Αποστολέας Θέμα: Περί ευπρέπειας και αισθητικής  (Αναγνώστηκε 23674 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Περί ευπρέπειας και αισθητικής
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 06, 2017, 11:29:35 μμ »
Μπα, θα είμαι στη Λιβαδειά αύριο & μετά έχω τρεξίματα.
Και την Μεγάλη Εβδομάδα, βγάζω πλέον φτερά στα πόδια & γυρνάω από Ρόδο μέχρι Λάρισα, μέσα σε έξι μέρες, μέχρι και το Μ. Σάββατο :/

Οπότε από κοντά θα τα πούμε την μεθεπόμενη εβδομάδα, που θα έχω και το τρυπάνι μου μαζί, να κάνω τεστ αντοχής στις κατσαρόλες σου.

Αυτό έλειπε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας μέσω forum και όχι πίνοντας καμιά μπύρα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

EDIT: ναι προφανώς αυτή η απάντηση απευθύνεται στον Σπύρο...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Περί ευπρέπειας και αισθητικής
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 06, 2017, 11:39:45 μμ »
Άγγελε το φόρουμ δεν είναι μονο η Αθήνα, είναι και η επαρχία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί το "κλιμα" ούτε ο χαβαλές και για αυτό στρογγυλοκαθισα εδώ και δεν το κουναω με τίποτα. :D

Ναι ρε Νίκο. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον που είναι εκτός Αθηνών. Δεν έχω την απαίτηση να ξενιτευτεί ο άνθρωπος για να μας γνωρίσει. Αν και συχνά πυκνά, φίλοι που είναι εκτός Αθηνών και έχουν κανονίσει να έρθουν, ρίχνουν "σύρμα" και παίζει να κανονιστεί και κάτι.
Αναφέρομαι σε μέλη που θα μπορούσαν να παρεβρεθούν σε κάποιες συναντήσεις...
Σε όλα τα forum συμβαίνει αυτό. Πάντα προϋπάρχουν κάποια μέλη, κάποιες παρέες, κάποιες φιλίες.
Δεν είναι δυνατόν με το που πρωτομπαίνει κάποιος να μπορεί να "ακολουθήσει" τα όσα γράφονται. Και εγώ όταν είχα πρωτομπεί κάποτε, δεν καταλάβαινα τα πάντα όλα. Ειδικά δε τα πειράγματα και τους "κώδικες".
Βρέθηκα 1-2-3 κλπ φορές, κόλλησα περισσότερο με κάποιους, λιγότερο με κάποιους άλλους κλπ.
Αλλά ακριβώς αυτό το παρεΐστικο κλίμα, που στην αρχή με "δυσκόλεψε" ήταν αυτό που με έχει κρατήσει τόσα χρόνια εδώ μέσα...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 06, 2017, 11:43:30 μμ »
Αγαπητέ φίλε μπορεί να μην θέλεις να καταλάβεις εσύ. Μην το θεωρείς απίθανο. Οι απόψεις εδώ μέσα όπως βλέπεις διίστανται.
Το θέμα θεωρείται λήξαν. Επιστρέφουμε στους κανονικούς ρυθμούς του φόρουμ και πάμε να χαρούμε με την χαρά του Χαρίλαου περιμένοντας φυσικά και άλλο πλούσιο υλικό (και ένα review? Μακάρι. )

Να μην θελω να καταλάβω εγω, οταν επιμένεις οτι

Αρκετά όμως. Φτάνει τόσο μπλα-μπλα για μια φωτό, όπως τόσες άλλες

Αφου το εχουμε πει παραπανω με μεγαλη σαφήνεια

Τελικα Θοδωρη, ισως σ αυτο το φορουμ να μη μιλαει κανεις μας Ελληνικα,.
Εχω αρχισει να αμφιβαλλω κι εγω αν ειναι κατανοητα τα οσα γραφω.

