Αποστολέας Θέμα: Αγορά πρώτου ρολογιού μέχρι 4.500 ~ 5.000  (Αναγνώστηκε 25187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά πρώτου ρολογιού μέχρι 4.500 ~ 5.000
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 02:12:16 πμ »
Γιες.. 6 αρχικη με την εκπτωση μεσα στο μπατζετ σου..

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι μια από τις επιλογές μου, υποθέτω. Σήμερα δοκίμασα το Speedmaster έκδοση "Μικαελ Σουμάχερ" με καρό dial. Έψαξα για το PO αλλά δεν το βρήκα πουθενά εδώ κάτω. Μου είπαν ότι κλάπηκε μια ολόκληρη παρτίδα απ' το τελωνείο και η Ω δεν τους ξανα-έστειλε...

Υ.Γ. Δεν βρήκα κανένα Seamaster

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 10:47:12 πμ »
ναι ειναι το PO και βγαινει σε 39,5 και 43,5 , ειναι μεσα στα ποσα που ζητας . Τι ενοεις κλαπηκε μια παρτιδα ? Σε ποιο μερος ?

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 11:19:01 πμ »
Θεός!!!! Λολ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αληθεια λεω!...οταν φοραω το hulk συγκεντρωνει κανα βλεμα...οταν εχω  το explorer τιποτα!! Φιλε αν θες καλο ρολοι και να εχεις ελπιδες να γλυτωσεις το χερι σου πας σε σεμνο ρολοι. Το PO του asteri ειναι ρολογαρα αλλα κανει καραμπαμ!! Your choice,  your hand, your watch

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 11:21:37 πμ »
Φιλε αν θες καλο ρολοι και να εχεις ελπιδες να γλυτωσεις το χερι σου πας σε σεμνο ρολοι. Το PO του asteri ειναι ρολογαρα αλλα κανει καραμπαμ!! Your choice,  your hand, your watch

Απο τα πιο σωστά που έχω διαβάσει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 11:26:29 πμ »
Αληθεια λεω!...οταν φοραω το hulk συγκεντρωνει κανα βλεμα...οταν εχω  το explorer τιποτα!! Φιλε αν θες καλο ρολοι και να εχεις ελπιδες να γλυτωσεις το χερι σου πας σε σεμνο ρολοι. Το PO του asteri ειναι ρολογαρα αλλα κανει καραμπαμ!! Your choice,  your hand, your watch

Ασε εχω να βγω απο το σπιτι 1 εβδομαδα  :banned:    :smt003
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 10, 2017, 11:32:26 πμ από asteris78 »

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 01:23:21 μμ »

Ο κλέφτης δεν προχωράει αμέριμνος και αν κατι κανει καραμπαμ θα το πιάσει το μάτι του...Θα τσεκάρει επί τούτου τι φοράς και σιγουρα ειναι σε θέση να γνωριζει ενα εξπλορερ..Δεν ειναι ο μέσος όρος που μονο ρολογια τυπου Χαλκ πιάνει το μάτι τους... Μου εχει τύχει στο βελγιο περιστατικό με κλεφτρόνι που ερχόταν στο μαγαζι οποτε ειχε κανα κλεμμένο pc ή κατι σχετικό για να πουλησει ,με το που μπήκε θυμάμαι μια φορά έκρυψα το navi κατω απο το μανίκι ,αντε να φαινοταν η κορώνα, και φεύγοντας μου είπε ωραιο breitling....

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 01:46:43 μμ »
ναι ειναι το PO και βγαινει σε 39,5 και 43,5 , ειναι μεσα στα ποσα που ζητας . Τι ενοεις κλαπηκε μια παρτιδα ? Σε ποιο μερος ?

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω. Χθες πήγα σε δυο AD της Ω να δω τα ρολόγια που μου προτάθηκαν. Είχαν ελάχιστα κομμάτια (καθόλου Seamaster). Μου είπαν πως η Ω έχει να στείλει πολύ καιρό γιατί εκλάπη μια ολόκληρη παρτίδα απ' το τελωνείο. Για το Speepmaster Michael Shumacher (αυτό με το καρό dial) μου πέρασαν τιμή 9.800 δολάρια. Δεν γνωρίζω εάν η έκδοση αυτή είναι συλλεκτική και δικαιολογούνται τα λεφτά, πάντως εδώ στη Λ. Αμερική δεν υπάρχει τίποτα και είναι όλα πανάκριβα.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 01:47:01 μμ »
Ο κλέφτης δεν προχωράει αμέριμνος και αν κατι κανει καραμπαμ θα το πιάσει το μάτι του...Θα τσεκάρει επί τούτου τι φοράς και σιγουρα ειναι σε θέση να γνωριζει ενα εξπλορερ..Δεν ειναι ο μέσος όρος που μονο ρολογια τυπου Χαλκ πιάνει το μάτι τους... Μου εχει τύχει στο βελγιο περιστατικό με κλεφτρόνι που ερχόταν στο μαγαζι οποτε ειχε κανα κλεμμένο pc ή κατι σχετικό για να πουλησει ,με το που μπήκε θυμάμαι μια φορά έκρυψα το navi κατω απο το μανίκι ,αντε να φαινοταν η κορώνα, και φεύγοντας μου είπε ωραιο breitling....
Οποτε καλε μας πατριωτη απο την Αργεντινη , οπως ειπε και ο προλαλησαντας , πουθενα δεν εισαι σιγουρος και με κανενα ρολοι. Παρε ενα Seiko 5 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Με τα υπολοιπα 5000 χτυπα καμοια ταξιδαρα στην Ιαπωνια και παρε 2 - 3 domestik japan sumo, turtle,  marinemaster

