Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26583582 φορές)

0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112620 στις: Ιούνιος 14, 2022, 07:01:28 πμ »
Καλημέρα
Τα μισά χρήματα από ένα 24άρι  ΟΕΜ  Rubber  για Panerai

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112621 στις: Ιούνιος 14, 2022, 07:29:03 πμ »
Καλημέρα σας

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112622 στις: Ιούνιος 14, 2022, 07:31:48 πμ »
Δεν είναι για σένα αυτά είναι ακριβά ντονατς

Άσχημα είναι αυτά τα ντονατς … ακριβά ήταν πριν λίγο καιρό, τώρα δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112623 στις: Ιούνιος 14, 2022, 08:38:27 πμ »
Καλημέρα σας

Στα γράφω & εδώ για να τα εμπεδώσεις :lol:

Εκτός του ότι το ff είναι φανταστικό ρολόϊ, το βασικό είναι πως φαίνεται να «κάθεται» πολύ καλά στον καρπό σου. Βασικό, γιατί ειναι αρκετά μεγάλο ρολόϊ και έχω δει περιπτώσεις που αντί κάποιοι να το φοράνε, να «τους φοράει».
Εξαιρετική επιλογή.

Το ότι έχει γίνει (εδώ; στα άλλα fora; ούτε που θυμάμαι) τόση συζήτηση για το ότι έδωσες το explorer για το ff, ούτε που το σχολιάζω. Δείχνει πόσο έχουμε απομακρυνθεί από την ωρολογοφιλία οι περισσότεροι, ίσως λόγω και των οικονομικών συνθηκών.

Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που πραγματικά αγαπάει τα ρολόγια, να βάλει το ff και το explorer στην ίδια πρόταση.

Να το χαίρεσαι & ελπίζω να το κρατήσεις…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112624 στις: Ιούνιος 14, 2022, 09:08:37 πμ »
Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που πραγματικά αγαπάει τα ρολόγια, να βάλει το ff και το explorer στην ίδια πρόταση.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο.....

αν και στη ζυγαριά θα έπρεπε να μπει με το sub....αλλά κι εκεί η υπεροχή απο πλευρας ωρολογοποιιας του FF ειναι προφανής....

επαναλαμβάνω , δεν εχω χαρεί κανένα αλλο ρολοι οσο αυτο....

Όλα έχω σκεφτεί να τα δώσω κάποια στιγμη...το FF , ποτέ

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112625 στις: Ιούνιος 14, 2022, 11:55:33 πμ »
Καλημέρα σας

Αυτο το ρολοι το γλυκοκοιταω καιρο…ειδικα οταν ειδα την αγγελια στο φορουμ μου τρεξαν τα σαλια…Δυστυχως διαφοροι παραγοντες με κρατησαν απο   να το παρω τωρα…
Σου ευχομαι να το χαρεις οσο παει!!!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112626 στις: Ιούνιος 14, 2022, 01:17:40 μμ »
Αυτο το ρολοι το γλυκοκοιταω καιρο…ειδικα οταν ειδα την αγγελια στο φορουμ μου τρεξαν τα σαλια…Δυστυχως διαφοροι παραγοντες με κρατησαν απο   να το παρω τωρα…
Σου ευχομαι να το χαρεις οσο παει!!!

Ευχαριστώ Γιάννη.
Σου έτρεξαν τα σάλια γιατί, σύμφωνα με κάποια μέλη του φόρουμ, μοιάζει με  ντόνατς  :D :D :D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112627 στις: Ιούνιος 14, 2022, 01:20:20 μμ »
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο.....

αν και στη ζυγαριά θα έπρεπε να μπει με το sub....αλλά κι εκεί η υπεροχή απο πλευρας ωρολογοποιιας του FF ειναι προφανής....

επαναλαμβάνω , δεν εχω χαρεί κανένα αλλο ρολοι οσο αυτο....

Όλα έχω σκεφτεί να τα δώσω κάποια στιγμη...το FF , ποτέ

Σύγκριση με το Explorer εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει. Σύγκριση με το Submariner μπορεί να γίνει και μάλιστα είναι πολύ δύσκολη σύγκριση γιατί στην εξίσωση δεν μπαίνει μόνο ο μηχανισμός αλλά και πολλοί άλλοι παράγοντες.

