Αποστολέας Θέμα: Ξεχασα οσα ήξερα μέχρι σημερα..!!!  (Αναγνώστηκε 60010 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Ξεχασα οσα ήξερα μέχρι σημερα..!!!
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:19:49 μμ »
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα base logo αλλά τα small seconds. 

Το δικό μου δίλημμα το οποίο θα με απασχολήσει λογικά προς το τέλος του έτους είναι moonwatch ή panerai με δευτερόλεπτα. Και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει panerai και δεν ξέρω πως κάθεται στον σχετικά μικρό καρπό μου.
Επίσης δεν θέλω panerai με μπεζ και λοιπά θερμά χρώματα luminova αλλά κάτι ουδέτερο για να μπορώ να το φοράω και με rubber όσο και με δέρμα.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:32:08 μμ »
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα base logo αλλά τα small seconds. 

Το δικό μου δίλημμα το οποίο θα με απασχολήσει λογικά προς το τέλος του έτους είναι moonwatch ή panerai με δευτερόλεπτα. Και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει panerai και δεν ξέρω πως κάθεται στον σχετικά μικρό καρπό μου.
Επίσης δεν θέλω panerai με μπεζ και λοιπά θερμά χρώματα luminova αλλά κάτι ουδέτερο για να μπορώ να το φοράω και με rubber όσο και με δέρμα.

Ε ΟΚ, με small seconds. Δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό. Ένα κουρδιστό PAM με small seconds λοιπόν και είσαι "jet".
Αφού το φορέσεις πρώτα φυσικά και κρίνεις εάν σου αρέσει το πως "κάθεται" στο χέρι σου :up:

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:34:22 μμ »
Ε ΟΚ, με small seconds. Δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό. Ένα κουρδιστό PAM με small seconds λοιπόν και είσαι "jet".
Αφού το φορέσεις πρώτα φυσικά και κρίνεις εάν σου αρέσει το πως "κάθεται" στο χέρι σου :up:
Υπάρχει περίπτωση 44άρι Panerai να κάτσει σωστά σε 16-17cm καρπό?
Πάντα το είχα απορία.

Το 42άρι δεν το αναφέρω καν γιατί όλοι λένε ότι δε φέρει dna Panerai (κι ας λανσάρανε και 38άρι).
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:36:59 μμ »
Και εγώ την ίδια απορία έχω με καρπό 17 just.

Ρε συ Άγγελε τί σου είχε κάνει το Ω και έριξες τέτοια μαύρη πέτρα?

Άσε γιατί όσο σκέφτομαι πόσο αδράνησα στην αγγελία σου με πιάνει κάτι.  :xplode:

Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:39:49 μμ »
Και εγώ την ίδια απορία έχω με καρπό 17 just.

Ρε συ Άγγελε τί σου είχε κάνει το Ω και έριξες τέτοια μαύρη πέτρα?

Άσε γιατί όσο σκέφτομαι πόσο αδράνησα στην αγγελία σου με πιάνει κάτι.  :xplode:

Ρίχνεις λάδι στη φωτιά... :-[
Απόστολος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:44:52 μμ »
Επειδή οι παραθέσεις δεν "παίζουν", απαντάω και στους δύο:

1) Ο καρπός μου κάπου εκεί είναι, περίπου 16,5-17. Είχα και εγώ την ίδια "ανησυχία" (γι΄αυτό είχα παλαιότερα το 40-άρι). Με το κουρδιστό, το 000, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα αντίστοιχα 44-άρια αυτόματα είναι λίγο πιο ογκώδη, δε θα τα προτιμούσα.

2) Τι μου έκανε το Ω: θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικά "all time classic" ρολόϊ. Όμως επειδή δίνω μεγάλη βαρύτητα και στην πρακτικότητα των ρολογιών μου, μου την έσπασε κάποια στιγμή απίστευτα το κούρδισμα του. Μικρή κορώνα, σχετικά σκληρό κούρδισμα, χωρίς υπερβολή ένα διάστημα που το χρησιμοποιούσα συχνά και το κούρδιζα κάθε διήμερο (τόση αυτονομία βγάζει περίπου) είχα βγάλει κάλο στο δάχτυλο. Πέραν τούτου, είναι ένας πανέμορφος, ευανάγνωστος και πολύ μαζεμένος σε ύψος χρονογράφος. Το ΒΑ με το οποίο "αντικαταστάθηκε" το έχω καταχαρεί επειδή γλύτωσα από το κούρδισμα χωρίς να χάσω στο θέμα των διαστάσεων. ΟΚ, δεν είναι φυσικά τόσο iconic όσο το moonwatch. Αλλά από την άλλη έχει και τους μπλε δείκτες-ενδείξεις, που το κάνουν πολύ ιδιαίτερο.

Αυτά τα ολίγα. Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη και την εμπειρία μου από την κτήση-χρήση αυτών των ρολογιών.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:45:57 μμ »
Ρολογάρες όλα zenith tudor και R  iwc όπως και το panerai  gmt με το γκοφρε dial

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:51:53 μμ »
Επειδή οι παραθέσεις δεν "παίζουν", απαντάω και στους δύο:

1) Ο καρπός μου κάπου εκεί είναι, περίπου 16,5-17. Είχα και εγώ την ίδια "ανησυχία" (γι΄αυτό είχα παλαιότερα το 40-άρι). Με το κουρδιστό, το 000, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα αντίστοιχα 44-άρια αυτόματα είναι λίγο πιο ογκώδη, δε θα τα προτιμούσα.

