Αποστολέας Θέμα: Δωρακι personel  (Αναγνώστηκε 12862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
Δωρακι personel
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 08:36:25 πμ »
Σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου γιατι περναω μια περιοδο με λιγο stress. Μια και για τεταρτο ρολεξ δεν υπαρχει κοκο ελεγα να τιμησω αυτη την εταιρεια που την λενε steinhart. O tzitzilakos θα μου τα χωσει παλι αλλα η αρρωστια ξαναχτυπησε.Το ρολοι ειναι ελαφρως "μιγας" γιατι ειναι διασταυρωση vintage sub με sd. Τελικα ο κυκλωπας δε μου κατσε και τρελα στην αισθητικη μου ( hulk- ευτυχως εχει αυτο το απαραμιλλης ομορφια πρασινο) οποτε απεκλεισα ολα τα stein με κυκλωπα. Σκεφτηκα το maxi dial της αγγελιας αλλα μου φανηκε ελαφρως μπαμπατσικο. Νομιζω οτι αυτο το μοντελακι με τις κοκκινες γραμμουλες ειναι αρκετα κουκλακι!! Θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας και ιδια εμπειρια.Επισης θα χαρω να ακουσω αποψεις για ενα daily beateraki...Aris911 μη πεις τιποτα περι 2017

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Δωρακι personel
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 09:55:32 πμ »
Εχεις ρόλεξ, δεν χρειάζεσαι και Steinhart ίδιο :)

Νομίζω είχες για πώληση ένα πανέμορφο Omega που με το ζόρι κρατήθηκα, πίστεψέ με. Αν δεν το δωσες κράτα το, εκείνο κι αν είναι daily beater. Διαφορετικά δες:

1. Oris Aquis, μαρέσει και το μπλε και αυτό με βινταζοκίτρινους δείκτες. Τίμιο ρολόι.

2. Hamilton Khaki - οποιοδήποτε αρέσει σε εσένα, no brainer.

3. Fortis 38αρι με την lemania 5100 μεταχειρισμένο - πανέμορφα ρολόγια, πρεπει να δοκιμάσεις κάποιο, τιμές τσιμπημένες

4. Eterna Kontiki, όποιο σαρεσει περισσότερο

5. Πάρε vintage. Είναι ένα κεφάλαιο απο μόνα τους, σε ότι τιμές θες. Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι που σου αρέσει στα χρήματα που σκέφτεσαι να δώσεις, αλλα το ψάξιμο για ένα vintage ρολόι θα είναι ότι πιο αγχολυτικό μπορείς να κάνεις. Στο ψαχτήρι watchrecon θα βρεις αρκετά αλλα ακριβά, στο ebay θα βρεις τα περισσότερα 2 φορές πάνω σε τιμή απότι αξίζουν ΑΛΛΑ υπάρχουν πάντα ευκαιρίες, αυτές ψάχνεις. Για μένα daily beaters είναι και 5-6 vintage ρολόγια και τα χαίρομαι αφάνταστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:15:21 πμ από Centaur »

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:14:08 πμ »
Από εμένα βουρρρρ...........
Όχι όμως αυτό που πόσταρες με το γκρι dial, αλλά το καινούριο με το μαύρο dial.
Ωραία και αυτά που πρότεινε ο Κώστας, αλλά απ' ότι κατάλαβα δε θες να ξεπεράσεις τα 400€.

Καλό μήνα κιόλας........

Υ.Γ. Πολύ όμορφο και το khaki field το 42άρι αλλά με την προϋπόθεση ότι θα το πάρεις με την 2824. (αν το βρεις)
Οι Η-10 μου είναι παντελώς αδιάφορες.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:18:18 πμ »
Μη βιάζεσαι, περίμενε ..... ;)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:18:52 πμ »
Σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου γιατι περναω μια περιοδο με λιγο stress.
Ομολογω οτι πρωτη φορα ακουω τετοια δικαιολογια αγορας ;D

...Aris911 μη πεις τιποτα περι 2017
Δεν μπορω να μην πω οτι δεν σου τα ελεγα ;D

Ωραιο ρολοι αλλα το θεμα ειναι πως καθεται στο χερι σου.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 11:07:16 πμ »
Ξερεις Αris911 απο βδομαδα θα κανω μια εξεταση ....αν τα αποτελεσματα ειναι καλα ( που θα ειναι γιατι θελω να ειμαι αισιοδοξος στη ζωη μου) θελω να το χαρω με ενα ρολογακι.Αν παλι ειναι οχι τοσο καλα θα το παλεψω και θα παρω .....πιο πολλα ρολογια :):)

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 11:08:57 πμ »
Από εμένα βουρρρρ...........
Όχι όμως αυτό που πόσταρες με το γκρι dial, αλλά το καινούριο με το μαύρο dial.
Ωραία και αυτά που πρότεινε ο Κώστας, αλλά απ' ότι κατάλαβα δε θες να ξεπεράσεις τα 400€.

