0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Αν έχετε πάντως στο μυαλό σας άλλες υποψηφιότητες, είναι φυσικά καλοδεχούμενες...
Το budget ξεκίνησε από 500 (Steinhart και Hamilton) για να φτάσει το 1000άρικο του Sinn. Βία να καταφέρω τα 1200 του Oris Aquis Date.Ανακάλυψα κι εγώ τώρα το Legend Diver. Πολύ όμορφο, αλλά αμφιβάλλω εάν θα μπορέσω να φτάσω τα 1400... Θα ρίξω μια ματιά και στα Tag που πρότεινε ο svl (δεν τα είχα κοιτάξει καθόλου)
1200;;; Από Ελλάδα εννοείς; Ούτε να το σκέφτεσαι. Πολύ ακριβό. Από chrono το βρίσκεις πολύ φθηνότερα.Μη βιαστείς. Πιστεύω ότι με 950,00€-1000,00€ μπορείς να το πάρεις.
Με μπρασελε το ψαχνεις; Εγω το βρηκα με λουρακι 1020€ απο Ιταλια. Εχε υπ' οψιν οτι αν ζητησεις προσφορα απο τον πωλητη, η τιμη που ια σου στειλουν θα ειναι πολυ καλυτερη απο την αρχικη. Καντο και θα με θυμηθεις.Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή ένα ρολόι είναι απόφαση ζωής οι επιλογές σου εδώ που έφτασες για εμένα είναι δυο. Η πας για κάτι οικονομικό τύπου Steinhart η Seiko η πας για το longines LLD. Πρόκρινω το δεύτερο γιατί η διαφορά στην τιμή από αυτά που έχεις στην λίστα δεν είναι τραγική και πι περισσότεροι dealers θα σου κάνουν κάποια εξυπηρέτηση στην τελική τιμή των 1400 ευρώ. Θα αποκτήσεις πραγματικά ένα υπέροχο branded original homage με πολυ δουλειά πάνω του καλό grade a μηχανισμό ETA όσο προλαβαίνεις και βέβαια ένα ρολόι για όλες τις ώρες και ντυσιματα, μετά next stop Rolex!!!!Ο κίνδυνος να φας Selita με άλλες επιλογές δεν είναι μικρός (όχι ότι κάνει διαφορά ποιοτικά) απλά πιστεύω σύντομα ότι την ΕΤΑ την ξεχνάμε...,
Δημητρη μην εισαι τοσο σιγουρος για τις ΕΤΑ. Καταρχας τα μισα ρολογια στις τιμες αυτες ειναι Swatch οποτε ΕΤΑ φορανε. Επιπλεον, υπαρχουν δημοσιευματα που θελουν το group να συνεχιζει την παροχη μηχανων σε τριτους για λογους επιβιωσης.Sent from my iPhone using Tapatalk