Παλιές καλές εποχές !
Μιχάλη πραγματικά και εγώ τις παπαριές που ανταλλάσετε ένθεν & ένθεν εν είδη χιούμορ, ως παπαριές μεταξύ φίλων τις είχα αντιληφθεί. Εάν υπήρχε τόσο σοβαρό θέμα (ειδικά με την ανάρτηση της φωτό σου) καλό θα ήταν να ενημερώσεις κάποιον απ´ τους mods να την κατεβάσουμε κιόλας. Αν δεν ήθελες να το στείλεις σε εμένα, υπάρχουν άλλοι δύο…
Από εκεί και πέρα το με ποιόν κάνει ο καθένας παρεούλα και πλακίτσα και ποιός έχει δικαίωμα να λέει για donuts, για μπαγκέτες, για σεΐχηδες, για προφυλακτικά κλπ και ποιός όχι, sorry κιόλας αλλά προσωπικά δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου για να το αντιληφθώ.
Τέλος υπάρχει ο κανόνας που λέει ότι το να κάνεις μονομερώς πλακίτσα και χιουμοράκι, δεν παίζει. Όχι μόνο στα fora, γενικως. Αν κάνεις, κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος να σου κάνει και εσένα. Αν εκείνη τη στιγμή σε πιάσει η ευαισθησία σου ή δε σου αρέσει το «χιουμοράκι» του άλλου, sorry αλλά είναι αργά… Γενικώς το λέω, όχι μόνο για εσένα.
Α και ένα ωρολογιακό σχόλιο. Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να σου αρέσει τρομερά το Explorer και να σου φαίνεται αηδία το ff. Απλά έχω την αίσθηση ότι σχεδόν κανένα σχόλιο δεν έγινε πάνω σε αυτή τη βάση. Έτσι το εξέλαβα εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να το κατάλαβα λάθος.
Sent from my iPhone using Tapatalk