Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού βαριά μέχρι 1250 ευρώ  (Αναγνώστηκε 15919 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού βαριά μέχρι 1250 ευρώ
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 06, 2017, 08:14:24 μμ »
Ωραιο το εικονιζομενο longines, λιγο επισημο δειχνει αλλα οχι τοσο "βαρυ" οσο ενα dress, ανετα με ενα πουκαμισακι τζινακι το συνδυαζεις...Σπορ δεν το λες...Πανε δοκιμασε οσα μπορεις περισσοτερα, δες και τα diver που εχουν ενα σπορ υφος και τα δενεις εξισου ομορφα και σε μια επισημη εξοδο..Το lld ποτε μου δεν με συγκινησε, γουστα ειναι αυτα..Το σημαντικοτερο σε ενα ρολοι ειναι να μην δειχνει μονο ομορφο αλλα και να καθεται ομορφα στον καρπο σου!  ;) Στα λεφτα με εκπτωση εχεις πολλες επιλογες απ το swatch group, tag heuer και γιατι οχι και κατι πιο ψαγμενο οπως ετερνα ή ζιν αλλα αυτα πού τα βρισκεις για δοκιμη.. ???
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 06, 2017, 09:05:09 μμ »
Τώρα να αου πω όμως δεν έχεις απόλυτο άδικο γιατί το lld εμένα δεν μου έκατσε πολύ καλά .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι αλλα Δημητρη στο μελος λες στην πρωτη σου απαντηση
Το lld είναι ένα ρολόι που κάθετα υπέροχα σε όλους τους καρπούς και ειδικά στους μικρούς.
ενω μετα απο τις απαντησεις εμενα και του αλλου Αρη λες οτι δεν σου εκατσε καλα.
Δεν ταιριαζουν αυτες οι δυο απαντησεις.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 06, 2017, 09:08:25 μμ »
Στη θεση σου θα κοιτουσα κατι σε.....

- Sinn
- eterna super kontiki
- tag heuer aquaracer
- oris aquis date
- oris pilot daydate

αν και πιστευω οτι θα κατεληγα σε μια απο τις υπεροχες εκδοσεις του oris 65.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άκου τα παραπάνω, είναι πολύ καλές επιλογές, προσωπικά το 2ο ή το 3ο.

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 06, 2017, 09:30:59 μμ »
Ναι αλλα Δημητρη στο μελος λες στην πρωτη σου απαντηση
Το lld είναι ένα ρολόι που κάθετα υπέροχα σε όλους τους καρπούς και ειδικά στους μικρούς.
ενω μετα απο τις απαντησεις εμενα και του αλλου Αρη λες οτι δεν σου εκατσε καλα.
Δεν ταιριαζουν αυτες οι δυο απαντησεις.

Αυτο που είπα (ισως πιο ελευθερα) ειναι οτι μου αρεσει να το βλέπω στους άλλους, αλλα δεν νιωθω να εκατσε καλα σε εμενα. Αλλωστε αν ανατρέξεις στα ποστς μου ενα χρόνο πρίν , είπα ακριβώς αυτό. Αλλοι που το ειδαν πάνω μου μου ειπαν οτι ειναι ιδεα μου οτι δεν μου πηγαινε η οτι δεν μου καθοταν καλα. Οποτε μετέφερα την γνωμη μου (πως το βλέπω στους άλλους, καθως δεν ειμαι κάτοχος) και προσέθεσα οτι ισως δεν εχεις αδικο γιατι και εμενα δεν μου πηγαινε κατι καλα. Απο εκεί και πέρα αν εσυ εχεις να προτείνεις πιο κομψο diver εγω πάω πάσο....
Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 06, 2017, 09:37:45 μμ »
ΟΚ Δημητρη.
Παντος να ξερει το μελος οτι αν ειναι απο τους τυχερους να του καθεται καλα ειναι πολυ ωραιο ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος arvac

• Tourbillion
  • Addicted to Mods
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 06, 2017, 09:57:52 μμ »
Έχει και κάποια δυνατά κομμάτια στις αγγελίες, π.χ.:

