Αποστολέας Θέμα: Hamilton Watch Co  (Αναγνώστηκε 160962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Hamilton Watch Co
« Απάντηση #300 στις: Αύγουστος 06, 2010, 11:58:28 πμ »
Καλοφορετο ! Πολυ ωραιο ρολοι! Ημουν ενα κλικ πριν το παρω και πολλες φορες ακομα και τωρα το ζαχαρωνω! Παντα καλες ωρες να δειχνει :supz:

thanx  ;)

ειναι πραγματικα πολυ καλυτερο και απο οτι πιστευα αρχικα.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Αύγουστος 06, 2010, 03:36:39 μμ »
Εξαιρετική επιλογή. Όσοι το έχουμε, το λέμε και το ξαναλέμε!!
Καλοφόρετο και καλορίζικο. Να το χαρείς με υγεία! :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Αύγουστος 06, 2010, 09:02:34 μμ »
Καλοφορετο πανεμορφο και εξαιρετικη επιλογη φιλε,να το χαρεις ;)

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Αύγουστος 06, 2010, 09:23:47 μμ »
Καλοφορετο, πολυ ωραιο.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Αύγουστος 06, 2010, 09:37:27 μμ »
θενξ παιδες! να'στε καλα και αντευχομαι σε ολους. καλες ωρες, καλες στιγμες, καλες εμπειριες
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris586

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:01:50 πμ »
Η ερωτηση μου είναι Hamilton ή Louis Erard??? τι θα προτιμουσατε? Οχι απο σχεδιαστικης αποψης γιατι και οι 2 εταιριες εχουν πολυ ωραια κομματια αλλα απο αποψεως ποιοτητα/τιμη και prestige. Τιμη μέχρι 2000 τιμοκαταλογου

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:03:56 πμ »
θα ηθελες να μας ποσταρεις τα 2 μοντελα?ετσι μπορουμε  να εχουμε μια ιδεα,πριν εκφερουμε γνωμη

Αποσυνδεδεμένος chris586

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:57:59 πμ »
Jazzmaster Open Secret & Louis Erard Chrono 1931
 η ερωτηση παντως δεν έχει να κάνει τόσο με την αισθητικη αποψη (εγω προτιμω το 1931) αλλα αποψη ποιοτητας/τιμη και prestige

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:07:10 μμ »
μια ματια στο νετ ,βρηκα καποιες πληροφοριες

Louis Erard, a manufacturer of fine mechanical watches,has just celebrated the birth of its 50,000th timepiece since the company's re-launch in 2003. The brand, located in Les Franches-Montagnes, the Swiss Jura Mountains, is determined to maintain its dynamic approach towards watchmaking, having revealed the majestic Chrono 1931 and its very first ladies' collection Emotion. A remarkable start of 2008!

Louis Erard watches are distinguished by refined lines and both classical and contemporary features. The timepieces reveal the brand's love for fine mechanics in the purest Swiss tradition. Louis Erard has concentrated on the production of fairly priced mechanical watches that are perceived as animate reminders that passing time is irretrievable.

http://watches.infoniac.com/loius-erard-passing-time-irretrievable.html

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:14:26 μμ »
μια ματια στο νετ ,βρηκα καποιες πληροφοριες

Louis Erard, a manufacturer of fine mechanical watches,has just celebrated the birth of its 50,000th timepiece since the company's re-launch in 2003. The brand, located in Les Franches-Montagnes, the Swiss Jura Mountains, is determined to maintain its dynamic approach towards watchmaking, having revealed the majestic Chrono 1931 and its very first ladies' collection Emotion. A remarkable start of 2008!

Louis Erard watches are distinguished by refined lines and both classical and contemporary features. The timepieces reveal the brand's love for fine mechanics in the purest Swiss tradition. Louis Erard has concentrated on the production of fairly priced mechanical watches that are perceived as animate reminders that passing time is irretrievable.

http://watches.infoniac.com/loius-erard-passing-time-irretrievable.html

Μου φέρνουν λίγο στο καινούργιο railroad της hamilton. Αν είχε κύκλωπα στην ημερομηνία θα μοιάζαν ακόμα παραπάνω  ;D
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:18:21 μμ »

The Hamilton Railroad collection comes in three different case diameters: 38 mm, 44 mm and 46 mm. All sizes are available in stainless steel. The 46 mm version is also available in PVD coated stainless steel (pictured). Inside the smaller version is an automatic ETA 2824 movement and inside the larger two versions are automatic ETA A07-211 movements. Each is available in either leather strap or steel bracelet. Water-resistance is 100 meters.

http://professionalwatches.com/2010/02/2010_baselworld_preview_hamilt.html

Αποσυνδεδεμένος chris586

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:19:45 μμ »
αυτό είναι το Louis. Βεβαια επαναλαμβανω ότι με ενδιαφέρουν ποιότητα κατασκεύης και αναγνωρισημότητα. Η τιμη του louis πρεπει να ειναι 1400 ευρω και το Hamilton konta στα 900

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:24:56 μμ »
δυστυχως,η τιμη βγαζει   το Louis Erard

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:29:53 μμ »
Σας ευχαριστώ ρε παίδες, για τις συμβουλές. Μήπως καμμιά εναλλακτική στα χίλια ευρώ. Ας πούμε σε tissot ή Seiko? Επίσης η ΕΤΑ 7750, είναι καλός μηχανισμός? Υπάρχουν καλύτεροι μηχανισμοί σ' αυτές τις τιμές?

