Αποστολέας Θέμα: Massimo Dutti  (Αναγνώστηκε 18231 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Massimo Dutti
« στις: Νοέμβριος 16, 2016, 11:40:27 μμ »
Λοιπον,το ξερω οτι κινουμαι στα ορια της βλασφημιας,ανοιγοντας θεμα εδω για ρολογια quartz απο fashion εταιρια  :D

Σημερα μπηκα σε ενα καταστημα Massimo Dutti,και ειδα ενα ρολοι το οποιο μου αρεσε εμφανισιακα και ζητησα να το δοκιμασω.

http://www.massimodutti.com/gr/%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B2%CE%BB.-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-c1178003p7363229.html?colorId=700

Οι εικονες παραπανω το αδικουν λιγο,ειναι ομορφο και κομψο με ωραια παρουσια στο χερι.Δε κρυβω οτι σαν στυλ μου αρεσε αρκετα,λιγο καλυτερα σαν εφαρμογη και γενικη αισθηση(μαλλον λογω μικροτερου υψους) απο το orient symphony με το λευκο καντραν που εχω.
Οκ το symphony ειναι value for money μηχανικο αυτοματο και το παραπανω ενας θεος ξερει τι.
Θυμαμαι στο "τι φοραμε σημερα",καποιο μελος εχει ποσταρει ρολοι της εταιριας αυτης,και νομιζω ηταν και επιχρυσο (οπως και το παραπανω).Θα μου ηταν ενδιαφερον να μαθω (αν το συγκεκριμενο ατομο διαβαζει το νημα) τις εντυπωσεις του,οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης,η επιχρυση επιστρωση αν ειναι σε καλη κατασταση,αν λειτουργει καλα,ποσο καιρο το εχει κτλ.

Η τιμη του παραπανω ρολογιου ειναι 135 ευρω,αλλα εκτος απο το σκουρο καφε κροκο δερματινο λουρακι,εχει στη συσκευασια ενα ακομη το ιδιο μαυρο,και ενα καφε χωρις το κροκο σχεδιο.Και ειναι δερματινα καλης ποιοτητας.Επισης στο κουτι εχει και αυτο το ωραιο εργαλειακι που αλλαζεις τα λουρια.

Δε θελω να κανω βιαστικες αγορες,παρολα αυτα ηθελα να ρωτησω εδω μιας και οπως ειπα θυμαμαι καποιος εδω να εχει τετοιο ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Massimo Dutti
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:29:22 πμ »
Καλησπερα συνονοματε! Θα σε παρακαλουσα να μην το παρεις για να συνεχισω να ειμαι ο μοναδικος που εχει μασιμο εδω...!
Σοβαρα τωρα, το ειχα παρει το 2010 και απο τοτε πρεπει να χω αλλαξει μπαταρια 2 3 φορες αν θυμαμαι καλα.. ολα εχουν την ιδια τιμη στα 135 ευρω, τοτε πρεπει να χε 120, και οπως ειπες συνοδευονται απο ενα ή δυο ςξτρα λουρακια και εργαλειακι... γενικα ειναι πολυ τιμιο κ τοτε μου ειχε φανει πολυ ρολοι για τα λεφτα του... φυσικα φοραει κουαρτς αγνωστης προελευσης αλλα ακομα δουλευει αψογα... δε χανει ποτε παρα μονο δυο τρια δευτερα σε καθε αλλαγη ωρας που το ρυθμιζω (δηλαδη καθε 6μηνο) και οι δεικτες του κεντραρουν μια χαρα... ο χρονογραφος ομως ειναι πανηγυρι... αλλου σταματαει κεντραρει οπου θελει στην επαναφορα τωρα πια παντα στο 1 ή 2...
Ποιοτικα ειναι πολυ αξιοπρεπες... κατα πολυ ανωτερο απο ουζου κλπ φασιον... φαινεται η κασα το καπακι οτι ειναι ατσαλι και οχι πλαστικο... παρε κ μια φωτο...