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,21574.0.html

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,21515.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2017, 11:55:03 μμ από arvac »

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 06, 2017, 10:06:22 μμ »
πολυ ομορφο το longines αυτο θα επελεγα ασυζητητη .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 07, 2017, 02:13:24 πμ »
Ωραίο το lld και είχα πάει κάποτε να το δοκιμάσω με χαρά σαν υποψήφια αγορά... μου το φέρνει... το φοράω και..... απογοήτευση! Καμμία σχέση με τις φωτογραφίες που έβλεπα φορεμένο σε άλλους... προσωπικά προτιμώ μεγαλύτερα και πιο ογκώδη ρολόγια ειδικά όταν μιλάμε για καταδυτικά... δεν μου κάθεται καλά μικρό σε ογκο ρολοϊ με μικρό καρπό αλλά αυτό ειναι στο μάτι και στο προσωπικο γουστο του καθενός. Ότι και να πάρεις αν υπάρχει η δυνατότητα να το φορέσεις πρωτα πρεπει να το κάνεις.
Είδα αυτό στις αγγελίες και μου φαίνεται πολύ πιο ρολοϊ και βαρύ όνομα και ομορφο
http://www.mywatch.gr/index.php?topic=21585.0

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 07, 2017, 04:16:08 μμ »
και Seiko SPB041J1 .

Εγώ θα επέλεγα αυτό.  Ή μάλλον θα προτιμούσα το ακόμη πιο απλό spb039j1, αλλά είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Στο creationwatches έχε το νου σου αν είναι διαθέσιμα, γιατί τα έχει σε καλές τιμές.
Έχω καταλάβει ότι σου αρέσουν τα πιο dress/κλασικά ρολόγια, οπότε η δική μου άποψη είναι να πάρεις κάτι που σε εκφράζει, και μη σκέφτεσαι ότι δε θα είναι οκ για καθημερινό κτλ. Το ρολόι που θα πάρεις πρέπει να σου αρέσει.

Πλέον τα κλασικού στυλ αλλά μοντέρνου μεγέθους ρολόγια, φοριούνται από όλες σχεδόν τις ηλικίες (για ενήλικες μιλάμε) . Εδώ ο γιος ενός κυρίου που μένει από πάνω μας, ακόμη δεν έχει κλείσει τα 18, και φοράει ένα κυριλάτο armani με δερμάτινο κροκό λουράκι, ένα λιτό ρολόι με μαύρη πλάκα, πιο κλασικό από το longines που έβαλες παραπάνω... Και το ντυσιμό του νεανικό σπορτίφ, με το ποδήλατο του κτλ.

Άρα για μένα seiko spb041j1 ή 039j1, και μια ακόμη καλή επιλογή το όμορφο hamilton khaki navy pioneer. To 40mm με το small seconds. Θα πρότεινα το λευκό/ασημί, αλλά βγαίνει και σε μπλε και μαύρο :-) Το λευκό όμως είναι το πιο πιστό στα ναυτικά χρονόμετρα (η σχεδίαση του ρολογιού προέρχεται από κάποια ιστορικά ναυτικά χρονόμετρα).

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiMpansqffUAhWsKMAKHc1_DHAQFgggMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F3021645%2FHamilton-Watch-Khaki-Navy-Pioneer-Brown-Leather-Strap.html&usg=AFQjCNEqBLo2WH0EWJSQii3Wi5l5gklkgg

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 07, 2017, 04:45:39 μμ »
Έχω μια συμπάθεια στα marine/deck ρολόγια  :)

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 07, 2017, 05:55:57 μμ »
Γιαννη απιστευτα ρολογια.
Προτιμώ το stowa marine...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος kzednor

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:29:11 μμ »
Παιδια πηγα ξανα να τα δοκιμάσω αυτη τη φορά στη Λαρισα.Πήρα πάρα πολύ καλες τιμές και στα 2 ρολογια,δεν υπηρχε στο σαιτ της longines το μαγαζί αλλα μου είπε οτι είναι αντιπροσωπείας και με απόδειξη βεβαια.Οι τιμες που μου έδωσε είναι με 30% εκπτωση.
Σας ανεβάζω και τις φωτο με τα ρολογια φορεμένα να μου πείτε τη γνώμη σας
https://imgur.com/a/wujq3
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2017, 09:20:42 μμ από kzednor »

Αποσυνδεδεμένος kzednor

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:34:34 μμ »
διαγραψτε το παρακαλω

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:35:02 μμ »
Γιαννη απιστευτα ρολογια.
Πολυ ομορφο ρολοι οντως... ειδικα το λευκο.. το ειχα φορεσει κ ηταν λιγο μεγαλο..