2) Τι μου έκανε το Ω: θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικά "all time classic" ρολόϊ. Όμως επειδή δίνω μεγάλη βαρύτητα και στην πρακτικότητα των ρολογιών μου, μου την έσπασε κάποια στιγμή απίστευτα το κούρδισμα του. Μικρή κορώνα, σχετικά σκληρό κούρδισμα, χωρίς υπερβολή ένα διάστημα που το χρησιμοποιούσα συχνά και το κούρδιζα κάθε διήμερο (τόση αυτονομία βγάζει περίπου) είχα βγάλει κάλο στο δάχτυλο. Πέραν τούτου, είναι ένας πανέμορφος, ευανάγνωστος και πολύ μαζεμένος σε ύψος χρονογράφος. Το ΒΑ με το οποίο "αντικαταστάθηκε" το έχω καταχαρεί επειδή γλύτωσα από το κούρδισμα χωρίς να χάσω στο θέμα των διαστάσεων. ΟΚ, δεν είναι φυσικά τόσο iconic όσο το moonwatch. Αλλά από την άλλη έχει και τους μπλε δείκτες-ενδείξεις, που το κάνουν πολύ ιδιαίτερο.

Αυτά τα ολίγα. Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη και την εμπειρία μου από την κτήση-χρήση αυτών των ρολογιών.

Άγγελε 42άρι (πανεραι) έχεις δοκιμάσει?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 07:59:18 μμ »
Άγγελε 42άρι (πανεραι) έχεις δοκιμάσει?

Μόνο σε Radiomir κάσα.
Τις luminor δεν τις πρόλαβα σε 42-άρι όταν είχα πάρει το 000. Αν δεν απατώμαι, βγήκαν αργότερα  ???

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 08:29:39 μμ »
Γιώργο εδώ είσαι.

Λες και φτιάχτηκε για τον καρπό σου  ;)
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #90 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 08:56:15 μμ »
Λοιπόν....Καταρχάς παιδιά όντως φορωντας πανεραι για πρώτη φορά έπαθα πλάκα.Τα 47 άρια τα αποκλείω αλλά τα 44αρια μου κατσανε εξαιρετικά νομιζω ..σε καρπό 16.5-17!
Φόρεσα και 42αρι αλλά πιστεύω ότι το μικρότερο πανεραι χάνει πολυ.
Το 1000 είναι φοβερό Κώστα,μου άρεσε πολυ.
Από την άλλη το ΒΒ δεν με εξέπληξε τόσο όσο θα περίμενα.
Εκείνο που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ ήταν το moonwatch.Αψογη εφαρμογή στο χέρι μου χρονογράφος που δεν έχω και iconic. Για το κούρδισμα τώρα δεν έχω εμπειρία.
Αυτό πάντως που θα με πάει ταμείο θα είναι αυτό που η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 3500€ περίπου
Το omega τα καταφέρνει από όσο ξέρω.
Τα Πανέρια δεν ξέρω.......Ας μου πείτε εσεις

Think Different

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 09:18:33 μμ »
Για μένα :

1 :  Nomos, όχι αυτό που έβαλες, αλλά το orion 38 datum.

https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwi8o4C2o-zYAhUTh6YKHVYrAgMQjhx6BAgAEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DXI9UrFs1BY0&psig=AOvVaw17VQUdwyh2Z06vIsjRqfP3&ust=1516734741107169

2 : Omega moonwatch

3 : Το tudor με την πορφυρή στεφάνη

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 09:35:33 μμ »
Λοιπόν για να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε βαρετοί:
Να πάρεις το φεγγαρορόλογο και να μην ακούς τις (έμμισθες) σειρήνες του γκλόμπαλ μοδεράτορα!
Είναι στο μπάτζετ σου, είναι χρονογράφος (που όπως λες δεν έχεις) και τέλος αν το αφήσεις για το μέλλον μάλλον δεν θα σου φτάνει το μπάτζετ πλέον.
🧐

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 09:41:52 μμ »
Λοιπόν για να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε βαρετοί:
Να πάρεις το φεγγαρορόλογο και να μην ακούς τις (έμμισθες) σειρήνες του γκλόμπαλ μοδεράτορα!
Είναι στο μπάτζετ σου, είναι χρονογράφος (που όπως λες δεν έχεις) και τέλος αν το αφήσεις για το μέλλον μάλλον δεν θα σου φτάνει το μπάτζετ πλέον.
🧐

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καπτεν σοφα ομιλησες...! Αυτα του ειπα κ εγω απο κοντα...

Κατ εμε πρεπει να επιλεξει ή μουνγουοτς ή πανεραι ηταν μακραν τα πιο ταιριαστα και ομορφα στον καρπο του!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιανουάριος 22, 2018, 09:58:14 μμ »
Γιώργο εδώ είσαι.

Λες και φτιάχτηκε για τον καρπό σου  ;)

συμφωνώ για το 1000.

εγώ θα έπαιρνα ή base Panerai ή ΒΒ μαύρο
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιανουάριος 23, 2018, 09:47:12 πμ »

Να ησουν ο μονος.
Πιστευω οτι θα ηταν το ρολοι που θα περναγε τις περισσοτερες ημερες στον καρπο μου απο οποιο αλλο ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουάριος 23, 2018, 01:36:10 μμ »
Και το σημαντικότερο ήταν η μόνη λογικη-καλη τιμή που έχω διαβάσει για μουν τον τελευταίο καιρό.....

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 16, 2018, 12:05:49 πμ »
Ένα Doxa θα μπορούσε να μπει στη μέση όλων αυτών παιδιά;

Think different..

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 16, 2018, 02:41:11 πμ »
Για μενα, οχι.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 16, 2018, 12:29:25 μμ »