Η γνωμη μου ομως ειναι οτι τωρα που ασχοληθηκαμε με τα αυτοματα δε λεει να χαλαμε χρηματα σ αυτα... οποτε θες μπορεις να το δεις κι απο κοντα να το κρατησεις και λιγες μερες μιας και δεν το φοραω πολυ πια...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:16:06 πμ »
Συνονοματε Γιαννη καλησπερα :)

Κατ'αρχην να σου πω οτι ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους σου που μου ειπες να μου το δειξεις και να μου το δανεισεις,ευχαριστω πολυ.Δεν ειμαι Αθηνα,ειμαι Κρητη,παρολα αυτα ευχαριστω και παλι για την προθυμια σου.Δε νομιζω βεβαια να χρειαζοταν,μου αρκουν οι εντυπωσεις σου.

Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να κανω αγορες 100 ευρω απο δω,100 ευρω απο κει κτλ,γιατι και γω με την παροδο του χρονου και την ενασχοληση μου με τα ρολογια,εχω μαγευτει απο τα μηχανικα,και τα quartz μου φαινονται και μενα τωρα λιγο "νεκρα", αν βαλω μια στο τοσο.

Υπαρχει μια παραμετρος ομως που δεν ανεφερα παραπανω. Εγω οπως ειπα,δε καιγομαι και δε βιαζομαι να παρω κατι τετοιο.
Μολις πριν λιγες μερες,επεστρεψα με την κοπελα μου απο μια εποχιακη δουλεια που μας πηραν και τους δυο φετος μαζι.
Τωρα που γυρισαμε και ερχονται και γιορτες,λεγαμε να παρουμε ο ενας στον αλλο ενα δωρακι,που να μεινει στο χρονο αλλα να μην ειναι πανακριβο.
Οπως καταλαβαινεις,η σκεψη για το δικο μου δωρο ειναι ενα ρολοι,αλλα οχι πολυ ακριβο,γυρω στο 100ρικο.
Και γω με τη σειρα μου να της επαιρνα κατι αναλογο,ή καποιο κοσμημα κτλ.

Αν το παραπανω Massimo Dutti εχει οντως μια τυπικα καλη ποιοτητα βασει των χαρακτηριστικων του (ιαπωνικο quartz,ορυκτο κρυσταλλο,stainless steel,WR50M κτλ),δε θα με χαλουσε για δωρο κατι τετοιο,τη στιγμη μαλιστα που θα εχω και 3 λουρακια του στυλ μου,καλης ποιοτητας (ετσι που τα ειδα μου κανουν για 15-20 ευρω αν τα παρεις απο εξω παρομοια).Και φυσικα θα μεινει και ενα ομορφο και κομψο ρολοι.

Απο την αλλη ομως θα μου πεις  υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες για δωρο ρολοι στα 100 ευρω αξιοπιστο απο γνωστες και δοκιμασμενες εταιριες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 10:16:56 πμ »
Φυσικα.. απο κει και περα σκεφτεσαι και αποφασιζεις.. παντως τα λουρακια οπως λες ειναι πολυ ποιοτικα, φαντασου το ενα το εχω αφορετο ακομα μιας κ αυτο που φορουσε απ την αρχη ειναι μια χαρα...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 10:41:19 πμ »

GK...

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:08:42 πμ »
Παιδια,εχετε νιωσει ποτε βλεποντας καποιο ρολοι fashion ή microbrand κτλ,οτι μεγαλες και καταξιωμενες εταιριες,πιθανως να υπολειπονται λιγο στο σχεδιαστικο κομματι πολλες φορες?
Θα μου πειτε βεβαια οτι ειναι και γουστα αυτα,αλλα και οτι οι μεγαλες εταιριες (πχ seiko) εχουν βγαλει και βγαζουν απειρα ρολογια.Απλα ετσι σαν μια πρωτη σκεψη,σας εχει περασει απο το μυαλο?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:25:00 πμ »
Όχι.
Όχι, βέβαια.. :)

Αντιγραφές είναι όλα τα fashion/microbrands.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:33:13 πμ »
Σε ρολοι fashion το μονο που εχω δει (και εχω δει και πιασει παρα πολλα) ειναι ενα μπασταρδεμα πολλων μοντελων σε ενα.
Σε microbrand συνηθως βλεπω αντιγραφη απο επωνυμα.
Απο ενα σημειο και μετα καταντα αηδια.
Οχι βεβαια οτι δεν αισθανωμαι αηδια και με καποια επωνυμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:35:57 πμ »
Όχι.
Όχι, βέβαια.. :)

Αντιγραφές είναι όλα τα fashion/microbrands.

