Αποστολέας Θέμα: Αγορά Seiko εως 500ευρώ  (Αναγνώστηκε 16071 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά Seiko εως 500ευρώ
« στις: Ιανουάριος 20, 2017, 11:12:37 πμ »
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα...
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ρολογιού κατα προτίμηση αυτόματου, dive watch, κατα προτίμηση Seiko...
Μέχρι στιγμής μου έχουν κάνει κλικ τα
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-diver-200m-japan-skx007j2-jub-watch-2743.html
και το
http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-23-jewels-100m-made-in-japan-snzf17-snzf17j1-snzf17j-mens-watch-1762.html
Το μπατζετ που διαθετω ειναι μεχρι 500ευρω...
Διαφορες τωρα στα ρολογια για να ειμαι ειλικρινης δεν τις ξερω(ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΛΠ) κοιταω μονο το σουλουπι...η αληθεια ειναι οτι στο 007 δεν μου αρεσει ο μπρασελες αλλα αυτος αλλαζει απο οτι ειδα.
Οι διαφορες στην ποιοτητα του ενος με του αλλου ειναι μεγαλες;
Aν εχετε καποιο αλλο μοντελο, κ απο αλλο κατασκευαστη, σε αυτο το στιλ και μεχρι αυτο το μπατζετ να μου προτεινεται κατι μετα χαρας!!!

Στην κατοχή μου έχω 3 ρολόγια
ενα Seiko SND253p1  http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-flightmaster-pilot-slide-rule-chronograph-snd253-snd253p1-snd253p-mens-watch-1253.html
ενα Casio Riseman (που δεν το βγαζω απο το χερι μου) http://watchbrandsshop.com/wp-content/uploads/2013/03/Casio-GW9200-1-G-Shock-Riseman-Alti-Therm-Solar-Atomic-Watch.jpg
Κ ενα ακομα casio oceanus http://s900.photobucket.com/user/kutzi17/media/P5238115.jpg.html απο φοιτητης...το οποιο δεν το φοραω πλεον κ πολυ...
Οπως βλεπετε ειμαι φαν της Japan scholl!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
Καλη σας μερα!!!
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Seiko εως 500ευρώ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 09:31:36 μμ »
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 09:39:53 μμ »
Καλησπέρα,

Θα το πάρω και εγώ πολύ σύντομα!  ;)
http://www.creationwatches.com/products/seiko-prospex-299/seiko-prospex-padi-automatic-divers-200m-srpa21-srpa21k1-srpa21k-mens-watch-9461.html

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Βαγγέλη ....

Επίσης και ενα μπλε Σούμο θα σε καλύψει .....

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 09:46:45 μμ »
Ποσο κρίμα για την εταιρεία να βγάζει το ίδιο μοντέλο made in Japan kai made in China. Και με ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον στα κινεζικα, για κλάματα. Για να μη μιλήσω για customer support, 1 χρόνο το έχω το 007 στα pits...Και με το γιαπωνέζικο 009 είμαι το ίδιο δυσαρεστημένος. Και πόσο σπαστικό που ενώ είναι αυτόματο, δεν μπορώ να το κουρδίσω.

Αν θες σέικο ντε και καλά, πάρε ένα ακριβότερο με καλύτερη μηχανή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει 300 ή 1000 Ευρώ αλλα τα παιδιά που τα έχουν ξέρουν καλύτερα απο μένα.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά Seiko εως 500ευρώ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 09:55:45 μμ »
Καλησπέρα και πάλι!!!
Αρχικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!
Από ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα τα μοντέλα που επέλεξα...;νόμιζα ότι είναι καλά...:/
@ironhawk σαν μηχανισμός ο prospex είναι καλύτερος από το 007;βγαίνει κ σε μαύρο χρωματισμό;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 10:02:35 μμ »
Το prospex φοράει τον 4r36 που είναι αναβάθμιση του 7s26 που φοράνε τα 007. Σημαντικό ατού του η δυνατότητα για hacking second και manual winding.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 10:18:09 μμ »
Το prospex φοράει τον 4r36 που είναι αναβάθμιση του 7s26 που φοράνε τα 007. Σημαντικό ατού του η δυνατότητα για hacking second και manual winding.

