0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λατρεία....Στη μικρή αναφέρομαι....Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας,Όσο φοράω αυτό το ρολόι τόσο περισσότερο μου αρέσει και τόσο περισσότερο ακατανόητος μου φαίνεται ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η IWC.
Να σου ζήσει!! Εγώ μετά την δεύτερή μου ξεκίνησα focus στα έως 40mm ρολογια, να τα αφήσω εκεί που πρέπει όχι στους γαμπρούς Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ευθύμη δεν είναι δική μου η μικρή....Ενός φίλου είναι....Η δικιά μου είναι 19 φεύγα και σπουδάζει στην Αθήνα. Βέβαια θάθελα νάχα μια ζουζούνα τέτοια αλλά τα χρόνια πέρασαν για μένα...
Μου αρέσεις γιατί οι αναρτήσεις σου έχουν πάντα φιλοσοφικό υπόβαθρο
Μετά από κάθε τέτοια ανάρτηση με τόσο βαθύ (πολύ βαθύ λέμε) φιλοσοφικό υπόβαθρο, έχω μία λιποθυμική τάση ... υποθέτω πως βρίσκομαι στο ίδιο χαμηλό πνευματικό επίπεδο με εσένα με μοναδική ίσως διαφορά ότι προσπαθώ, αποτυχημένα, να κάνω αναβάθμιση.
Να σου ζήσει!! Εγώ μετά την δεύτερή μου ξεκίνησα focus στα έως 40mm ρολογια, να τα αφήσω εκεί που πρέπει όχι στους γαμπρούς
Με δύο γιούς που έχουν χαράξει δρόμο για πάνω από 1,90 έχω αποκλείσει οποιοδήποτε ρολόι κάτω από 40mm.
Ελπίζω να μην έχουν χαράξει δρόμο και για τα υπόλοιπα σου "χαρίσματα"
Ο μεγάλος είναι φυσιολογικό παιδί, γλίτωσε, δεν θα έχει θέματα στην ζωή του.Ο μικρός είναι ίδιος ο πατέρας του. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Ένα θα σου πω, του αρέσει το Black Bay!
Πολύ ωραίο ρολόι … Hublot & RM killer … δεν πας καθόλου καλά μου φαίνεται !!!
Αυτό το παιδί..... Των άκρων...... Η χρυσά για κλαρινογαμπρούς (ειδικά εκείνο το πράσινο) ή η replica της replicas ώώώ΄replica....Δεν τον πιάνεις πουθενά
Μετά από πολύ κυνήγι...
Καλοφόρετο Γιώργο, υπέροχο!!! Αναβαθμίστηκα κι εγώ χτες, σε galaxy watch 4 classic 42mm αφού το 5 pro το έβγαλαν σε μέγεθος ταψιού μόνο. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε κατεβαίνω καμιά φορά στο επίπεδό σας για τα μάτια... Μια οικογένεια είμαστε.. Έχουμε και κρίση