Καλησπέρα, από το creationwatches έχω καλή εμπειρία, καθώς το αγαπημένο μου ρολόι, το οποίο φοράω καθημερινά, το πήρα από εκεί.
Το tissot visodate μου αρέσει πολύ, είναι ωραίο. Είναι καλή επιλογή πιστεύω.
Μου αρέσει και το orient star που έβαλες παραπάνω. Και τα δύο αυτά θα τα φορούσα.
Το seiko premier που έβαλες δε μου αρέσει τόσο, μου φαίνεται λίγο φορτωμένο το καντράν για το γούστο μου, αλλά...γούστα είναι αυτά.

Εάν είχες προλάβει στο creationwatches, αλλά είναι out of stock, ένα πάρα πολύ ωραίο είναι το seiko spb039j1. Το είχε μισοτιμής. Αν σου αρέσει και δε βιάζεσαι, μπορείς να τσεκάρεις μήπως το ξαναφέρει.
Μια εναλλακτική και οικονομική επιλογή είναι και τα orient bambino, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή και οικονομικά. Επίσης και τα orient symphony, που φοράνε την ίδια μηχανή.
Εγώ από το creation πήρα το symphony, 84 ευρώ με τα μεταφορικά, αλλά βγαίνει και με άλλα καντράν, χωρίς αριθμούς κτλ. Είναι καλό, το πήρα πριν 2 χρόνια ακριβώς, και λειτουργεί μια χαρά, χωρίς προβλήματα.
Στην καινούρια σειρά symphony version 2,έχουν προσθέσει κρύσταλλο ζαφείρι και αναβαθμισμένο αυτόματο μηχανισμό.
Το δικό μου είναι αυτό, από την αρχική σειρά.

Αν τα orient bambino και symphony σου φαίνονται πολύ οικονομικά και σε προβληματίζει αυτό, σίγουρα θα έχεις και άλλες προτάσεις εδώ. Αυτά που έβαλες πάντως είναι καλά, και όποιο και αν επιλέξεις, μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.