0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους
Δεν είναι open back το δικό μου, μια φωτό δανεισμένη από το διαδίκτυο μιας και δεν έχω πρόχειρη δικιά μου. Για το συγκεκριμένο ίσως ήταν καλύτερα που είχε τον ιππόκαμπο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ω ναι εχεις δικιο , μπερδεύτηκα . (ειναι και κατι blumo που νομιζουν οτι εγιναν luxury και αποσυντονιστικα 😃)
Δημητρη τα τριανταφυλλα και η εποχη τους εχει περασει, ασπιδες για σημερα
Καλοφορετο.Πολύ όμορφο ,να το χαρείς και αυτό.Μια ερώτηση ίσως χαζή,το μπλέ είναι το ίδιο μπλέ με το bluesy ή διαφορετικό;Εδώ φαίνεται λίγο πιο σκούρο και μου αρέσει πολύ.Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το δεύτερο ρολόι της ημέρας. Ωραία τα Tudor αλλά σαν τα πανέρια δεν έχει
Παιδιά σας ευχαριστώ θερμά όλους Καθόλου χαζή η ερώτησή σου.Μου δίνεις μια ευκαιρία να ανοίξω ένα θρεντ όταν βρω χρόνο να μιλήσω για τα χρώματα στο bluesy καθώς το ψάχνω πάνω από 15 χρόνια. Για τώρα σου λέω ότι ναι είναι ελάχιστα πιο σκούρο κ θυμίζει το πολύ παλιό 16613 (του Μήτσου) δεκαετίας 90. Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι έχουν ροζίσει λίγο τον κίτρινο χρυσό στα καινούρια 126αρια! Δηλαδή καμία σχέση με τον κίτρινο χρυσό του GMT μου, πολύ πιο ζεστή απόχρωση. Αυτά για τώρα και θα επανέλθω.
Πετσέτα κουζίνας του βαλες για λουρί;