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:39:52 μμ »
Παιδια πηγα ξανα να τα δοκιμάσω αυτη τη φορά στη Λαρισα.Πήρα πάρα πολύ καλες τιμές και στα 2 ρολογια,δεν υπηρχε στο σαιτ της longines το μαγαζί αλλα μου είπε οτι είναι αντιπροσωπείας και με απόδειξη βεβαια.Οι τιμες που μου έδωσε είναι με 30% εκπτωση.
Σας ανεβάζω και τις φωτο με τα ρολογια φορεμένα να μου πείτε τη γνώμη σας

Πολλές φορές στις κοντινές φώτο, τα ρολόγια δείχνουν μεγάλα στον καρπό, αλλά πιστεύω εδώ ότι όντως είναι μεγάλα για τον καρπό σου αυτά τα 2.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να μη βιαστείς, και να ψάξεις για μοντέλα μέχρι 40mm max, μη σου πω 38-39 max... Αφού θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για καλό ρολόι, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι και στο χέρι σου κάπως πιο σωστό.

Με επιφύλαξη το σχόλιό μου, καθώς όπως σου είπα, η προοπτική στις κοντινές φώτο κάποιες φορές ξεγελάει, και τα ρολόγια δείχνουν μεγάλα και σαν να προεξέχουν από τον καρπό.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:43:02 μμ »
Πολυ ομορφο ρολοι οντως... ειδικα το λευκο.. το ειχα φορεσει κ ηταν λιγο μεγαλο..

Δοκίμασες Γιάννη το παραπάνω με το small seconds? Είναι 40άρι , αλλά κυκλοφορούν και άλλα μοντέλα παρόμοια, πιο μεγάλα, από την εταιρία.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:48:50 μμ »
Δοκίμασες Γιάννη το παραπάνω με το small seconds? Είναι 40άρι , αλλά κυκλοφορούν και άλλα μοντέλα παρόμοια, πιο μεγάλα, από την εταιρία.
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος... μπορει να ειχε και κεντρικα δευτερολεπτα..

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος kzednor

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 07, 2017, 08:55:12 μμ »

Πολλές φορές στις κοντινές φώτο, τα ρολόγια δείχνουν μεγάλα στον καρπό, αλλά πιστεύω εδώ ότι όντως είναι μεγάλα για τον καρπό σου αυτά τα 2.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να μη βιαστείς, και να ψάξεις για μοντέλα μέχρι 40mm max, μη σου πω 38-39 max... Αφού θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για καλό ρολόι, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι και στο χέρι σου κάπως πιο σωστό.

Με επιφύλαξη το σχόλιό μου, καθώς όπως σου είπα, η προοπτική στις κοντινές φώτο κάποιες φορές ξεγελάει, και τα ρολόγια δείχνουν μεγάλα και σαν να προεξέχουν από τον καρπό.

Ο χρονογράφος μου κάθισε πολυ καλα τουλ απο κοντά π το είδαν κ οι γονείς μου. Το LLD μου ητανε μεγάλο με τα lungs. Το θέμα είναι οτι δεν μ αρέσει καποιο άλλο ρολόι να κοιτάξω στην τιμή και δεν έχω μεγάλη εμπειρία για το πως πρέπει να κάθεται το ρολοι κ για αυτο προβληματίζομαι. Επίσης η τιμή είναι απιστευτα δελεαστική.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 07, 2017, 09:20:13 μμ »

Και εμενα το λευκο μου αρεσει παρ οτι ειμαι οπαδος του μαυρου και μπλε χρωματος.
Απο τα λιγα ασπρα που μου αρεσουν.