Το κακό είναι οτι έχω ήδη στην κατοχή μου το κλασικό ατσάλινο moonwatch ... Και αναρωτιέμαι αν αξίζει να το παρω και αυτό απ΄τη στιγμή που το αλλο ειναι σχεδον ιδιο..
E, όχι και "κακό"

Αν αυτό που λες "κλασικό ατσάλινο moonwatch" είναι το 3750.50..., για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι "το ίδιο" με αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις.
Το 3750 αποτελεί ρολόι θρύλο, κουβαλά το βάρος και την ιστορία του πρώτου ρολογιού που φορέθηκε στο Φεγγάρι, χρησιμοποιεί hesalite και όχι ζαφείρι στο κρύσταλλο, σχεδόν μυρίζει φεγγαρόσκονη και αν κοιτάξεις βαθιά μες το καντράν μπορείς δεις τίποτα ξεχασμένες αντανακλάσεις νεφελωμάτων

. Γενικώς αξίζει να το έχει κανείς στο χέρι του που αντιλαμβάνεται και εκτιμά την ιστορία ενός ρολογιού.
Το άλλο είναι απλώς μια μετεξέλιξη, μια ωραιοποιημένη μοντέρνα εκδοχή, στερούμενη παντελώς (κατά τη γνώμη μου) ιστορικής ουσίας και βαρύτητας.
Τι πάει να πει αφιερωμένο στη "διαστημική αποστολή Apollo 15"; Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές. Marketing το ονομάζω εγώ.
Τώρα αν αξίζει να το πάρεις ή όχι δεν έχει σχέση με τις αισθητικές του ομοιότητες με το 3750. Αλλού είναι η διαφορά τους.
Αν ωστόσο σ' αρέσει πολύ και σου περισσεύουν και τα χρήματα, δεν το συζητάμε.