[BTW ο μόνος λόγος που τρολάρω και εκφράζομαι με ειλικρίνεια για το τι μου αρέσει και τι όχι, είναι το bullying και ο φθόνος που έχω εισπράξει στο φόρουμ προς το πρόσωπό μου και για τα ρολόγια μου και θα συνεχίσω εννοείται μέχρι να με μπανάρετε.]
Οπως βλεπεις στα προηγουμενα δεν δινω σημασια, διοτι το γουστο ειναι απολυτα προσωπικο και ο καθενας μας μπορει να πιστευει οτι θελει.
Στο τελευταιο ομως κομματι στραβωσα ρε Μιχαλη.
Θεωρω οτι εισαι ανθρωπος με χιουμορ, ανοιχτομυαλος, που γινεται ευκολα γραναζι στη μηχανη της πλακας που στηνεται μεταξυ των μελων ενος φορουμ.
Ποιος σου κανει bullying και εκφραζει φθονο ρε συ; Και γιατι;
Για τα ρολογια σου;
Μεγεια σου και χαρα σου!! Να τα εχεις και να τα χαιρεσαι!! Μπραβο σου!!
Αλλα υπαρχουν και αλλοι με εξ ισου σημαντικες συλλογες, σιγα τωρα σοβαροι, που λεει ο λογος, ανθρωποι να μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη!!
Τη συλλογη του!!
Ολοι κανουν πλακα αλλα και μπορουν να εκφραζουν τη γνωμη τους.
Εσυ για παραδειγμα με τον Δημητρη απο χθες το παρατραβηξες. Σε σημειο που το εχασα λιγο και δεν ηξερα αν ειναι πλακα η οχι. Και ρωταγα πρωι-πρωι για να μαθω.
Ολα αυτα τα γραφω επειδη εχουμε προσωπικη γνωριμια και το ξερεις αλλωστε, οτι σε θεωρω φιλο μου.
Οπως βεβαια φιλοι μου ειναι και ο Δημητρης, ο Αγγελος και τα αλλα παιδια που κατεθεσαν τη γνωμη τους.
Τεσπα, η ειλικρινεια ποτε δεν αποτελεσε λογο για μπαναρισμα, ουτε και προκειται να αποτελεσει.
Οποτε λεγε την αποψη σου με οση ειλικρινεια θελεις, αρκει να ειναι στα πλαισια της ευγενειας.
Sent from my iPhone using Tapatalk