Καλό μήνα κιόλας........

Υ.Γ. Πολύ όμορφο και το khaki field το 42άρι αλλά με την προϋπόθεση ότι θα το πάρεις με την 2824. (αν το βρεις)
Οι Η-10 μου είναι παντελώς αδιάφορες.
Δημητρη οτι εχει η steinhart στο site της. Αν εχει λογικα το μαυρο αυτο θα παρω. Τα hamilton δεν τα πολυσυμπαθω.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 11:13:43 πμ »

Νομίζω είχες για πώληση ένα πανέμορφο Omega που με το ζόρι κρατήθηκα, πίστεψέ με. Αν δεν το δωσες κράτα το, εκείνο κι αν είναι daily beater. Διαφορετικά δες:

1. Oris Aquis, μαρέσει και το μπλε και αυτό με βινταζοκίτρινους δείκτες. Τίμιο ρολόι.

2. Hamilton Khaki - οποιοδήποτε αρέσει σε εσένα, no brainer.

3. Fortis 38αρι με την lemania 5100 μεταχειρισμένο - πανέμορφα ρολόγια, πρεπει να δοκιμάσεις κάποιο, τιμές τσιμπημένες

4. Eterna Kontiki, όποιο σαρεσει περισσότερο

5. Πάρε vintage. Είναι ένα κεφάλαιο απο μόνα τους, σε ότι τιμές θες. Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι που σου αρέσει στα χρήματα που σκέφτεσαι να δώσεις, αλλα το ψάξιμο για ένα vintage ρολόι θα είναι ότι πιο αγχολυτικό μπορείς να κάνεις. Στο ψαχτήρι watchrecon θα βρεις αρκετά αλλα ακριβά, στο ebay θα βρεις τα περισσότερα 2 φορές πάνω σε τιμή απότι αξίζουν ΑΛΛΑ υπάρχουν πάντα ευκαιρίες, αυτές ψάχνεις. Για μένα daily beaters είναι και 5-6 vintage ρολόγια και τα χαίρομαι αφάνταστα.
Για το seamaster εχεις απολυτο δικιο. Ηθελα ομως να τον δωσω σαν ενα ειδος τιμωριας που πηρα το hulk. Αν δεν πωληθει και στο leboncoin.fr τοτε μαλλον θα παει για ενα λαδωματακι και θα το ξεσκισω. Κριμα που δε το πηρες...ημουν ανοιχτος και σε ανταλλαγες με μπιτερακινσυν πιο λιγα μετρητα

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 11:19:14 πμ »
Ξερεις Αris911 απο βδομαδα θα κανω μια εξεταση ....αν τα αποτελεσματα ειναι καλα
Μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 12:56:00 μμ »
Μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα.
Να σαι καλα αδελφε

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 01:36:53 μμ »
Με το καλο τα αποτελεσματα κατ'αρχην.
Τωρα στο θεμα του ρολογιου,αυτο το steinhart ειναι πανεμορφο.
Πολυ καλη επιλογη.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 02:20:58 μμ »

Μια και για τεταρτο ρολεξ......

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 09:01:23 μμ »
Εχει και κατι seamaster vintage που τα γλυκοκοιταω. Αλλα το steinhart στις φωτογραφιες τουλαχιστον εχει μια αρχοντια

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Δωρακι personel
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 09:12:37 μμ »
Άγγελε δεν καταλαβαίνω γιατί έχοντας το 114060 ψάχνεις για "beater".
To 114060 είναι μακράν το καλυτερότερο και βολικότερο beater που υπάρχει.

Αν τώρα, για τους όποιους λόγους σου, θέλεις να πάρεις κάτι, σε αυτό το budget χτύπα μία "χελώνα":

Ή έχεις ήδη & δεν το θυμάμαι ???