Ξαναλεω λοιπον, οτι το συγκεκριμενο νημα κλειδωθηκε με αφορμη και οχι αιτια τη φωτο του triainoforou, η οποια μπορει και να μην ηταν η χειροτερη οσων εχουν ποσταριστει, αλλα σιγουρα ηταν αυτη με την οποια εξαντληθηκε η υπομονη και ξεπεραστηκε το οριο μας.
Και πριν απο αυτη αλλα ακομα και μετα, εχουν ποσταριστει εικονες που, κατα την κριση μας, παραπεμπουν σε πορνοπεριοδικο και οχι σε χαβαλεδιαρικο νημα φορουμ ρολογιων. Και παρ οτι προσπαθησαμε πολλες φορες να τα μαζεψουμε, δεν υπηρξε ανταποκριση και καταληξαμε στο κλειδωμα.
Με την ιδια ακριβως λογικη, ανοχη και επιεικεια αντιμετωπιζουμε και τα αλλα ποσταρισματα που αναφερεις, τα οποια σαφως δεν εχουν το ιδιο ειδικο βαρος, αλλα να εισαι σιγουρος οταν εξαντληθουν καιι ξεπεραστουν τα ορια, θα υπαρξει η ιδια αντιμετωπιση.
Μακρια απο μας λοιπον τα ''αλλα μετρα και αλλα σταθμα''!!!
Ακριβως με τον ιδιο τροπο αντιμετωπιζονται.

Ειλικρινα δεν εχω καταλάβει τι δεν κατάλαβες και συνεχεια μιλάς για μια φωτο σαν τις άλλες κλπ.κλπ

Ελπιζω επιτέλους να κατάλαβες το ολο σκεπτικο, δεν είχαμε κατι προσωπικό με σενα, απλα η δική σου φωτο ηταν η αφορμή, ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε ενα νημα που ειχε ξεφύγει.

Τες πα, παμε γι αλλα και μακάρι να ειναι ολα χαρούμενα σαν το εισερχόμενο του καπετάνιου. :cheers:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 06, 2017, 11:53:16 μμ »
Και εγώ για το κλείδωμα του νήματος αναφέρομαι οταν μιλάω για τις απόψεις που διίστανται και όχι για την συγκεκριμένη φωτό.
Δεν θα υπήρχε φόρουμ άλλωστε αν δεν διαφωνούσαμε κιόλας.
Όπως το λες όμως άστα αυτά και πάμε να απολαύσουμε Χαρίλαο!

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 06, 2017, 11:55:27 μμ »
Δεν μίλησα μέχρι τώρα γιατί ασχολούμαι με άλλα (βλέπε "Εισερχόμενο")!
Προτείνω πάραυτα να κλειδωθεί και αυτό το νήμα μιας και δεν θα δώσει τίποτε θετικό παρά μόνο θα παρατείνει την γκρίνια.
Γράψανε όλοι. Μεγάλα παιδιά είμαστε και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Λοιπόν κλειδώσετε και αυτό το νήμα και ας ασχοληθούμε με θετικά και χαρούμενα θέματα (υπάρχουν αρκετά!)
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:17:07 πμ »
Δεν μίλησα μέχρι τώρα γιατί ασχολούμαι με άλλα (βλέπε "Εισερχόμενο")!
Προτείνω πάραυτα να κλειδωθεί και αυτό το νήμα μιας και δεν θα δώσει τίποτε θετικό παρά μόνο θα παρατείνει την γκρίνια.
Γράψανε όλοι. Μεγάλα παιδιά είμαστε και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Λοιπόν κλειδώσετε και αυτό το νήμα και ας ασχοληθούμε με θετικά και χαρούμενα θέματα (υπάρχουν αρκετά!)

Δώσε (λεπτομερέστατο) review στο λαό!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 07, 2017, 10:56:27 πμ »
Ναι ρε Νίκο. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον που είναι εκτός Αθηνών. Δεν έχω την απαίτηση να ξενιτευτεί ο άνθρωπος για να μας γνωρίσει. Αν και συχνά πυκνά, φίλοι που είναι εκτός Αθηνών και έχουν κανονίσει να έρθουν, ρίχνουν "σύρμα" και παίζει να κανονιστεί και κάτι.
Αναφέρομαι σε μέλη που θα μπορούσαν να παρεβρεθούν σε κάποιες συναντήσεις...
Σε όλα τα forum συμβαίνει αυτό. Πάντα προϋπάρχουν κάποια μέλη, κάποιες παρέες, κάποιες φιλίες.
Δεν είναι δυνατόν με το που πρωτομπαίνει κάποιος να μπορεί να "ακολουθήσει" τα όσα γράφονται. Και εγώ όταν είχα πρωτομπεί κάποτε, δεν καταλάβαινα τα πάντα όλα. Ειδικά δε τα πειράγματα και τους "κώδικες".
Βρέθηκα 1-2-3 κλπ φορές, κόλλησα περισσότερο με κάποιους, λιγότερο με κάποιους άλλους κλπ.
Αλλά ακριβώς αυτό το παρεΐστικο κλίμα, που στην αρχή με "δυσκόλεψε" ήταν αυτό που με έχει κρατήσει τόσα χρόνια εδώ μέσα...