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112628 στις: Ιούνιος 14, 2022, 02:00:08 μμ »
Ευχαριστώ Γιάννη.
Σου έτρεξαν τα σάλια γιατί, σύμφωνα με κάποια μέλη του φόρουμ, μοιάζει με  ντόνατς  :D :D :D
Χαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #112629 στις: Ιούνιος 14, 2022, 02:08:32 μμ »
Προσωπικα πιστευω Δημητρη οτι ουτε με το submariner  ειναι δοκιμη η συγκριση.

Μονο κατ ονομα, απο τη στιγμη που και τα δυο αυτοπροσδιοριζονται ως  καταδυτικά.
Αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν καμμια σχεση, με το ff να φιγουραρει στην ελιτ της κατηγοριας, τη στιγμή που το sub αποτελει τη χρυση μετριοτητα και το μεγαλο ατου του ειναι χρηματοοικονομικο και οχι ορολογιακο.

Να το χαρεις το μεγιστο, ειναι ρολογαρα!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112630 στις: Ιούνιος 14, 2022, 02:50:29 μμ »

Μονο κατ ονομα, απο τη στιγμη που και τα δυο αυτοπροσδιοριζονται ως  καταδυτικά.
Αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν καμμια σχεση, με το ff να φιγουραρει στην ελιτ της κατηγοριας, τη στιγμή που το sub αποτελει τη χρυση μετριοτητα και το μεγαλο ατου του ειναι χρηματοοικονομικο και οχι ορολογιακο.

Δε θέτε να το συγκρίνουμε με το explorer
Δε θέτε να το συγκρίνουμε με το sub

Ε μα με ποιο θέτε επιτέλους ;;

Με το Cellini?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112631 στις: Ιούνιος 14, 2022, 03:13:57 μμ »

Ευχαριστώ Σπύρο,
...αλλά να ξέρεις ότι αυτά που γράφεις θα προκαλέσουν αντιδράσεις εδώ σε αυτό το φόρουμ  :D :D :D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112632 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:08:15 μμ »
Δε θέτε να το συγκρίνουμε με το explorer
Δε θέτε να το συγκρίνουμε με το sub

Ε μα με ποιο θέτε επιτέλους ;;

Με το Cellini?

Να το συγκρίνουμε με κανένα ρόλεξ που να είναι κίτρινο χρυσό με πράσινο Dial ισως;

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112633 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:13:16 μμ »
Να το συγκρίνουμε με κανένα ρόλεξ που να είναι κίτρινο χρυσό με πράσινο Dial ισως;

Αυτή τη σύγκριση μόνο στον ύπνο σου μπορείς να την κάνεις γιατί χρυσό πρασινο GMT δύσκολα θα πιάσεις στα χέρια σου ποτέ. Εκτός αν κανουμε καμία μάζωξη και σε αφήσω να χαϊδεψεις λίγο το δικό μου

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112634 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:21:22 μμ »
Στα γράφω & εδώ για να τα εμπεδώσεις :lol:

Εκτός του ότι το ff είναι φανταστικό ρολόϊ, το βασικό είναι πως φαίνεται να «κάθεται» πολύ καλά στον καρπό σου. Βασικό, γιατί ειναι αρκετά μεγάλο ρολόϊ και έχω δει περιπτώσεις που αντί κάποιοι να το φοράνε, να «τους φοράει».
Εξαιρετική επιλογή.

Το ότι έχει γίνει (εδώ; στα άλλα fora; ούτε που θυμάμαι) τόση συζήτηση για το ότι έδωσες το explorer για το ff, ούτε που το σχολιάζω. Δείχνει πόσο έχουμε απομακρυνθεί από την ωρολογοφιλία οι περισσότεροι, ίσως λόγω και των οικονομικών συνθηκών.