Σου εύχομαι τα καλύτερα για τα αποτελέσματα που περιμένεις :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 09:35:21 μμ »
Για το seamaster εχεις απολυτο δικιο. Ηθελα ομως να τον δωσω σαν ενα ειδος τιμωριας που πηρα το hulk. Αν δεν πωληθει και στο leboncoin.fr τοτε μαλλον θα παει για ενα λαδωματακι και θα το ξεσκισω. Κριμα που δε το πηρες...ημουν ανοιχτος και σε ανταλλαγες με μπιτερακινσυν πιο λιγα μετρητα

Ακομα αυτο το σίμαστερ να πωληθει? Ελα στο παιρνω εγω με 12 δοσεις  :lol: Ωραιο το στειν αλλα τι σ´επιασε τωρα και ψαχνεσαι? Ευχομαι καλα αποτελεσματα, δεν μου ειπες τιποτα τις προαλλες..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:00:13 μμ »
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα.
Μετά τα αποτελέσματα που θα πάρεις πάρε ένα επετειακό SD43 για να θυμάσαι την στιγμή.

Μπορείς να διώξεις ρολόγια που δεν φοράς και να χρηματοδοτήσεις την νέα αγορά.
Αργά ή γρήγορα στο SD 43 θα καταλήξεις.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 10:19:00 μμ »
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα.
Μετά τα αποτελέσματα που θα πάρεις πάρε ένα επετειακό SD43 για να θυμάσαι την στιγμή.

Μπορείς να διώξεις ρολόγια που δεν φοράς και να χρηματοδοτήσεις την νέα αγορά.
Αργά ή γρήγορα στο SD 43 θα καταλήξεις.
Χαχα.....nikosl !!!! Αν παρω το sd 43 για τα καλα αποτελεσματα μετα θα μου σπασει το κεφαλι η γυναικα μου και θα εχει δικιο. Η αληθεια ειναι πλεον 3 αγορες ακομα μακροπροθεσμα σκεφτομαι....seamaster blue ceramic , daytona el primero kai ενα panerai με 1950 κασα !!! Τι ζηταω ο ανθρωπος, τα αυτονοητα !!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 11:30:04 μμ »
Σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου γιατι περναω μια περιοδο με λιγο stress. Μια και για τεταρτο ρολεξ δεν υπαρχει κοκο ελεγα να τιμησω αυτη την εταιρεια που την λενε steinhart. O tzitzilakos θα μου τα χωσει παλι αλλα η αρρωστια ξαναχτυπησε.Το ρολοι ειναι ελαφρως "μιγας" γιατι ειναι διασταυρωση vintage sub με sd. Τελικα ο κυκλωπας δε μου κατσε και τρελα στην αισθητικη μου ( hulk- ευτυχως εχει αυτο το απαραμιλλης ομορφια πρασινο) οποτε απεκλεισα ολα τα stein με κυκλωπα. Σκεφτηκα το maxi dial της αγγελιας αλλα μου φανηκε ελαφρως μπαμπατσικο. Νομιζω οτι αυτο το μοντελακι με τις κοκκινες γραμμουλες ειναι αρκετα κουκλακι!! Θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας και ιδια εμπειρια.Επισης θα χαρω να ακουσω αποψεις για ενα daily beateraki...Aris911 μη πεις τιποτα περι 2017

Oχι και μπαμπατσικο!!!

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 12:05:32 πμ »
Καλησπέρα!
Καταρχάς, καλά αποτελέσματα στις διαγνωστικές εξετάσεις.
Δευτερευόντως, το αγόρασα πρόσφατα το ρολόι και είναι όντως πολύ όμορφο, ποιοτικό και "γεμάτο". Θα συνιστούσα να το δεις στο χέρι σου. Είναι λίγο δύσκολα τα steinhart για ορισμένους καρπούς. Στο δικό μου, 19mm, κάθησε καλά.
Και μην ακούς τον Aris911 μωρε. Αν δει homage κάτι τον πιάνει.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 05:15:57 μμ »
Καλησπέρα!
Καταρχάς, καλά αποτελέσματα στις διαγνωστικές εξετάσεις.
Δευτερευόντως, το αγόρασα πρόσφατα το ρολόι και είναι όντως πολύ όμορφο, ποιοτικό και "γεμάτο". Θα συνιστούσα να το δεις στο χέρι σου. Είναι λίγο δύσκολα τα steinhart για ορισμένους καρπούς. Στο δικό μου, 19mm, κάθησε καλά.
Και μην ακούς τον Aris911 μωρε. Αν δει homage κάτι τον πιάνει.

Η μεγαλη πλακα ειναι οτι προχθες σε ενα φιλο φαρμακοποιο εστειλα το λινκ του steinhart και του εγραψα : "θανασακη θα το παρω ετσι για καθε μερα"...μπηκε στο site και παρηγγειλε το ocean one titanium....θελω ποσοστα απο τους γερμανους