Καλησπέρα σε όλους!
Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου σε όλους του συνονόματους/ες που γιορτάζουν σήμερα, πάντα υγεία και ευτυχια και ό,τι καλύτερο σε αυτούς και τις οικογένειες τους!
Έπειτα να σας ευχάριστησω προσωπικά που με ανεχτεικατε όλο αυτό το σύντομο χρονικό διαστημα που σας ζάλισα τα κεφάλια... Και τέλος που συμβάλλατε όλοι ωστε να λάβω την απόφαση για την καλύτερη επιλογή για εμένα! Ομως πιστεύω οτι το κάνατε ολοι με χαρά και γουσταρα όλη τη διαδικασία εξ αρχής!
Γενικώς ξέρετε ότι δεν ειμαι πολύ δύσκολος, και όταν μου αρέσει κάτι δεν το καθυστερώ... Αλλά όλο αυτο το ταξιδι δεν τελειώνει ποτε συνεπώς και πρέπει συνεχώς να κινούμαστε γιατί εκεί είναι η μαγεία!!!
Είμαι πολύ ενθουσιασμενος από όλες τις απόψεις και έχω τρελαθεί με το πανέρι!! 44 χιλιοστά είναι η τέλεια διάσταση για το δικό μου καρπό σε πανεραι και κάθεται εξαιρετικά!!!
Τέλος εύχομαι σε όλους εδώ μέσα για ακόμα μια φορα εορτάζοντες και μη, υγεία, ευτυχία, τύχη σε εσάς και όσους αγαπάτε!