Αποστολέας Θέμα: Dress ρολόγια με απλό καθημερινό ντύσιμο  (Αναγνώστηκε 28493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Dress ρολόγια με απλό καθημερινό ντύσιμο
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 05:56:33 μμ »
Το σακκάκι ή ακόμα και ένα κουστούμι σαν αυτό που φοράει ο τύπος με τον Ομπάμα δεν καθιστούν ένα ντύσιμο "dress" ώστε να απαιτείται κάποια προσοχή στη επιλογή του ρολογιού.

Μια χαρά είναι. και αυτό όχι γιατί είναι τεράστιος.
Δεν ξέρω και ποιός είναι. Μπορεί να του έχουν σπρώξει κανένα πακέτο για να φοράει το ρολόι ακριβώς έτσι, οπότε μάταια λεπτολογούμε με αφορμή αυτόν.

Άρη, με τις απόψεις σου, έτσι όπως τις εκφράζεις με απόλυτο τρόπο, ασφαλώς και διαφωνώ.
Τις καταρρίπτω δε, στην πράξη. ;)

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 05:58:00 μμ »
Aν θες να ξερεις, μου το ειπε!!! >:( :smt066 :smt068

Αμάν ρε Πάνο !
Ένα μυστικό δεν κρατάς  :wallbash:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:00:37 μμ »
Σιγουρα αλλα το θεμα είναι τι γελιο πεφτει γυρω γυρω όταν σκανε μυτη φορωντας κατι τετοια ρολογια.
Και να γελα ενας παει στο καλο. Λες αυτος δεν ξερει. Το να γελανε αρκετοι είναι ένα θεμα. Και ο Ανιελι φορουσε τα ρολογια πανω από τις μανσετες του. Αλλα πρεπει να επεφτε πολύ γελιο από αυτό που βλεπω στις φωτο. Ζωντανα πρεπει να ηταν κατι σαν την ταινια χοντρος λιγνος.
Μου θυμιζει καποιους αδυνατους καρπους που φορανε ρολοι της σειρας Μπεντλει.

Ξερεις πολλούς που να γελάνε με τον GOAT ακόμα κι αν σκάσει με φουστανέλα και τσαρούχια ;

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:02:06 μμ »
Δηλαδη Σπυρο τι καταριπτεις. Το σμοκιν με Ρολεξ Deepsea η Πανερι47; Η ότι το ντρες είναι αυτό που βολευει τον καθενα;

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:03:01 μμ »
Αμάν ρε Πάνο !
Ένα μυστικό δεν κρατάς  :wallbash:
Aν θες να ξερεις, μου το ειπε!!! >:( :smt066 :smt068

Εεεεπ, Άγγελε μην πιστευεις κι ότι διαβάζεις  ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:03:30 μμ »

Ξερεις πολλούς που να γελάνε με τον GOAT ακόμα κι αν σκάσει με φουστανέλα και τσαρούχια ;
Δεν ετυχε να είμαι εκει όπως φανταζωμαι ουτε εσυ.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:07:26 μμ »
Σιγουρα αλλα το θεμα είναι τι γελιο πεφτει γυρω γυρω όταν σκανε μυτη φορωντας κατι τετοια ρολογια.
Και να γελα ενας παει στο καλο. Λες αυτος δεν ξερει. Το να γελανε αρκετοι είναι ένα θεμα.

Δεν ετυχε να είμαι εκει όπως φανταζωμαι ουτε εσυ.

Και τοτε που το ξερεις για τα γέλια ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:11:06 μμ »
Φανταζωμαι δεν θα είμαι και ο μοναδικος που να βλεπω
ένα ρολοι να είναι πανω από την μανσετα
που να μην είναι θαυμαστης του κυριου
που να μην είναι θαυμαστης της φιρμας η της σπανιότητας του ρολογιού
και να μην του ερχεται η διαθεση για γελια.

Εμφανίζεται λεει ένα αγριτικο στο Κωλονακι με καφασια στην καροτσα. Αραζει στην πλατεια και από μεσα βγαινει οδηγος με κουστουμι. Ένα γελιο το ριχνεις. Και ουτε καν εκεντρικοτητα δεν μπορει να την πεις ακομα και αν είναι ο πλουσιότερος της χωρας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:19:49 μμ »
Λοιπον παιδια δεν ηξερα οτι υπαρχει και κατηγορια "τουαλετας" :)

Το πηραμε λιγακι αναποδα το θεμα αλλα βεβαια η λογικη ειναι παρομοια (δηλαδη πιο sport ρολοι με κουστουμι)

Βασικα μου αρεσει στο χερι του MJ αυτο το pilot,και με το ολο ντυσιμο και στυλ του.Δε μου φαινεται ασχημο,αν και δεν ειναι "τυπικα" σωστο ισως.

