Το φορουσε χρονια......πολλα.......το θυμαμαι στο χερι του να αστραφτει σε καθε κινιση του....με μαγευε πως μπορουσε να κουρδιζεται μονο του....πατουσα τα κουμπακια και ξεκινουσε να μετρα.....κρατουσαμε την αναπνοη μας για να δουμε ποιος μπορει περισσοτερο......κερδιζε παντα.......ο μπαμπας μεγαλωσε....και το ρολοι μαζι του......κατεληξε σε ενα συρταρι αναμνησεων στο πατρικο στην Θεσσαλονικη........ο μπαμπας πηρε ενα καινουργιο.....με μπαταρια.......ειναι και ελαφρυτερο μου λεει.........του το ζητησα....μου το εδωσε γεματος χαρα.........δεν δουλευει καλα μου λεει....χανει λεπτα.....εχει και γρατζουνιες..........το πηρα .......το γυρισα σε μαστορες καλους και παλιους στην θεσσαλονικη......ταλαιπορια,ψεμματα,παραμυθια.........τελικα καταφερα να κανω τα βασικα.......αλλαξα ενα τζαμι,και το ρολοι δουλευει μια χαρα τωρα......5 μηνες μου πηρε.......χαλαλι τα λεφτα ομως..........το βλεπω στο χερι μου και χαμογελαω.....και τα δυο κοριτσακια μου ηδη ξεκινησαν να πατανε τα κουμπια.........

ΥΓ Προς τους γνωστες.......θα ηθελα να αλλαξω τον χρονομετρη και τον μικρο δεικτη γιατι το χρωμα εχει ξεθοριασει σε καποια σημεια......επισης θα ηθελα να ξερω εαν γινεται να φωσφοριζει ξανα το βραδυ οπως παλια........το ρολοι ειναι παραγωγης Νοεμβριος του 1971 συμφωνα με το databaze της Seiko.Φοραει αυτο το "παραξενο"μπρασιλε που απο οτι διαβασα λιγο στο net το ονομαζουν razor.Δεν εχει αντικατασταθει κανενα κομματι του εκτος απο τις φλαντζες και το τζαμι.
(sorry για τις κακες φωτο ειναι απο κινητο......)
Ευχαριστω
Ζησης