Να το χαίρεσαι & ελπίζω να το κρατήσεις…

Δηλαδή το γεγονός ότι σε κάποιους ανθρώπους αρέσει πιο πολύ το explorer από το FF δείχνει ότι έχουμε απομακρυνθεί από την ωρολογοφιλια;;; Και δε μιλάω χρηματιστηριακά. Εγώ το εξπλόρερ το βρίσκω ομορφούτσικο και το FF κακάσχημο. Όπως και τουλάχιστον άλλα τρία μέλη του φόρουμ που το συζητούσαμε. Όπως και η κοπέλα μου που δεν έχει ιδέα από ρολόγια όπως και μια μαθήτρια μου που τη ρώτησα πριν πέντε λεπτά επί τούτου επειδή διάβασα αυτά που γράψατε. Δεν είμαστε ωρολογόφιλοι όσοι το βρίσκουμε κακάσχημο;;;

Για να δω τι άλλο θ ακούσουμε που δεν έχουμε ακούσει ήδη..

[BTW ο μόνος λόγος που τρολάρω και εκφράζομαι με ειλικρίνεια για το τι μου αρέσει και τι όχι, είναι το bullying και ο φθόνος που έχω εισπράξει στο φόρουμ προς το πρόσωπό μου και για τα ρολόγια μου και θα συνεχίσω εννοείται μέχρι να με μπανάρετε.]

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112635 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:22:59 μμ »
Άσχημα είναι αυτά τα ντονατς … ακριβά ήταν πριν λίγο καιρό, τώρα δεν είναι.
Πολύ ακριβά δεν είναι όντως. Αν το πουλήσω παίρνω επτά μπλε ντόνατς σαν το δικό σου, πριν από δύο μήνες έπαιρνα εύκολα δέκα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112636 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:29:15 μμ »
Κα εννοείται ότι παρότι το FF δε μ' αρέσει, ευχήθηκα θερμά στον Δημήτρη να το χαίρεται και επίσης εννοείται ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ στον οποίο δεν είπε ευχαριστώ και αγνόησε επιδεικτικά. Αυτά πριν αρχίσουν οι κοκορομαχίες και τα τρολαρίσματα. Διότι τα κόμπλεξ ήταν ανέκαθεν πάνω από τους τρόπους.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #112637 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:50:46 μμ »

[BTW ο μόνος λόγος που τρολάρω και εκφράζομαι με ειλικρίνεια για το τι μου αρέσει και τι όχι, είναι το bullying και ο φθόνος που έχω εισπράξει στο φόρουμ προς το πρόσωπό μου και για τα ρολόγια μου και θα συνεχίσω εννοείται μέχρι να με μπανάρετε.]

Οπως βλεπεις στα προηγουμενα δεν δινω σημασια, διοτι το γουστο ειναι απολυτα προσωπικο και ο καθενας μας μπορει να πιστευει οτι θελει.

Στο τελευταιο ομως κομματι στραβωσα ρε Μιχαλη.
Θεωρω οτι εισαι ανθρωπος με χιουμορ, ανοιχτομυαλος, που γινεται ευκολα γραναζι στη μηχανη της πλακας που στηνεται μεταξυ των μελων ενος φορουμ.
Ποιος σου κανει bullying και εκφραζει φθονο ρε συ; Και γιατι;
Για τα ρολογια σου;
Μεγεια σου και χαρα σου!! Να τα εχεις και να τα χαιρεσαι!! Μπραβο σου!!
Αλλα υπαρχουν και αλλοι με εξ ισου σημαντικες συλλογες, σιγα τωρα σοβαροι, που λεει ο λογος, ανθρωποι να μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη!!
Τη συλλογη του!!
Ολοι κανουν πλακα αλλα και μπορουν να εκφραζουν τη γνωμη τους.
Εσυ για παραδειγμα με τον Δημητρη απο χθες το παρατραβηξες. Σε σημειο που το εχασα λιγο και δεν ηξερα αν ειναι πλακα η οχι. Και ρωταγα πρωι-πρωι για να μαθω.
Ολα αυτα τα γραφω επειδη εχουμε προσωπικη γνωριμια και το ξερεις αλλωστε, οτι σε θεωρω φιλο μου.
Οπως βεβαια φιλοι μου ειναι και ο Δημητρης, ο Αγγελος και τα αλλα παιδια που κατεθεσαν τη γνωμη τους.

Τεσπα, η ειλικρινεια ποτε δεν αποτελεσε λογο για μπαναρισμα, ουτε και προκειται να αποτελεσει.
Οποτε λεγε την αποψη σου με οση ειλικρινεια θελεις, αρκει να ειναι στα πλαισια της ευγενειας.