Το γνωριζω οτι τα dress ρολογια ειναι-με αυστηρα κριτηρια-τα αρκετα λεπτα,με λιτο καντραν,συνηθως λευκο,πολλες φορες και με χρυση κασα,και με μαυρο ή καφε σκουρο δερματινο κροκο λουρακι,και βεβαια οχι πανω απο 38mm κατα προτιμηση ή 40 με το ζορι και αν ο καρπος το επιτρεπει.

Η ερωτηση εδω ειναι,οπως ειπα και στο πρωτο ποστ,και ας παρουμε ενα παραδειγμα για να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα,ενα ρολοι απο μια εταιρια που ειναι δημοφιλης τα τελευταια χρονια,οπως και το στυλ των ρολογιων της επισης. Ας παρουμε λοιπον το nomos orion 38mm.

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjtqKv35cbQAhWJWxoKHQq2AewQtwIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXI9UrFs1BY0&usg=AFQjCNECblKwRMZBWdZl4XqQgaCTvES_ig

Οκ δε ξερω επειδη εχει μακρια lugs μηπως δεν εμπιπτει στην κατηγορια dress,αλλα νομιζω οτι ειναι ενα dress κομματι βασικα το παραπανω Nomos.
Η ερωτηση λοιπον ποια ειναι. Θα φορουσατε τετοιο στυλ ρολοι με πιο καθημερινο casual ντυσιμο,και οχι αναγκαστικα με κοστουμι κτλ?
Οταν λεω casual,δεν εννοω αθλητικο στυλ με πολυχρωμα/πολυπλοκα και μοντερνα αθλητικα παπουτσια,φορμες,σπορ t-shirt και ζακετες με φιρμες πανω (adidas puma κτλ).

Εννοω τωρα το χειμωνα με ενα ωραιο τζινακι,ενα πουλοβερ,ενα ζευγαρι παπουτσια σε στυλ σαν καποια geox πχ που ειναι και γνωστα,που ισορροπουν μεταξυ καλου και λιγο πιο σπορτιφ?

Και το καλοκαιρι με μια βερμουδα (οχι αθλητικα υπενθυμιζω),ενα πολο μπλουζακι και ενα ζευγαρι ωραια μοκασινια ή καποιο παλι casual παπουτσι παρομοιου στυλ που ανεφερα παραπανω?

Αυτη ειναι η ερωτηση μου,και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας.Εγω θα το φορουσα ανετα,μου αρεσει ως στυλ.Εσεις? Ή θα επιλαγατε ενα τετοιο ρολοι αυστηρα και μονο με ντυσιμο(αν οχι μονο κουστουμι),που να δεινχει αρκετα προσεγμενο και επιμελημενο?

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:26:08 μμ »

GK...

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:30:04 μμ »
Όχι Πάνο. Φοράει έναν πολύ ωραίο και σπάνιο (απ΄όσο λες) πιλότο, του οποίου το "φυσικό περιβάλλον" δεν είναι με κουστούμι και μανικετόκουμπο...
Απλά επειδή ο MJ έχει λογικά και έναν καρπό τριπλάσιο σε διάμετρο, απ΄ότι ενός "κανονικού" ανθρώπου, δε "χτυπάει" τόσο άσχημα στο μάτι.
Ο πιλότος φαίνεται στο χέρι του, όπως φαίνεται στο χέρι μου το sub το 40-άρι.

Δε λέω ότι δεν μου αρέσει οπτικά το αποτέλεσμα (υποθέτω επίσης ότι άνετα χωράει και κάτω από το μανίκι του) απλά δεν είναι ένα dress ρολόϊ.
Τι να κάνουμε; Υπάρχει σαφής "ορισμός" για το dress.

Το ότι και εγώ φοράω χαλαρά το sub με κουστούμι ή ο Σπύρος το MM με σακάκι και δεν "ενοχλούν" οπτικά δε σημαίνει ότι αυτα τα ρολόγια είναι dress. Σημαίνει ότι απλά τα φοράμε με σακάκια κλπ.

Με την ίδια λογική το να φορέσει ένας γνωστός ηθοποιός tuxedo με sneaker, δεν ανάγει τα sneaker σε "dress" παπούτσια. Ανάγει τον ηθοποιό σε εκκεντρικό ή trend-setter ή whatever που λένε και στο Αμέρικα !