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 01:53:17 μμ »
Οποτε καλε μας πατριωτη απο την Αργεντινη , οπως ειπε και ο προλαλησαντας , πουθενα δεν εισαι σιγουρος και με κανενα ρολοι. Παρε ενα Seiko 5 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Με τα υπολοιπα 5000 χτυπα καμοια ταξιδαρα στην Ιαπωνια και παρε 2 - 3 domestik japan sumo, turtle,  marinemaster

Φυσικά και δεν είσαι πουθενά σίγουρος. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις κλοπής:
Η τυχαία, όπου περπατάς στον δρόμο και σου την πέφτουν. Εκεί σου παίρνουν το ρολόι δίχως να ξέρουν εάν κάνει 5.000 ευρώ ή 500 πέσος.
Και η στοχευμένη, όπου κάποιος έχει σταμπάρει το ρολόι και σε κλέβει επί τούτου.

Παρόλα αυτά, το μικρόβιο μπήκε.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 09:58:16 μμ »
Παρε ενα ακριβο τσεπης και κρυψτο στη τσεπη σου (πλακα κανω) . Φιλε μου αν οντως ειναι τοσο μεγαλη η εγληματικοτητα οσο πιο καλο ρολοι τοσο πιο πολυ ρισκαρεις. Με ενα ρολεξομεγκα κινδυνευεις πιο πολυ απο τον εγκληματια που θα σε εχει τσεκαρει. Μακρια απο κυκλωπα ( φωναζει ειμαι ρολεξ), μακρια απο χρονογραφους γιατι παραπεμπουν σε κατι καλο και μακρυα απο γυαλιστερα και ογκωδη. Μια καλη ιδεα ειναι το seiko marimaster. Το βρισκεις μεχρι 1800 ανετα και αν στο αρπαξουν θα γλυτωσεις και 3000.Καλη επιλογη ειναι το omega seamaster. Δεν εχει κυκλωπα και ειναι πανεμορφο το ατιμο !! Η αλλη λυση ειναι να παρεις ενα panerai και ενα περιστροφο !

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 10:09:30 μμ »
Παρε Ρολεξ,
βαλε την σωστη ωρα και κουρδισετο,
προσελαβε ενα τυπο στο σπιτι σου,
δωστου το Ρολεξ,
οταν θελησεις να μαθεις τι ωρα ειναι
καντου φεησ ταιμ
και το Ρολεξακι θα εχεις
και την ωρα του θα βλεπεις
και κανεις δεν θα στο κλεψει
και το τοπικ θα κλεισει.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 10:46:38 μμ »
Παρε ενα ακριβο τσεπης και κρυψτο στη τσεπη σου (πλακα κανω) . Φιλε μου αν οντως ειναι τοσο μεγαλη η εγληματικοτητα οσο πιο καλο ρολοι τοσο πιο πολυ ρισκαρεις. Με ενα ρολεξομεγκα κινδυνευεις πιο πολυ απο τον εγκληματια που θα σε εχει τσεκαρει. Μακρια απο κυκλωπα ( φωναζει ειμαι ρολεξ), μακρια απο χρονογραφους γιατι παραπεμπουν σε κατι καλο και μακρυα απο γυαλιστερα και ογκωδη. Μια καλη ιδεα ειναι το seiko marimaster. Το βρισκεις μεχρι 1800 ανετα και αν στο αρπαξουν θα γλυτωσεις και 3000.Καλη επιλογη ειναι το omega seamaster. Δεν εχει κυκλωπα και ειναι πανεμορφο το ατιμο !! Η αλλη λυση ειναι να παρεις ενα panerai και ενα περιστροφο !

Γι αυτόν τον λόγο ο πρώτος υποψήφιος είναι ο μικρός πιλότος της IWC. Δεν νομίζω ότι τραβά πολύ την προσοχή.

Panerai πήρα, περίστροφο δεν πήρα...και μου το φάγανε στο τρίμηνο... :D :D

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 10:48:16 μμ »
Παρε Ρολεξ,
βαλε την σωστη ωρα και κουρδισετο,
προσελαβε ενα τυπο στο σπιτι σου,
δωστου το Ρολεξ,
οταν θελησεις να μαθεις τι ωρα ειναι
καντου φεησ ταιμ
και το Ρολεξακι θα εχεις
και την ωρα του θα βλεπεις
και κανεις δεν θα στο κλεψει
και το τοπικ θα κλεισει.

Σωστό, αλλά για ποιον λόγο ο τύπος θα μου απαντάει όταν τον καλώ φέης τάιμ;

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 12:14:30 πμ »
Επιλογές έχεις πολλές σε αυτά τα χρήματα.