:D :D Ετσι ακριβως!
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 11:49:42 πμ »
Γιάννη το ρολογάκι είναι πανέμορφο, αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι και φυσικά μην κολλάς στη μάρκα η στο οτι είναι φάσιον, σημασία έχει το οποιο ρολόι φοράμε να ευχαριστεί πρώτα εμάς και μετά τους άλλους.!!!

Απο χαρακτηριστικά τώρα, η κάσα είναι ανοιξείδωτο ατσάλι αλλά το συγκεκριμένο έχει βαμένη επίστρωση χρυσού χρώματος η οποία ανάλογα την ποιότητά της και την επαφή με ιδρώτα η άλλας καθημερινές κακουχίες μπορεί σε εύλογο χρονικό διάστημα να αλλοιωθεί, μηχανή φοράει miyota (citizen) OS η οποία αν και χαμηλού κόστους είναι ακριβέστατη και σκυλί οπότε δεν θα σε προβληματίσει, άσε που ότι και να πάθει αντικαθίσταται ολόκληρη με κόστος από 20 ευρώ περίπου (προ εργασίας), η υδατοστεγανότητα επίσης είναι μια χαρά (έτσι κι αλλιώς δεν είναι ρολόι το οποίο λόγω του στυλ του θα το φοράσεις στη θάλασσα), βλέπω και βιδωτό πίσω καπάκι οπότε όλα οκ.

Εν κατακλείδι αν το γουστάρεις go for it. ;)
''Γιώργος''

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:13:10 μμ »
Γιάννη το ρολογάκι είναι πανέμορφο, αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι και φυσικά μην κολλάς στη μάρκα η στο οτι είναι φάσιον, σημασία έχει το οποιο ρολόι φοράμε να ευχαριστεί πρώτα εμάς και μετά τους άλλους.!!!

Απο χαρακτηριστικά τώρα, η κάσα είναι ανοιξείδωτο ατσάλι αλλά το συγκεκριμένο έχει βαμένη επίστρωση χρυσού χρώματος η οποία ανάλογα την ποιότητά της και την επαφή με ιδρώτα η άλλας καθημερινές κακουχίες μπορεί σε εύλογο χρονικό διάστημα να αλλοιωθεί, μηχανή φοράει miyota (citizen) OS η οποία αν και χαμηλού κόστους είναι ακριβέστατη και σκυλί οπότε δεν θα σε προβληματίσει, άσε που ότι και να πάθει αντικαθίσταται ολόκληρη με κόστος από 20 ευρώ περίπου (προ εργασίας), η υδατοστεγανότητα επίσης είναι μια χαρά (έτσι κι αλλιώς δεν είναι ρολόι το οποίο λόγω του στυλ του θα το φοράσεις στη θάλασσα), βλέπω και βιδωτό πίσω καπάκι οπότε όλα οκ.

Εν κατακλείδι αν το γουστάρεις go for it. ;)

Ευχαριστω για την απαντηση. Πως ειδες οτι η μηχανη ειναι αυτη?
Εχεις δικιο σε αυτο με την επιστρωση.Αν ηταν απλο ανωξειδωτο ατσαλι,θα ηταν ενα + (οτι δε θα αλλοιωθει,γιατι σαν εμφανιση μου αρεσει το rosegold στο μοντελο αυτο).

Παντως ετσι το σκεφτομαι και γω,οτι αν ανταποκρινεται το ρολοι στα χαρακτηριστικα του ικανοποιητικα (αξιοπιστος μηχανισμος,υδατοστεγανοτητα,κτλ),δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα κακης/χαμηλης ποιοτητας.

Οπως ειπα και παραπανω,η σκεψη ειναι να αλλαξουμε δωρα με την κοπελα μου,και να εχει ο καθενας κατι που να μεινει λιγο στο χρονο.Πχ ρουχα-παπουτσια κτλ σε λιγα χρονια χαλανε,σκιζονται κτλ,ενα ρολοι,ακομη και οικονομικο,με τυπικα καλα χαρακτηριστικα,οπως και να'χει μενει περισσοτερο.