Ο φίλος georgehh έχει δίκιο. Μια ιντερνετική κοινότητα οφείλει να είναι πιο ουδέτερη.
Άγγελε οι πράξεις μας δείχνουν το αντίθετο.  Ούτε μια χρονιά δεν διοργανώσαμε πίτα εκτός Αθήνας. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε στην Κρήτη, στην Κέρκυρα, στην Κομοτηνή, στην Χίο που έχουμε τόσα παλιά και πιστά μέλη. Ούτε καν Θεσσαλονίκη ή Πάτρα.
Από μικρή εμπειρία σε ρολογοφόρουμ του εξωτερικού, τα τελευταία χρόνια κάνουν την ετήσια συνάντηση κάθε φορά σε άλλη πόλη.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:01:18 πμ »
Ο φίλος georgehh έχει δίκιο. Μια ιντερνετική κοινότητα οφείλει να είναι πιο ουδέτερη.
Άγγελε οι πράξεις μας δείχνουν το αντίθετο.  Ούτε μια χρονιά δεν διοργανώσαμε πίτα εκτός Αθήνας. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε στην Κρήτη, στην Κέρκυρα, στην Κομοτηνή, στην Χίο που έχουμε τόσα παλιά και πιστά μέλη. Ούτε καν Θεσσαλονίκη ή Πάτρα.
Από μικρή εμπειρία σε ρολογοφόρουμ του εξωτερικού, τα τελευταία χρόνια κάνουν την ετήσια συνάντηση κάθε φορά σε άλλη πόλη.

Να 'σαι καλά, Κώστα. Γελάσαμε και σήμερα. Την επόμενη να την κάνουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Ας βάλω και καμία φατσούλα, μην παρερμηνευθώ :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:11:47 πμ »
Για να συμπληρώσω επί του θέματος γενικότερα.
Παγκοσμίως, ο ιδιοκτήτης του forum βάζει και τους κανόνες. Αυτό συμβαίνει για τον απλό λόγο, ότι την ώρα που παίρνει domain name δίνει και το ΑΦΜ του. Και είναι υπόλογος για ότι γράφεται, ακόμα και το πιο ασήμαντο. Ο οργανισμός που τα μοιράζει τα domain name είναι διεθνής και διέπεται από τους ίδιους κανόνες παντού (με εξαίρεση την Β. Κορέα νομίζω).

Ας υποθέσουμε πχ ότι εγώ αποφασίζω ότι θέλω να φτιάξω ένα ανταγωνιστικό site στο mywatch. Για να το δυσφημίσω, βάζω ένα υποθετικό μέλος να γράψει μ@λ@κίες ή να ανεβάσει παράνομο υλικό (κάθε ιστοσελίδα βγάζει ειδική άδεια ανάλογα με το περιεχόμενο που θα έχει).
Μετά βάζω και κάποιον να ρίξει μια ωραία μήνυση και ο server (αυτός που δίνει το web-hosting) κατεβάζει το site μέχρι εκδικάσεως.
Του έκανα λοιπόν τη ζημιά και τρεχαγύρευε. Εμείς τα μέλη θα τα λέμε μεταξύ μας με σήματα καπνού.  :-[
Γι αυτό σε όλο τον κόσμο ο ιδιοκτήτης έχει το πρώτο και τον τελευταίο λόγο, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:14:39 πμ »
Να 'σαι καλά, Κώστα. Γελάσαμε και σήμερα. Την επόμενη να την κάνουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Ας βάλω και καμία φατσούλα, μην παρερμηνευθώ :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Τέλεια, μέσα.  :partyman:
Μόνο δεν ξέρω αν θα μπορέσω νάρθω γιατί ίσως θά'μαι Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:23:11 πμ »
......γιατί ίσως θά'μαι Αθήνα.

Απάντησες μόνος σου στον προβληματισμό σου.
Δεν φταίει κάνεις για το υδροκέφαλο κράτος , όπου ο μισός του πληθυσμός ειναι μαζεμένος σε μια πόλη.
Αναλογικά ας υποθέσουμε οτι και τα μισά περίπου μέλη του mywatch μένουν στην Αθήνα.
Και πάλι λοιπόν σε μια μάζωξη μετά βίας μαζεύονται 5-10 άτομα και το κυριότερο τα ίδια και τα ίδια.
Οποτε τώρα κατάλαβες γιατί γελάσαμε και σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:38:55 πμ »
Ωραιες οι ευχες Κωστα αλλα φετος παραλιγο να μη γινει πιτα. Οποτε η επιλογη της Αθηνας, δυστυχως, ηταν αναγκαια. Του χρονου παρε πρωτοβουλια για επαρχια και να εισαι σιγουρος θα σε συνδραμουμε.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:39:46 πμ »
Δεν φταίει κάνεις για το υδροκέφαλο κράτος , όπου ο μισός του πληθυσμός ειναι μαζεμένος σε μια πόλη.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το παράδειγμα για μια νέα Ελλάδα (όχι, δεν πάω για πολιτικός)