Αν βλέπεις μόνο για καινούριο, τότε κοίτα Panerai, IWC, Tudor, Ω

Από Tudor το ΒΒ ή το Pelagos
Από Panerai τα 1000,1005, 631, 632
Από IWC τa Ingenieur, Mark, Aquatimer, ενδεχομένως και τους πιλότους αν βγαίνουν τα μαθηματικά.
Από Ω Moonwatch. PO, Seamaster 300

Καλησπέρα. Βασικά δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά. Οπτικά τουλάχιστον είναι τα ίδια και όλα κουρδιστά. Ποιες είναι χοντρικά οι διαφορές;

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 04:35:21 μμ »
νομιζω καμια ολα unitas φοραν .Και κατι αλλο αμα ρωτήσω τον φιλο για τις γυναίκες στην αργεντινή θα κλειδώσει το νημα ?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 05:41:29 μμ »
Καλησπέρα. Βασικά δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά. Οπτικά τουλάχιστον είναι τα ίδια και όλα κουρδιστά. Ποιες είναι χοντρικά οι διαφορές;

Το 000 δεν εχει δευτερόλεπτα ενώ όλα τα αλλα εχουν.
Η τιμη του είναι 4600 ενώ όλα τα αλλα εχουν 4900.
Το 632 εχει καφε καντραν ενώ όλα τα αλλα εχουν μαυρο.
Επισης όλα εχουν υδατοστεγανοτητα, 10 Atm.
Aν θελεις να ανεβεις κατηγορια σε θεμα μηχανισμου,θα πρεπει να κοιτάξεις τα μοντελα με τον in-House 8ημερης διαρκειας κουρδιστο μηχανισμο. Οι τιμες ξεκιναν από τα 6400 ευρω.
Ριξε μια ματια παρακατω:

http://www.panerai.com/en-us/collections/watch-collection/luminor/luminor-base-logo-acciaio---44mm_pam01000.html

http://www.panerai.com/en-us/collections/watch-collection/luminor/luminor-marina-logo-acciaio---44mm_pam01005.html

http://www.panerai.com/en-us/collections/watch-collection/luminor/luminor-marina-logo-acciaio---44mm_pam00631.html

http://www.panerai.com/en-us/collections/watch-collection/luminor/luminor-marina-logo-acciaio---44mm_pam00632.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 11, 2017, 05:47:47 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 09:17:13 μμ »
νομιζω καμια ολα unitas φοραν .Και κατι αλλο αμα ρωτήσω τον φιλο για τις γυναίκες στην αργεντινή θα κλειδώσει το νημα ?
Καρντασι Παοκτσακι σε φορουμ με ρολογια εισαι.Φρονιμα με τις Αργεντινες Εγω λεω πουλα στο φιλο μας το τουβλο το  PO και θα του το αρπαξουν μολις βγαλει το ποδι του απο το αεροπλανο. Στη μυκονο ηταν η σπειρα με την ιταλιδα. Μηπως ρε παιδια να φορεσουμε ολοι ενα Q & Q για να ειμαστε υσηχοι !!!

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 10:40:42 μμ »
Και το τρολαρισμα καλα κρατει.Σπυρο στειλε λεφτα για εισιτηριο μετρο,το πατεκι θα ελθει αργοτερα.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 11:22:43 μμ »
Το 000 δεν εχει δευτερόλεπτα ενώ όλα τα αλλα εχουν.
Η τιμη του είναι 4600 ενώ όλα τα αλλα εχουν 4900.
Το 632 εχει καφε καντραν ενώ όλα τα αλλα εχουν μαυρο.
Επισης όλα εχουν υδατοστεγανοτητα, 10 Atm.
Aν θελεις να ανεβεις κατηγορια σε θεμα μηχανισμου,θα πρεπει να κοιτάξεις τα μοντελα με τον in-House 8ημερης διαρκειας κουρδιστο μηχανισμο. Οι τιμες ξεκιναν από τα 6400 ευρω.
Ριξε μια ματια παρακατω:

Mε έβαλες να κοιτάω την κάσα του 000 βραδιάτικα.
Αυτό τουλάχιστον έχει υδατοστεγανότητα 300m.
Όλα τα άλλα έχουν όντως 100m μόνο; Πως θα τα βουτάμε φίλε Χρήστο στη θάλασσα ??? :lol:

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 11:55:00 μμ »
Καρντασι Παοκτσακι σε φορουμ με ρολογια εισαι.Φρονιμα με τις Αργεντινες Εγω λεω πουλα στο φιλο μας το τουβλο το  PO και θα του το αρπαξουν μολις βγαλει το ποδι του απο το αεροπλανο. Στη μυκονο ηταν η σπειρα με την ιταλιδα. Μηπως ρε παιδια να φορεσουμε ολοι ενα Q & Q για να ειμαστε υσηχοι !!!

αδελφε συμπολιτη 1ον  αριανος ειμαι  ;D :axe:  , δευτερον ειμαι ετοιμος εγω να το δωρισω στην ιταλιδα με ορους....... ( μη κλεισετε το νημα δεν ειπα τους ορους)