TISSOT Classic Le Locle Chronograph Mens....
ΕΤΑ 7750
το ψηφίζω έναντι hamilton k seiko λόγω χώρας προέλευσης...
(ο συνδυασμός χρώματος, λουράκι κλπ παίζουν..ψάξτω..)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:31:09 μμ »
καμια φωτο ρε παιδια!να δουμε και μεις,τις προτασεις σας!!!!

Αποσυνδεδεμένος chris586

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:37:56 μμ »
επομένως θεωρεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του to louis?

το tissot σε τι τιμη ειναι??

σε σχεση με τα hamilton & louis erard ειναι καλυτερα απο αποψη ποιοτητας?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:46:01 μμ »
44mm diameter not including the crown, 15.5mm thickness,Swiss Valjoux/ETA 7750

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Αύγουστος 13, 2010, 12:46:07 μμ »
το tissot παίζει γύρω στο 1000ικο, σαν εταιρία είναι σίγουρα ποιό αναγνωρίσιμη από τις άλλες δύο (ότι κ αν σημαίνει αυτό, καλό ή κακό δεν έχει σημασία).
στο θέμα ποιότητας δεν είμαι ειδικός να σου πω, η μηχανή σίγουρα πάντος είναι εγγύηση...στο site της swatch έχουν την hamilton & tissot στο ίδιο επίπεδο - κατηγορία (γιατί τις χωρίζουν). την hamilton την βλέπω κ τελευταία πέρνει τα πάνω της (είχε κάνει μεγάλη κάμψη για πολλά χρόνια), η tissot είναι διαχρονική αξία και.....ελβετική.....δυστυχώς την τρίτη που αναφέρετε την έχω ακουστά μόνο κ δεν έχω δεί κ από κοντά ρολόγια της (ή δεν έχω προσέξει), πάντος στις φώτο φάινονται πανέμορφα κ αυτά...
σαν ιδιοκτήτης tissot πάντος θα σου μιλήσω, προχώρα με κλειστά μάτια...

και τώρα που βλέπω και τα epos!!!  ;)

και όσο το ψάχνεις τόσο χαόνεσαι!!!! δες αυτό (ebay 1000$ περίπου)!!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2010, 12:59:57 μμ από DragonAce »

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αύγουστος 13, 2010, 03:59:25 μμ »
Jazzmaster Open Secret & Louis Erard Chrono 1931
 η ερωτηση παντως δεν έχει να κάνει τόσο με την αισθητικη αποψη (εγω προτιμω το 1931) αλλα αποψη ποιοτητας/τιμη και prestige
Φίλε Χρήστο, ως κάτοχος και Hamilton και Tissot, σου λέω τα εξής: Αν ψάχνεις αναγνωρισιμότητα και "πρεστίζ" (στην Ελλάδα, αλλά σοβαρά, και στην Ελβετία ;D) θα πας προς την Τissot, αν όμως θέλεις καλύτερη ποιότητα (έστω κατά ένα κλικ, νομίζω), και 100% value for money ρολόι, θα πας προς την Hamilton η οποία, σημειωτέον, έχει στο "φάσμα" τιμής των 1000 €, περισσότερα μοντέλα, σπορ και dress.
Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ και οι δύο μάρκες ανήκουν στο ίδιο γκρουπ και στην ίδια κατηγορία τιμής, η Hamilton έχει γίνει το "αγαπημένο παιδί" του Swatch Group με περισσότερα μοντέλα και βέβαια τις ανάλογες πωλήσεις.
Η Louis Erard έχει για μένα πολύ όμορφα ρολόγια, κλασικής σχεδίασης με κάποιες "νότες" νοσταλγίας (για μένα είναι τα Longines του "φτωχού"), αλλά δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου για να έχω προσωπική άποψη από πλευράς ποιότητας, ενώ και το όνομά τους δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμο. Το γκρουπ πάντως τα τοποθετεί μάλλον πάνω από τα Hamilton (εξ'ού και η διαφορά στην τιμή).
Τα Epos είναι εξαιρετικά ρολόγια για την τιμή τους (έχω και από αυτά ένα), είναι όμως μια σχετικά μικρή και νέα ελβετική εταιρεία, χωρίς μεγάλο δίκτυο σέρβις (ούτε στην Ελλάδα).
Η μηχανή ΕΤΑ/Valjoux 7750, είναι εξαιρετική, αξιόπιστη και φοριέται σε πολλά ρολόγια πολλαπλάσιας τιμής από το μπάτζετ σου..... ;)