Αναλογικά ας υποθέσουμε οτι και τα μισά περίπου μέλη του mywatch μένουν στην Αθήνα.
Και πάλι λοιπόν σε μια μάζωξη μετά βίας μαζεύονται 5-10 άτομα και το κυριότερο τα ίδια και τα ίδια.
Οποτε τώρα κατάλαβες γιατί γελάσαμε και σήμερα.
Στα σοβαρά, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε καταρχήν μια δοκιμή με Θεσσαλονίκη. Σίγουρα αρκετοί νότιοι δε θα τα κατάφερναν, όμως πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι από Θεσσαλία και πάνω θα ξεκούναγαν. Τώρα με την Εγνατία, από Ήπειρο μέχρι Θράκη, η Θεσσαλονίκη είναι 2 ωρίτσες. Μια πίτα νομίζω θα μάζευε τριάντα, (παραπάνω συν γυναιξί)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:43:20 πμ »
Ωραιες οι ευχες Κωστα αλλα φετος παραλιγο να μη γινει πιτα. Οποτε η επιλογη της Αθηνας, δυστυχως, ηταν αναγκαια. Του χρονου παρε πρωτοβουλια για επαρχια και να εισαι σιγουρος θα σε συνδραμουμε.

Αν και Αθηναίος, πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικιοί είναι πιο κοινωνικοί και γλεντζέδες. Αν το αποφασίσουν θα μας βάλουν τα γυαλιά.
Τους προκαλώ να το οργανώσουν για το 2018.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 07, 2017, 11:44:05 πμ »
Ωραια καλα θα ειναι.
Του χρονου κοπη πιτας για 2 ατομα εκτος απο αυτους που θα ερθουν απο Αθηνα.
Βεβαια μπορουμε να κανουμε και κοπη πατσα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:19:10 μμ »
Αν και Αθηναίος, πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικιοί είναι πιο κοινωνικοί και γλεντζέδες. Αν το αποφασίσουν θα μας βάλουν τα γυαλιά.
Τους προκαλώ να το οργανώσουν για το 2018.  ;)

Μην προσπερνας τη σποντα μου οτι τα περιμενεις απο αλλους.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:24:03 μμ »
Κοπή πατσά (μετά από λαϊκή απαίτηση) στη Θεσσαλονίκη στις 18.2.2018.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διανυκετρεύσεις στο Βαρδάρης Παλάς, 17 και 18 Φεβρουαρίου.
Στις 17: υποδοχή, ξεκούραση, ελεύθερο πρόγραμμα το απόγευμα, ποτό στα Κοτόπουλα του Τάσου το βράδυ (ένδυμα για τα καρναβάλια).
Στις 18: εκδρομή στο Κορδελιό και τον Δενδροπόταμο, βόλτα με το καραβάκι στη Χαλάστρα, ξεκούραση, πανηγυρικό μεγάλο δείπνο στο πατσατζίδικο Τσαρούχα (ένδυμα τουαλέτας).
Στις 19: παξιμάδι με ελιές και χαλβά με μύγδαλα, ανάβαση στο Χορτιάτη, πέταγμα χαρταετού, φασολάδα με μπούκοβο, επιστροφή

Κόστος συμμετοχής 150 ευρώ/άτομο σε δίκλινο, 250 ευρώ/άτομο σε μονόκλινο

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:26:52 μμ »
Πως ειναι το ενδυμα της τουαλετας;

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:37:51 μμ »
Πως ειναι το ενδυμα της τουαλετας;

Ετσι

*το μήνυμα είχε χρόνο αυτοδιαγραφής *

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 07, 2017, 12:38:29 μμ »
Μην προσπερνας τη σποντα μου οτι τα περιμενεις απο αλλους.
Μήπως εννοείς να το κάνουμε στο Κολοκοτρωνίτσι που ανέφερε ο Πάνος;
Πολύ φοβάμαι πως θα κόψουμε την πίτα εγώ εσύ κι οι κατσίκες.