Συνονοματε Γιαννη καλησπερα

Κατ'αρχην να σου πω οτι ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους σου που μου ειπες να μου το δειξεις και να μου το δανεισεις,ευχαριστω πολυ.Δεν ειμαι Αθηνα,ειμαι Κρητη,παρολα αυτα ευχαριστω και παλι για την προθυμια σου.Δε νομιζω βεβαια να χρειαζοταν,μου αρκουν οι εντυπωσεις σου.
Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να κανω αγορες 100 ευρω απο δω,100 ευρω απο κει κτλ,γιατι και γω με την παροδο του χρονου και την ενασχοληση μου με τα ρολογια,εχω μαγευτει απο τα μηχανικα,και τα quartz μου φαινονται και μενα τωρα λιγο "νεκρα", αν βαλω μια στο τοσο.
Υπαρχει μια παραμετρος ομως που δεν ανεφερα παραπανω. Εγω οπως ειπα,δε καιγομαι και δε βιαζομαι να παρω κατι τετοιο.
Μολις πριν λιγες μερες,επεστρεψα με την κοπελα μου απο μια εποχιακη δουλεια που μας πηραν και τους δυο φετος μαζι.
Τωρα που γυρισαμε και ερχονται και γιορτες,λεγαμε να παρουμε ο ενας στον αλλο ενα δωρακι,που να μεινει στο χρονο αλλα να μην ειναι πανακριβο.
Οπως καταλαβαινεις,η σκεψη για το δικο μου δωρο ειναι ενα ρολοι,αλλα οχι πολυ ακριβο,γυρω στο 100ρικο.
Και γω με τη σειρα μου να της επαιρνα κατι αναλογο,ή καποιο κοσμημα κτλ.
Αν το παραπανω Massimo Dutti εχει οντως μια τυπικα καλη ποιοτητα βασει των χαρακτηριστικων του (ιαπωνικο quartz,ορυκτο κρυσταλλο,stainless steel,WR50M κτλ),δε θα με χαλουσε για δωρο κατι τετοιο,τη στιγμη μαλιστα που θα εχω και 3 λουρακια του στυλ μου,καλης ποιοτητας (ετσι που τα ειδα μου κανουν για 15-20 ευρω αν τα παρεις απο εξω παρομοια).Και φυσικα θα μεινει και ενα ομορφο και κομψο ρολοι.
Απο την αλλη ομως θα μου πεις υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες για δωρο ρολοι στα 100 ευρω αξιοπιστο απο γνωστες και δοκιμασμενες εταιριες...