Εγω μονος τωρα δε θα επαιρνα κατι τετοιο μαλλον,γιατι τεινω να κατασταλλαξω στο υφος ρολογιου που θα ηθελα καποια στιγμη (εμφανιση και μηχανισμος).
Αλλα σα σκεψη για δωρο δε το αποκλειω εντελως (υπαρχουν οπως ειπαμε σε αυτη τη τιμη αρκετα στις προσιτες ιαπωνικες εταιριες)

Μια τελευταια ερωτηση.Αν καταλληξω σε αυτο,τα λουρακια που εχει εχουν κουμπωμα επισης επιχρυσο.Αυτο μπορω να το αλλαξω με αλλο αν θελησω,υποθετω πως ναι,ετσι?

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:23:34 μμ »
Γιάννη αυτή τη μηχανή που σου είπα φοράει άσχετα που δεν το γραφουν στο site τους, η μπούκλα-τοκάς από το λουράκι αλλάζει πανεύκολα με οτι αλλο επιθυμείς εσύ (ίδιας παντα διάστασης).
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 12:51:29 μμ »

Οπως ειπα και παραπανω,η σκεψη ειναι να αλλαξουμε δωρα με την κοπελα μου,και να εχει ο καθενας κατι που να μεινει λιγο στο χρονο.Πχ ρουχα-παπουτσια κτλ σε λιγα χρονια χαλανε,σκιζονται κτλ,ενα ρολοι,ακομη και οικονομικο,με τυπικα καλα χαρακτηριστικα,οπως και να'χει μενει περισσοτερο.
...
Με 100 ευρώ, η κοπέλα σου, σου αγοράζει ένα αξιοπρεπές πουκάμισο ή άλλο ρούχο.(edit: που αν είσαι προσεκτικός μπορεί να έχεις για πολλά χρόνια).
Ενώ με ένα τέτοιο φάσιον ρολόι ουσιαστικά την βάζεις να πετάξει τα χρήματά της.

Γνώμη μου. ;)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:25:26 μμ »
Με 100 ευρώ, η κοπέλα σου, σου αγοράζει ένα αξιοπρεπές πουκάμισο ή άλλο ρούχο.(edit: που αν είσαι προσεκτικός μπορεί να έχεις για πολλά χρόνια).

Γνώμη μου. ;)

Ευχαριστω,ολες οι γνωμες ειναι ευπροσδεκτες. :-)

Πιστευω τα ρουχα,τα παπουτσια κτλ,ειναι πιο επιφοβο να χαλασουν,πχ το πουκαμισο μπορει να το σκισεις κατα λαθος,τα παπουτσια που ειχε την ιδεα η κοπελα μου να μου παρει δωρο,δε το συζητω, σε 4-5 χρονια θα ειναι για πεταμα...

Ενα ρολοι στα 100 ευρω (δε λεω για το παραπανω),μπορει να αντεξει πολλα χρονια πιστευω.Του αλλαζεις τη μπαταρια του και εισαι κομπλε.

Εκει που δουλευα το καλοκαιρι (αρχαιολογικος χωρος),ειχε τυχει καποιες φορες να ρωτησω τουριστες τι ρολοι φορανε,επειδη μου αρεσε το στυλ.

9 στις 10 περιπτωσεις πηρα την απαντηση "my wife bought it for me", ή "it's a gift from my girlfriend" κτλ. Και οχι πολυ ακριβα παντα,πχ την τελευταια φορα ηταν ενα citizen.
Και πιστευω θα το εχετε δει και στα ξενα site πολλες φορες αυτο.Ε σα παιδι και γω θελω η κοπελια να μου κανει τετοιο δωρακι :D

Αποσυνδεδεμένος diomidis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:26:09 μμ »

Γνώμη μου. ;)
+1

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος diomidis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:27:38 μμ »
Ευχαριστω,ολες οι γνωμες ειναι ευπροσδεκτες. :-)

Πιστευω τα ρουχα,τα παπουτσια κτλ,ειναι πιο επιφοβο να χαλασουν,πχ το πουκαμισο μπορει να το σκισεις κατα λαθος,τα παπουτσια που ειχε την ιδεα η κοπελα μου να μου παρει δωρο,δε το συζητω, σε 4-5 χρονια θα ειναι για πεταμα...

Ενα ρολοι στα 100 ευρω (δε λεω για το παραπανω),μπορει να αντεξει πολλα χρονια πιστευω.Του αλλαζεις τη μπαταρια του και εισαι κομπλε.

