Αποστολέας Θέμα: Omega Speedmaster Professional Apollo 15  (Αναγνώστηκε 12605 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: Omega Speedmaster Professional Apollo 15
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 05:53:49 μμ »
αν σου αρεσει τοσο πολυ τοτε χτυπα το απλα καλο θα ηταν κατα την γνωμη  να δωσεις το αλλο για να μην εχεισ δυο "ομοια" ρολογια

Αποσυνδεδεμένος ErnestoPap

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 06:04:48 μμ »
αν σου αρεσει τοσο πολυ τοτε χτυπα το απλα καλο θα ηταν κατα την γνωμη  να δωσεις το αλλο για να μην εχεισ δυο "ομοια" ρολογια

Ναι εχεις δίκιο αν το πάρω θα έχω 2 ομοια ρολόγια..Αλλά το moonwatch δεν μου παει η καρδια να το δώσω.Είναι το πρώτο μου ακριβό ρολόι και εκτος αυτου,οπως προαναφερθηκε ειναι και ρολόι-θρύλος.. ;)
Αν είχα πολλά περισσευούμενα euros σιγουρα θα το έπερνα,αλλά.... :-[ :-[
Θα δειξει.... ;)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 06:08:16 μμ »
Ναι εχεις δίκιο αν το πάρω θα έχω 2 ομοια ρολόγια..Αλλά το moonwatch δεν μου παει η καρδια να το δώσω.Είναι το πρώτο μου ακριβό ρολόι και εκτος αυτου,οπως προαναφερθηκε ειναι και ρολόι-θρύλος.. ;)
Αν είχα πολλά περισσευούμενα euros σιγουρα θα το έπερνα,αλλά.... :-[ :-[
Θα δειξει.... ;)
και εγω για αυτο το ειπα μου φαινεται αδιανοητο καποιος να δωσει το moonwatch για αυτο ;D
αν θες omega  "kyrile" δες το chronoscope απο τα ομορφοτερα omega ever made

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 06:11:42 μμ »

Δεν είναι τέλειο?Πιστευω οτι και αυτοι στους οποίους δεν αρέσει ο χρυσος θα γοητευτούν... :D

Ώπα!!!
Πολύ όμορφο και ισορροπημένο σχεδιαστικά. Ο χρυσός κοσμεί διακριτικά αλλά και τονίζει το ρολόι.
Και όχι, δεν έχει καμία σχέση με το 3750. Τώρα είμαι πεπεισμένος πλέον.  =)
Πάρτο.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 06:14:04 μμ »
απλα καλο θα ηταν κατα την γνωμη να δωσεις το αλλο για να μην εχεισ δυο "ομοια" ρολογια

Νίκο θα σου βάλω πιπέρι. :axe:  ;D Τι είν' αυτά που λες στον άνθρωπο;
Μετά, όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε, και θελήσει να το αποκτήσει ξανά, θα χρειαστεί να πληρώσει και γω δεν ξέρω πόσα. 

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 06:16:25 μμ »
Νίκο θα σου βάλω πιπέρι. :axe:  ;D Τι είν' αυτά που λες στον άνθρωπο;
Μετά, όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε, και θελήσει να το αποκτήσει ξανά, θα χρειαστεί να πληρώσει και γω δεν ξέρω πόσα. 
μαλον δεν ειδες το αλλο ποστ μου ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 07:44:27 μμ »
ιδια ρολογια?εδω αλλοι εχουν διαφορετικες εκδοσεις του moonwatch που αλλαζει ελαχιστα!το θες ?το ποθεις τοσο?
παρτο! ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 01:27:53 πμ »
Πώς σας φαίνεται το παρακατω Ρολόι??

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2006 στην έκθεση της Βασιλείας από την Ωμέγα
και είναι αφιερωμένο στην διαστημική αποστολη Apollo 15 που πραγματοποιήθηκε το 1971.Το παραπάνω ρολόι είναι από ατσάλι και έχει ροζ χρυσό στη στεφάνη,το καντράν,στα button του χρονογράφου και στο κουρδιστήρι.Εχει κρύσταλλο ζαφειριού και φοράει τον caliber 1861 της Omega που είναι κουρδιστός στο χέρι (τον ίδιο δηλαδη που φοράει το θρυλικό Οmega Speedmaster Professional Moonwatch,το ρολόι που εγκρίθηκε από τη NASA για να χρησιμοποιείται σε ολες τις επανδρωμένες διαστημικές αποστολές).

Θα σας ήταν εύκολο να πείτε τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι??
Αξιζει πιστεύετε ή προτιματε το κλασικο moonwatch?

δεν ειναι αυτο ακριβως,το εν λογω που αναφερεσαι εχει κρυσταλλο ζαφειρι δεν ειναι ακριβως moonwatch  αλλα speedmaster

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 11:20:11 πμ »
Πώς σας φαίνεται το παρακατω Ρολόι??