Αν τώρα θες την ταπεινή γνώμη μου, εγώ θα πήγαινα πρώτα για το Louis Erard 1931, μετά για το Tissot LeLocle (το ατσάλινο, όχι το χρυσό της φωτό), τρίτο το Epos (όχι το diver στη φωτό, κάποιο πιο dress), και τελευταίο το Hamilton Jazzmaster (είμαι κάτοχος), με καθαρά αισθητικά κριτήρια.
Συμβουλή: Πάρε "σβάρνα" τα καταστήματα και δοκίμασε στο χέρι σου όσα ρολόγια σού αρέσουν. Ο καρπός είναι αλανθαστος "κριτής"..... ;D
Επίσης κάνε παζάρι και ζήτα έκπτωση (~25-30%) στην πληρωμή μετρητοίς. ;)
Όποιο και να επιλέξεις όμως δεν πρόκειται να κάνεις λάθος, όλα είναι "πολύ" ρολόγια για τα λεφτά τους.... ;)

Μόνο seiko δεν θα έπαιρνα με 1000+ €. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους seikάκηδες..... ;D

Ελπίζω να βοήθησα.... :)
Φιλικά, Ηλίας

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:41:11 μμ »
Φίλε Χρήστο, ως κάτοχος και Hamilton και Tissot, σου λέω τα εξής: Αν ψάχνεις αναγνωρισιμότητα και "πρεστίζ" (στην Ελλάδα, αλλά σοβαρά, και στην Ελβετία ;D) θα πας προς την Τissot, αν όμως θέλεις καλύτερη ποιότητα (έστω κατά ένα κλικ, νομίζω), και 100% value for money ρολόι, θα πας προς την Hamilton η οποία, σημειωτέον, έχει στο "φάσμα" τιμής των 1000 €, περισσότερα μοντέλα, σπορ και dress.
Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ και οι δύο μάρκες ανήκουν στο ίδιο γκρουπ και στην ίδια κατηγορία τιμής, η Hamilton έχει γίνει το "αγαπημένο παιδί" του Swatch Group με περισσότερα μοντέλα και βέβαια τις ανάλογες πωλήσεις.
Η Louis Erard έχει για μένα πολύ όμορφα ρολόγια, κλασικής σχεδίασης με κάποιες "νότες" νοσταλγίας (για μένα είναι τα Longines του "φτωχού"), αλλά δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου για να έχω προσωπική άποψη από πλευράς ποιότητας, ενώ και το όνομά τους δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμο. Το γκρουπ πάντως τα τοποθετεί μάλλον πάνω από τα Hamilton (εξ'ού και η διαφορά στην τιμή).
Τα Epos είναι εξαιρετικά ρολόγια για την τιμή τους (έχω και από αυτά ένα), είναι όμως μια σχετικά μικρή και νέα ελβετική εταιρεία, χωρίς μεγάλο δίκτυο σέρβις (ούτε στην Ελλάδα).
Η μηχανή ΕΤΑ/Valjoux 7750, είναι εξαιρετική, αξιόπιστη και φοριέται σε πολλά ρολόγια πολλαπλάσιας τιμής από το μπάτζετ σου..... ;)

Αν τώρα θες την ταπεινή γνώμη μου, εγώ θα πήγαινα πρώτα για το Louis Erard 1931, μετά για το Tissot LeLocle (το ατσάλινο, όχι το χρυσό της φωτό), τρίτο το Epos (όχι το diver στη φωτό, κάποιο πιο dress), και τελευταίο το Hamilton Jazzmaster (είμαι κάτοχος), με καθαρά αισθητικά κριτήρια.
Συμβουλή: Πάρε "σβάρνα" τα καταστήματα και δοκίμασε στο χέρι σου όσα ρολόγια σού αρέσουν. Ο καρπός είναι αλανθαστος "κριτής"..... ;D
Επίσης κάνε παζάρι και ζήτα έκπτωση (~25-30%) στην πληρωμή μετρητοίς. ;)
Όποιο και να επιλέξεις όμως δεν πρόκειται να κάνεις λάθος, όλα είναι "πολύ" ρολόγια για τα λεφτά τους.... ;)

Μόνο seiko δεν θα έπαιρνα με 1000+ €. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους seikάκηδες..... ;D

Ελπίζω να βοήθησα.... :)
Φιλικά, Ηλίας

+1000 iliasG