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112638 στις: Ιούνιος 14, 2022, 04:55:57 μμ »
Οπως βλεπεις στα προηγουμενα δεν δινω σημασια, διοτι το γουστο ειναι απολυτα προσωπικο και ο καθενας μας μπορει να πιστευει οτι θελει.

Στο τελευταιο ομως κομματι στραβωσα ρε Μιχαλη.
Θεωρω οτι εισαι ανθρωπος με χιουμορ, ανοιχτομυαλος, που γινεται ευκολα γραναζι στη μηχανη της πλακας που στηνεται μεταξυ των μελων ενος φορουμ.
Ποιος σου κανει bullying και εκφραζει φθονο ρε συ; Και γιατι;
Για τα ρολογια σου;
Μεγεια σου και χαρα σου!! Να τα εχεις και να τα χαιρεσαι!! Μπραβο σου!!
Αλλα υπαρχουν και αλλοι με εξ ισου σημαντικες συλλογες, σιγα τωρα σοβαροι, που λεει ο λογος, ανθρωποι να μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη!!
Τη συλλογη του!!
Ολοι κανουν πλακα αλλα και μπορουν να εκφραζουν τη γνωμη τους.
Εσυ για παραδειγμα με τον Δημητρη απο χθες το παρατραβηξες. Σε σημειο που το εχασα λιγο και δεν ηξερα αν ειναι πλακα η οχι. Και ρωταγα πρωι-πρωι για να μαθω.
Ολα αυτα τα γραφω επειδη εχουμε προσωπικη γνωριμια και το ξερεις αλλωστε, οτι σε θεωρω φιλο μου.
Οπως βεβαια φιλοι μου ειναι και ο Δημητρης, ο Αγγελος και τα αλλα παιδια που κατεθεσαν τη γνωμη τους.

Τεσπα, η ειλικρινεια ποτε δεν αποτελεσε λογο για μπαναρισμα, ουτε και προκειται να αποτελεσει.
Οποτε λεγε την αποψη σου με οση ειλικρινεια θελεις, αρκει να ειναι στα πλαισια της ευγενειας.

Γιατρέ οκ ας προσπεράσουμε το bullying για τα ρολόγια μου. Πού ήσουν όταν ο άλλος ο βλάχος ανέβασε φωτογραφία από το διαδίκτυο ειρωνευόμενος και την εμφάνιση και τη δουλειά μου;; Πού ήσουν όταν με αποκάλεσε chopstick man επειδή στη δουλειά μου κρατάω μπακετα; Πού ήσουν όταν ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι δούλευα στο Κατάρ? Όταν με παρομοίασε με τον Γιώργο Μάγκα; Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα που βγήκαν εδώ φάτσα μόστρα κ κανείς δεν είπε τίποτα.

Και σε πείραξε το ντόνατ και η κουλούρα;;;

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
« Απάντηση #112639 στις: Ιούνιος 14, 2022, 05:04:45 μμ »
Γιατρέ οκ ας προσπεράσουμε το bullying για τα ρολόγια μου. Πού ήσουν όταν ο άλλος ο βλάχος ανέβασε φωτογραφία από το διαδίκτυο ειρωνευόμενος και την εμφάνιση και τη δουλειά μου;; Πού ήσουν όταν με αποκάλεσε chopstick man επειδή στη δουλειά μου κρατάω μπακετα; Πού ήσουν όταν ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι δούλευα στο Κατάρ? Όταν με παρομοίασε με τον Γιώργο Μάγκα; Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα που βγήκαν εδώ φάτσα μόστρα κ κανείς δεν είπε τίποτα.

Και σε πείραξε το ντόνατ και η κουλούρα;;;

Προσωπικά όταν με ειρωνευεσαι θα σε"σκίσω"
Τι περίμενες δλδ?
Να λες οτι π@π@ριά θες και να σε προσπερναμε?
Εσύ έχεις "σκληρό" χιούμορ και μεις από βούτηρο?
Και τη ¨φάτσα σου" ο Παναγιώτης την έβγαλε πρώτος....ΟΧΙ εγώ
Για τα υπόλοιπα μέχρι κεραίας.....
Και για το βλάχος.....100% μέσα....Από το Συράκκο  είναι η καταγωγή  μου...
Οκ γέννημα θρέμμα του Κωλονακίου??