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2006 στην έκθεση της Βασιλείας από την Ωμέγα
και είναι αφιερωμένο στην διαστημική αποστολη Apollo 15 που πραγματοποιήθηκε το 1971.Το παραπάνω ρολόι είναι από ατσάλι και έχει ροζ χρυσό στη στεφάνη,το καντράν,στα button του χρονογράφου και στο κουρδιστήρι.Εχει κρύσταλλο ζαφειριού και φοράει τον caliber 1861 της Omega που είναι κουρδιστός στο χέρι (τον ίδιο δηλαδη που φοράει το θρυλικό Οmega Speedmaster Professional Moonwatch,το ρολόι που εγκρίθηκε από τη NASA για να χρησιμοποιείται σε ολες τις επανδρωμένες διαστημικές αποστολές).

Θα σας ήταν εύκολο να πείτε τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι??
Αξιζει πιστεύετε ή προτιματε το κλασικο moonwatch?

Σαφως το 'moonwatch', χωρις δευτερη κουβεντα!  ;D
Φιλικα, Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος ey_zhn

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 12:00:23 μμ »
Εγώ έχω 2 moonwatch. Ειναι θέμα προσωπικού γούστου πάντοτε και συλλεκτικής μανίας.
Εχω το moon to the mars το οποίο είναι numbered edition και το Apollo 15 (που θέλει και ο φίλος) το οποίο- οπως σωστά αναφέρεται - είναι limited edition.
Το κάθε ένα το φοράω ανάλογα την  περίσταση και την ....διάθεση μου.
Πιστεύω προσωπικά πως ο συνδιασμός του ατσάλι- μαυρο και χρυσο στο apollo 15 είναι εξαιρετικός, και όσο πρέπει πολυτελής.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 01:19:30 μμ »
δεν ειναι αυτο ακριβως,το εν λογω που αναφερεσαι εχει κρυσταλλο ζαφειρι δεν ειναι ακριβως moonwatch  αλλα speedmaster

Ναι αυτό εγραψα κι εγώ!
Οτι δηλαφή ΔΕΝ ειναι το moonwatch αλλα φοράει την ίδια μηχανη με το moonwatch.... ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 01:26:48 μμ »
Εγώ έχω 2 moonwatch. Ειναι θέμα προσωπικού γούστου πάντοτε και συλλεκτικής μανίας.
Εχω το moon to the mars το οποίο είναι numbered edition και το Apollo 15 (που θέλει και ο φίλος) το οποίο- οπως σωστά αναφέρεται - είναι limited edition.
Το κάθε ένα το φοράω ανάλογα την  περίσταση και την ....διάθεση μου.
Πιστεύω προσωπικά πως ο συνδιασμός του ατσάλι- μαυρο και χρυσο στο apollo 15 είναι εξαιρετικός, και όσο πρέπει πολυτελής.

ey_zhn συγχαρητήρια για τις επιλογες σου..Θεωρω οτι και τα 2 ρολογια ειναι πανέμορφα..Πριν απο 1,5 χρόνο κι εγω ήμουν αναμεσα στο να πάρω το speedmaster ''moon to mars'' και το μαυρο moonwatch!! :D
Τελικά κατέληξα στο moonwatch ως πιο κλασικο... ;)
Τωρα εχω ερωτευτει και το Apollo 15! ;D
Θα με ενδιέφερε να μου πεις μερικά παραπάνω πράγματα σχετικά με την εμπειρία σου με τα παραπάνω ρολόγια (κυρίως σχετικά με το apollo 15).

Και πάλι μπραβο για τη συλλογή σου...Έχεις κι αλλα ρολογια??
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 10, 2008, 01:32:45 μμ από ErnestoPap »

Αποσυνδεδεμένος ey_zhn

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 02:00:51 μμ »
Σε ευχαριστώ.
Ναι, έχω και αλλα ρολογια. Τα 2 παραπάνω omega αποτελουν ένα μερος από την συλλογή μου. Εχω και άλλα συλλεκτικά omega, όπως και άλλων εταιριών (αναφορά έχω κάνει και στο πρόσφατα αγορασμένο IWC aquatimer αφιερωμένο στους δύτες του Κουστό).
Η εμπειρία μου σχετικά με το apollo 15 ξεκινάει και σταματαει στον εξαιρετικής αισθητικής (προσωπικό γουστο) συνδιασμό του ατσαλιού στο μπρασελε, και στην μαυρη χρυση πλάκα. Οι αναλογίες του χρυσού είναι τόσες όσες χρειάζονται για να μετακυλίσουν το apollo σε μία πιο elegant εμφανιση- κατηγορία. Η συλλεκτικότητα του (μόνο 1971 κομματια) προσθέτουν μπόνους σε αυτό. Το original moonwatch εντάσεται σε άλλη, πιο classy κατηγορία.
Το δε moon to the mars, ειναι εκκεντρικό και παραλληλα διαφορετικό από την συνολική σειρά των moonwatch.

ΥΓ. Εχεις γεματη την θυρίδα σου με τα μηνυματα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 02:12:46 μμ »
ιδια ρολογια?εδω αλλοι εχουν διαφορετικες εκδοσεις του moonwatch που αλλαζει ελαχιστα!το θες ?το ποθεις τοσο?
παρτο! ;)

+1.
Το Apollo 15 ειναι πανεμορφο,ειναι και limited,παρτο και φυσικα κρατα και το 3570!