Θα σου ηταν ευκολο ενα συντομο φροντιστηριο για τις ορολογιες που αναφερεις;
Ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 10:27:06 μμ »
Θα σου ηταν ευκολο ενα συντομο φροντιστηριο για τις ορολογιες που αναφερεις;
Ευχαριστω!!!

Hacking second: όταν τραβάς την κορώνα γοα να ρυθμίσεις την ώρα, σταματάει να κινείται και ο δευτερολεπτοδείκτης. Έτσι μπορείς βα κάνεις ακριβή ρύθμιση της ώρας, με ακρίβεια δευτερολέπτου και (εάν σε ενδιαφέρει) να μετρήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τη χρονομετρία του ρολογιού.

Manual winding: το ρολόϊ κουρδίζει και γυρνώντας την κορώνα και όχι μόνο με την κίνηση. Πρακτικά, αν έχει σταματήσει (επειδή δεν το έχεις φορέσει για κάποιες ημέρες) το κουρδίζεισε το χέρι (40-50 γυρίσματα) και μετά το φοράς. Άμεσο κούρδισμα δλδ.

Ελπίζω να βοήθησαν οι εξηγήσεις ;)

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 10:30:35 μμ »
Hacking second: όταν τραβάς την κορώνα γοα να ρυθμίσεις την ώρα, σταματάει να κινείται και ο δευτερολεπτοδείκτης. Έτσι μπορείς βα κάνεις ακριβή ρύθμιση της ώρας, με ακρίβεια δευτερολέπτου και (εάν σε ενδιαφέρει) να μετρήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τη χρονομετρία του ρολογιού.

Manual winding: το ρολόϊ κουρδίζει και γυρνώντας την κορώνα και όχι μόνο με την κίνηση. Πρακτικά, αν έχει σταματήσει (επειδή δεν το έχεις φορέσει για κάποιες ημέρες) το κουρδίζεισε το χέρι (40-50 γυρίσματα) και μετά το φοράς. Άμεσο κούρδισμα δλδ.

Ελπίζω να βοήθησαν οι εξηγήσεις ;)

Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο!!!

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 10:49:47 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο!!!

Να ´σαι καλά.
Είδα ότι έχω και κάτι ψιλοσαρδάμ επειδή γράφω από το κινητό, αλλά η κεντρική ιδέα νομίζω δεν αλλάζει ;)

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 11:18:25 μμ »
image hosting site
Καλησπερα φιλε μου.Κοιτα με τα χρηματα που διαθετεις (που εδω που τα λεμε ειναι μια χαρα ποσο για ενα καλο ρολοι),μια υπεροχη προταση ειναι το παραπανω .Εχει καλυτερη μηχανη (6R15) που ειναι ενα σκαλι πανω απο του Padi(4R36).Διαθετει επισης και Sapphire Glass,σημαντικο για καθημερινη απροβληματιστη χρηση ,ειναι ελαφρυ, ευκολοφορετο.Εχει ομορφο κλασικο μπρασελε, WR 100m, με λιγα λογια ρολοι για μια ζωη και πιστευω οτι δενει καλυτερα και με λουρακια απο κλασσικα diver.
http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/seiko-automatic-23-jewels-sarg009-mens-watch-4916.html

Αποσυνδεδεμένος GREDA

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 20, 2017, 11:31:44 μμ »
Καλησπέρα,

Θα το πάρω και εγώ πολύ σύντομα!  ;)
[url]http://www.creationwatches.com/products/seiko-prospex-299/seiko-prospex-padi-automatic-divers-200m-srpa21-srpa21k1-srpa21k-mens-watch-9461.html[/url]

Kαι απο Ελλαδα ιδια τιμη θα το παρεις,μην σου πω και φθηνοτερα!!