ΙΜΟ
Σωστός ο πρόεδρος... συμφωνώ σε όλα...
The front tells the time and the back tells the story.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:30:37 μμ »
E τότε το pilot ρε σεις πρέπει να το βάλει σε κοκπιτ ή όταν είναι σε πτήση σε ταξίδι;

Για μένα οι τίτλοι στα ρολόγια είναι ανυπαρκτοι.

Είναι απλά ρολόγια και φοριουνται όπως θέλει καθένας αρκεί να το υποστηρίξει.

Τεσπα.

Take a look οι λάτρεις του dress

https://monochrome-watches.com/laurent-ferrier-galet-square-stainless-steel-price/

Ειναι πολυ ωραια (και πολυ πολυ ακριβα) αυτα :)  Ειχα ανοιξει και νημα :) Τελευταια μου αρεσε να ψαχνω τους ανεξαρτητους ωρολογοποιους με τα κλασικα μικρα εργα τεχνης-ρολογια τους :)

Εμενα μου αρεσε αυτο :

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi36OaI7MbQAhXKExoKHWieBBsQtwIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DN3-gTD0iSOo&usg=AFQjCNHSQ-bnOdPNTeKg4fuFmkUqbCj81g

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:33:50 μμ »
Λοιπον παιδια δεν ηξερα οτι υπαρχει και κατηγορια "τουαλετας" :)

Το πηραμε λιγακι αναποδα το θεμα αλλα βεβαια η λογικη ειναι παρομοια (δηλαδη πιο sport ρολοι με κουστουμι)

Βασικα μου αρεσει στο χερι του MJ αυτο το pilot,και με το ολο ντυσιμο και στυλ του.Δε μου φαινεται ασχημο,αν και δεν ειναι "τυπικα" σωστο ισως.

Το γνωριζω οτι τα dress ρολογια ειναι-με αυστηρα κριτηρια-τα αρκετα λεπτα,με λιτο καντραν,συνηθως λευκο,πολλες φορες και με χρυση κασα,και με μαυρο ή καφε σκουρο δερματινο κροκο λουρακι,και βεβαια οχι πανω απο 38mm κατα προτιμηση ή 40 με το ζορι και αν ο καρπος το επιτρεπει.

Η ερωτηση εδω ειναι,οπως ειπα και στο πρωτο ποστ,και ας παρουμε ενα παραδειγμα για να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα,ενα ρολοι απο μια εταιρια που ειναι δημοφιλης τα τελευταια χρονια,οπως και το στυλ των ρολογιων της επισης. Ας παρουμε λοιπον το nomos orion 38mm.

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjtqKv35cbQAhWJWxoKHQq2AewQtwIIGzAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXI9UrFs1BY0&usg=AFQjCNECblKwRMZBWdZl4XqQgaCTvES_ig

Οκ δε ξερω επειδη εχει μακρια lugs μηπως δεν εμπιπτει στην κατηγορια dress,αλλα νομιζω οτι ειναι ενα dress κομματι βασικα το παραπανω Nomos.
Η ερωτηση λοιπον ποια ειναι. Θα φορουσατε τετοιο στυλ ρολοι με πιο καθημερινο casual ντυσιμο,και οχι αναγκαστικα με κοστουμι κτλ?
Οταν λεω casual,δεν εννοω αθλητικο στυλ με πολυχρωμα/πολυπλοκα και μοντερνα αθλητικα παπουτσια,φορμες,σπορ t-shirt και ζακετες με φιρμες πανω (adidas puma κτλ).

Εννοω τωρα το χειμωνα με ενα ωραιο τζινακι,ενα πουλοβερ,ενα ζευγαρι παπουτσια σε στυλ σαν καποια geox πχ που ειναι και γνωστα,που ισορροπουν μεταξυ καλου και λιγο πιο σπορτιφ?

Και το καλοκαιρι με μια βερμουδα (οχι αθλητικα υπενθυμιζω),ενα πολο μπλουζακι και ενα ζευγαρι ωραια μοκασινια ή καποιο παλι casual παπουτσι παρομοιου στυλ που ανεφερα παραπανω?

Αυτη ειναι η ερωτηση μου,και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας.Εγω θα το φορουσα ανετα,μου αρεσει ως στυλ.Εσεις? Ή θα επιλαγατε ενα τετοιο ρολοι αυστηρα και μονο με ντυσιμο(αν οχι μονο κουστουμι),που να δεινχει αρκετα προσεγμενο και επιμελημενο?