Εκει που δουλευα το καλοκαιρι (αρχαιολογικος χωρος),ειχε τυχει καποιες φορες να ρωτησω τουριστες τι ρολοι φορανε,επειδη μου αρεσε το στυλ.

9 στις 10 περιπτωσεις πηρα την απαντηση "my wife bought it for me", ή "it's a gift from my girlfriend" κτλ. Και οχι πολυ ακριβα παντα,πχ την τελευταια φορα ηταν ενα citizen.
Και πιστευω θα το εχετε δει και στα ξενα site πολλες φορες αυτο.Ε σα παιδι και γω θελω η κοπελια να μου κανει τετοιο δωρακι :D
Σε αυτα τα λεφτα δες και τη Sturling. Ομορφα και πολυ προσιτα ρολογια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:29:23 μμ »
Το ρολοι που θα παρεις θα πρεπει να ικανοποιει εσενα και μονο..Αν μετα απο τοσο καιρο που "τριγυρνας" εδω μεσα  και λογικα εχουν ανοιξει οι ωρολογιακες σου οριζοντες σου, επιθυμεις κατι απο fashion τοτε τι να πω.."Αν σου αρεσει..." ;)
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:35:33 μμ »
..
Ε σα παιδι και γω θελω η κοπελια να μου κανει τετοιο δωρακι :D
Φίλε Γιάννη, μη με παρεξηγήσεις..
Εκτός από το συγκεκριμένο ρολόι και το όλο κόνσεπτ δεν είναι σωστό.
100 ευρώ η κοπέλα σου, 100 ευρώ εσύ, δεν είναι δώρο.

Ποτέ δεν κάνουμε σε γυναίκα δώρο ίσης αξίας με αυτό που πρόκειται να δεχθούμε από εκείνη.
Θυμίσου με και δεν θα χάσεις. ;)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:43:00 μμ »
Το ρολοι που θα παρεις θα πρεπει να ικανοποιει εσενα και μονο..Αν μετα απο τοσο καιρο που "τριγυρνας" εδω μεσα  και λογικα εχουν ανοιξει οι ωρολογιακες σου οριζοντες σου, επιθυμεις κατι απο fashion τοτε τι να πω.."Αν σου αρεσει..." ;)

Σαν δωρακι ενα quartz ή αυτοματο απο ιαπωνια σε αυτη την τιμη (πχ seiko,orient κτλ) δεν ειναι κακη ιδεα.
Εγω πλεον οπως λες και συ δυσκολα θα εδινα τα 135 που ζηταει το παραπανω ή καποιο παρομοιο fashion,μονο επειδη μ'αρεσει το στυλ.
Αν απο την αλλη το συγκεκριμενο ειναι σωστα φτιαγμενο,δε με χαλαει το οτι ειναι fashion.

diomidis ευχαριστω για την προταση. :-)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 17, 2016, 01:50:38 μμ »
Φίλε Γιάννη, μη με παρεξηγήσεις..
Εκτός από το συγκεκριμένο ρολόι και το όλο κόνσεπτ δεν είναι σωστό.
100 ευρώ η κοπέλα σου, 100 ευρώ εσύ, δεν είναι δώρο.

Ποτέ δεν κάνουμε σε γυναίκα δώρο ίσης αξίας με αυτό που πρόκειται να δεχθούμε από εκείνη.
Θυμίσου με και δεν θα χάσεις. ;)

Δε παρεξηγω φυσικα. Ανοιξα αυτο το θεματακι επειδη μ'αρεσει πολυ να ασχολουμαι με τα ρολογια τελευταια,ειτε προκειται για μηχανικα/εργα τεχνης,ειτε πιο απλα,κατι σαν το παραπανω.
Ολες οι γνωμες ειναι πολυ ευπροσδεκτες και καλοδεχουμενες.

Σχετικα με το δωρο,εχεις δικιο πως ακυρωνεται απο χρηματικης αποψεως,αλλα με την κοπελα μου ειμαστε στη ιδια μοιρα προς το παρων.Μαζι δουλεψαμε το καλοκαιρι,μαζι ξαναβγαλαμε την καρτα ανεργιας προχθες :p  Αλλα καταλαβαινω,εχεις δικιο,πρεπει να το προσεξω αυτο στο μελλον :D