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 12:24:21 πμ »
Kαι απο Ελλαδα ιδια τιμη θα το παρεις,μην σου πω και φθηνοτερα!!

Ναι το έχω δει σε πολύ γνωστό κατάστημα στη Σταδίου με μια διαφορά στα 30-40euro ποιο ακριβό. Η διαφορά όμως αυτή είναι χαζή. Οπότε μάλλον από εκεί θα το πάρω, άλλωστε και την νέα χελώνα από εκεί την έχω αγοράσει!
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 12:29:27 πμ »
Μεταξυ των
SRP777 και SBDC031
βλεπω διαφορα στον μηχανισμό 4r36 k 6r15...
Ποιος ειναι καλυτερος;

Αποσυνδεδεμένος GREDA

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 12:35:58 πμ »
Ναι το έχω δει σε πολύ γνωστό κατάστημα στη Σταδίου με μια διαφορά στα 30-40euro ποιο ακριβό. Η διαφορά όμως αυτή είναι χαζή. Οπότε μάλλον από εκεί θα το πάρω, άλλωστε και την νέα χελώνα από εκεί την έχω αγοράσει!
Yπολογιζω οτι μετρητοις θα σου βγει 380-390.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 10:49:45 πμ »
Μεταξυ των
SRP777 και SBDC031
βλεπω διαφορα στον μηχανισμό 4r36 k 6r15...
Ποιος ειναι καλυτερος;

Sorry δεν πρόλαβα να στα εξηγήσω αλλά καλυφθηκες από τον Άγγελο.

Ο 6r15 είναι ανωτερος μηχανισμος.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 11:25:50 πμ »
Επειδη το ποσο που σκοπευεις να διαθεσεις ειναι αρκετα καλο, ειδικα οταν μιλαμε για σεικο, θα σου ελεγα να κοιταξεις ΜΟΝΟ για 6r15.
Γενικα, απο την εμπειρια μου τουλαχιστον, αν θες να ασχοληθεις με σεικο, αξιζει να ασχοληθεις απο 6r15 και πανω.
Εκει πιανουν τοπο τα λεφτα που θα δωσεις.
Γκουγκλαρε chino watch και μπες να χαζεψεις ολα τα μοντελα με 6r15 που εχει. Εν συνεχεια τα ψαχνεις στο bay και στα αλλα ιντερνετομαγαζα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 01:44:16 μμ »
@WasteG8
Κανενα προβλημα φιλαρακο μου!!!
Σε ευχαριστω οπως κ να εχει!!!

@episkeptis
Ευχαριστω για την απαντηση σου κ για τις συμβουλες!!!
Με αρκετο ψαξιμο αυτο καταλαβα κ εγω...Εχεις δικιο!!!
Απλα οπως ειπα κ πιο πανω (αρχικο ποστ) ειμαι παντελως ασχετος με το αθλημα!!!
Οτι διαβαζω ειναι σαν να μαθαινω καινουργια γλωσσα!!!
Απο ebay βρηκα το Sumo sbdc003 απο Ιαπωνια.... θα εχω θεμα με τελωνειο;
Ποσο παιζει να πληρωσω;Το βρηκα περιπου 420ευρω...
Απο πωλητη που ειναι Γερμανια 520...(+100ευρω)...εδω νομιζω δεν εχω τελωνειο...
Απο αγορες ebay ασχολουμαι χρονια αλλα οχι για τοσο μεγαλο ποσο...
Απο creationwatches επισης τι παιζει με το τελωνειο;

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 01:49:04 μμ »
Ψαξε με την ησυχια σου και αμα καταληξεις στο σουμο, στειλε μου ενα πμ.
Νομιζω μπορουμε να το βρουμε σε καλυτερη τιμη απο Ευρωπη.

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 03:11:34 μμ »
Ψαξε με την ησυχια σου και αμα καταληξεις στο σουμο, στειλε μου ενα πμ.
Νομιζω μπορουμε να το βρουμε σε καλυτερη τιμη απο Ευρωπη.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!