Γιατί να μην το φορούσαμε; Αν το είχαμε...
Μια χαρά ρολογάκι είναι.
Για να είμαι ειλικρινής, το καλοκαίρι με τις βερμούδες κλπ. που λες, θα προτιμούσα ένα ρολόϊ με πιο έντονη "παρουσία" στον καρπό, αφού το αμάνικο αφήνει περισσότερα περιθώρια για ένα πιο "εντυπωσιακό" ρολόϊ. Πιο μεγάλο, πιο σπορ, πιο κλπ.
Το χειμώνα πάντως θα το φορούσα με ο,τιδήποτε άνετα ΕΑΝ φορούσα τέτοιας "φιλοσοφίας" ρολόγια.
Πάντως το Hamilton το Intramatic που είχα για ένα διάστημα, το φορούσα με τα πάντα. Το καλοκαίρι όμως, συνήθως το άφηνα στο συρτάρι...

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:34:47 μμ »

GK...

Ωραιος... :)  Το cocktail time εδεσε ομορφα εδω :)

• Tourbillion
    • Προφίλ
Dress ρολόγια με απλό καθημερινό ντύσιμο
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:36:14 μμ »
E τότε το pilot ρε σεις πρέπει να το βάλει σε κοκπιτ ή όταν είναι σε πτήση σε ταξίδι;

Για μένα οι τίτλοι στα ρολόγια είναι ανυπαρκτοι.

Είναι απλά ρολόγια και φοριουνται όπως θέλει καθένας αρκεί να το υποστηρίξει.

Τεσπα.

Take a look οι λάτρεις του dress

https://monochrome-watches.com/laurent-ferrier-galet-square-stainless-steel-price/

Ε ναι. Γι΄αυτό δεν παίρνω pilot ρολόϊ. Επειδή δεν έχω αγοράσει ακόμα learjet.

Αυτά τα ρολόγια που έβαλες τι είναι; Κάτι που είναι κόπι-πάστε radiomir, χωρίς να είναι radiomir. Παίρνω ένα radiomir καλύτερα :p

Να και ένα που κάποτε ήταν "seamaster" και τώρα φοριέται χαλαρά ως dress:

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:38:29 μμ »
Γιατί να μην το φορούσαμε; Αν το είχαμε...
Μια χαρά ρολογάκι είναι.
Για να είμαι ειλικρινής, το καλοκαίρι με τις βερμούδες κλπ. που λες, θα προτιμούσα ένα ρολόϊ με πιο έντονη "παρουσία" στον καρπό, αφού το αμάνικο αφήνει περισσότερα περιθώρια για ένα πιο "εντυπωσιακό" ρολόϊ. Πιο μεγάλο, πιο σπορ, πιο κλπ.
Το χειμώνα πάντως θα το φορούσα με ο,τιδήποτε άνετα ΕΑΝ φορούσα τέτοιας "φιλοσοφίας" ρολόγια.
Πάντως το Hamilton το Intramatic που είχα για ένα διάστημα, το φορούσα με τα πάντα. Το καλοκαίρι όμως, συνήθως το άφηνα στο συρτάρι...

Ευχαριστω για την απαντηση :) Καπως ετσι το βλεπω και γω,ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες βεβαια και εχουν ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου (γι'αυτο ανοιξα και το θεμα :)  )

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:40:25 μμ »
Βρε Γιαννη ωραιο δεν λεω αλλα το ματι σου ολο σε κατι φτηνα πεφτει :jg:

Ναι,με ανησυχει λιγο αυτο τελευταια :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:43:01 μμ »
Ευχαριστω για την απαντηση :) Καπως ετσι το βλεπω και γω,ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες βεβαια και εχουν ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου (γι'αυτο ανοιξα και το θεμα :)  )

Nα ΄σαι καλά :up:
Nα και το Hamilton που σου έλεγα:

Αν ήταν το 39-άρι (νομίζω τόσο είναι το "μικρό") δε θα το είχα δώσει.
Το ότι ήταν όμως 42-άρι σε συνδυασμό με το ότι είναι "όλο dial" το καθιστούσε μεγάλο για τον καρπό μου...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 06:44:50 μμ »
Nα ΄σαι καλά :up:
Nα και το Hamilton που σου έλεγα:

Αν ήταν το 39-άρι (νομίζω τόσο είναι το "μικρό") δε θα το είχα δώσει.
Το ότι ήταν όμως 42-άρι σε συνδυασμό με το ότι είναι "όλο dial" το καθιστούσε μεγάλο για τον καρπό μου...

Αγγελε είναι πολύ ωραιο.
Κριμα που το εδωσες αλλα τα ειπαμε και χτες και ετσι παω πασο.
Ελπιζω να μην εδωσε και το πουκαμισο γιατι και αυτό είναι πολύ ωραιο :D