ρόλεξ περάσανε απο τα χέρια μου, κανένα δεν έπαθε το παραμικρό, από το κουτί τους ήταν στο +1, +2, +3, -1, -2, ανάλογα, κι εκεί έμειναν όσο καιρό τα κράτησα.

Άμα δεν "σνόμπαρα" την ρόλεξ στα μικράτα μου ακούγοντας τις μπούρδες των haters, τώρα θα είχα μυθική συλλογή, αγορασμένη με ψίχουλα.

Και στο τέλος τέλος, άμα λάχει (μετά απο τόση ωρολογιακή νιρβάνα) σου δίνει και όλα τα λεφτά σου πίσω (και ακόμα περισσότερα).

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 02:02:56 πμ »

Το τρολαρισμα στον Σπύρο άρχισε στο ποστ #5.

Το γνωστό σου ρολεξτρολαρισμα άρχισε μόλις στο ποστ #2.

Δεν εχω καμία μύγα. Δεν έχω μετοχές στην ρόλεξ, ούτε ζω απο την ρόλεξ, ίσα ίσα που τα χώνω χοντρά. Και τα χώνω χοντρά γιατί είναι η μόνη εταιρεία που αξίζει ακόμα και το τελευταίο λεπτό που δίνεις. Που σου χαρίζει απίστευτες στιγμές ικανοποίησης και ευχαρίστησης με τις απίστευτες ρολογάρες της και την καραπίστευτη  ποιότητά της και την παροιμιακή της αντοχή.

Απ´ όσα ρόλεξ περάσανε απο τα χέρια μου, κανένα δεν έπαθε το παραμικρό, από το κουτί τους ήταν στο +1, +2, +3, -1, -2, ανάλογα, κι εκεί έμειναν όσο καιρό τα κράτησα.

Άμα δεν "σνόμπαρα" την ρόλεξ στα μικράτα μου ακούγοντας τις μπούρδες των haters, τώρα θα είχα μυθική συλλογή, αγορασμένη με ψίχουλα.

Και στο τέλος τέλος, άμα λάχει (μετά απο τόση ωρολογιακή νιρβάνα) σου δίνει και όλα τα λεφτά σου πίσω (και ακόμα περισσότερα).
Είδες για να ακούς haters!!!!!!!!
"Φολοου γιορ χαρτ" που λέει και η γνωστή διαφήμιση!!!!!!!!!!
Είμαι σίγουρος πως μόνο τα ROLEX θα άντεχαν στην σκληρή καθημερινή χρήση που κάνεις στα ρολόγια σου! Οτιδήποτε άλλο θα είχε διαλυθεί.
Μόνο ο Άγγελος τα "χτυπάει" πιο βάναυσα χρησιμοποιώντας το παραδοσιακο σέικερ!!!!!!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 08:08:19 πμ »
Τι να καταλάβεις ρε Σπύρο. Το μισό forum τρολάρει σε αυτό το post :lol:

Ούτε με το «τρολόμετρο» δε σώζεσαι. Θα τιλτάρει το εργαλείο...

Αυτή η φάση μου θυμίζει αυτοκινητιστικό φόρουμ. Όπου κάποια στιγμή, κάπου στον πλανήτη, βγάζει βλάβη κάποιο YARIS και βγαίνουν άπαντες να «θίξουν» την αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 08:44:52 πμ »
Το μισό forum τρολάρει σε αυτό το post :lol:

Αγγελε φαντασου να επαιρνες μερος οπως παιρνεις και σε αλλα θεματα εσυ.
800 σελιδες θα ειχε φτασει το θεμα ;D

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 09:29:50 πμ »
Τι να καταλάβεις ρε Σπύρο. Το μισό forum τρολάρει σε αυτό το post :lol:

Αυτή η φάση μου θυμίζει αυτοκινητιστικό φόρουμ. Όπου κάποια στιγμή, κάπου στον πλανήτη, βγάζει βλάβη κάποιο YARIS και βγαίνουν άπαντες να «θίξουν» την αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ...

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 10:08:19 πμ »
Πάντως στα σοβαρά νομίζω ότι κάπου το χάσαμε..Όλα τα ρολόγια  αντέχουν τη φυσιολογική καθημερινή χρήση όπως έκανε η Λίτσα στο ρολόι της και δε χρειάζεται να φέρνουμε παραδείγματα με κομπρεσέρ για να δείξουμε πόσο ευπαθή είναι και σίγουρα μια ατυχία όπως αυτή δε λέει απολύτως τίποτα για την αξιοπιστία μιας εταιρίας γενικότερα.

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 11:33:42 πμ »
Και γιατί δεν πάμε να διαδηλώσουμε έξω απο την Rolex? σήμερα έτυχε στον gerogian αν αύριο συμβεί και σε άλλους? Μετά τη seiko το χάος λέμε...

Καλή χρονιά
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 11:42:06 πμ »
Και γιατί δεν πάμε να διαδηλώσουμε έξω απο την Rolex? σήμερα έτυχε στον gerogian αν αύριο συμβεί και σε άλλους? Μετά τη seiko το χάος λέμε...

Καλή χρονιά

:lol: :jg: Σωστοοοοός μετά την Sfiko ( συγγνώμη Seiko ήθελα να γράψω ) το χάος  :p :p :p :p :)

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 11:56:24 πμ »

Καλή χρονιά

Αυτό δεν είναι κακή ιδέα :up:

Μη σου πω να σπάσουμε και καμία βιτρίνα και να πάρουμε κάνα Rolex, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Ελβετικό Ωρολογιακό Κατεστημένο...