Λοιπον παιδια δεν ηξερα οτι υπαρχει και κατηγορια "τουαλετας"

Το πηραμε λιγακι αναποδα το θεμα αλλα βεβαια η λογικη ειναι παρομοια (δηλαδη πιο sport ρολοι με κουστουμι)
Βασικα μου αρεσει στο χερι του MJ αυτο το pilot,και με το ολο ντυσιμο και στυλ του.Δε μου φαινεται ασχημο,αν και δεν ειναι "τυπικα" σωστο ισως.
Το γνωριζω οτι τα dress ρολογια ειναι-με αυστηρα κριτηρια-τα αρκετα λεπτα,με λιτο καντραν,συνηθως λευκο,πολλες φορες και με χρυση κασα,και με μαυρο ή καφε σκουρο δερματινο κροκο λουρακι,και βεβαια οχι πανω απο 38mm κατα προτιμηση ή 40 με το ζορι και αν ο καρπος το επιτρεπει.
Η ερωτηση εδω ειναι,οπως ειπα και στο πρωτο ποστ,και ας παρουμε ενα παραδειγμα για να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα,ενα ρολοι απο μια εταιρια που ειναι δημοφιλης τα τελευταια χρονια,οπως και το στυλ των ρολογιων της επισης. Ας παρουμε λοιπον το nomos orion 38mm.
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjtqKv35cbQAhWJWxoKHQq2AewQtwIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXI9UrFs1BY0&usg=AFQjCNECblKwRMZBWdZl4XqQgaCTvES_igΟκ δε ξερω επειδη εχει μακρια lugs μηπως δεν εμπιπτει στην κατηγορια dress,αλλα νομιζω οτι ειναι ενα dress κομματι βασικα το παραπανω Nomos.
Η ερωτηση λοιπον ποια ειναι. Θα φορουσατε τετοιο στυλ ρολοι με πιο καθημερινο casual ντυσιμο,και οχι αναγκαστικα με κοστουμι κτλ?
Οταν λεω casual,δεν εννοω αθλητικο στυλ με πολυχρωμα/πολυπλοκα και μοντερνα αθλητικα παπουτσια,φορμες,σπορ t-shirt και ζακετες με φιρμες πανω (adidas puma κτλ).
Εννοω τωρα το χειμωνα με ενα ωραιο τζινακι,ενα πουλοβερ,ενα ζευγαρι παπουτσια σε στυλ σαν καποια geox πχ που ειναι και γνωστα,που ισορροπουν μεταξυ καλου και λιγο πιο σπορτιφ?
Και το καλοκαιρι με μια βερμουδα (οχι αθλητικα υπενθυμιζω),ενα πολο μπλουζακι και ενα ζευγαρι ωραια μοκασινια ή καποιο παλι casual παπουτσι παρομοιου στυλ που ανεφερα παραπανω?
Αυτη ειναι η ερωτηση μου,και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας.Εγω θα το φορουσα ανετα,μου αρεσει ως στυλ.Εσεις? Ή θα επιλαγατε ενα τετοιο ρολοι αυστηρα και μονο με ντυσιμο(αν οχι μονο κουστουμι),που να δεινχει αρκετα προσεγμενο και επιμελημενο?