0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Να χαιρεσαι την οικογένεια γιώργη με υγεία! Με το καλό και ο επόμενος στόχος!Sent from my iPad using Tapatalk
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...Ρωτησα για εκπτωση και μου ειπαν δεν......(Τιμες 8500 Gmt και πρασινο και 7800 το μαυρο)Και να τα πουλησω ολα δυστυχως αλλα παλι απεχω πολυ...Τωρα αν επαιρνα καποιο αυτο θα ηταν το μαυρο!!!!
Το πιο ωραίο, που μόλις θυμήθηκα!Στην Αθήνα (για τα κεντρικά μιλάω) την περασμένη εβδομάδα δεν είχε σαμπ, ούτε μαύρο, ούτε no date, ούτε το πράσινο.Με τον υπάλληλο, θεωρητικά μιλούσαμε...
Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Οσο για το πρασινο....απιστευτος ερωτας. Το βλεπω στο χερι της Μενεγακη (οχι δε παρακολουθώ την εκπομπή) (δε ξερω αν είναι και το καντραν πράσινο6) και τρελαινομαι. Η τηλεπερσονα με ρολοι των 8Κ. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα αν ειναι και γνησιο δε το χουμε δει κι απο κοντα Ασε φιλε μου το οτι τετοιοι μαιντανοι εχουν τετοιες δυνατοτητες με τρελαινει...αλλα αυτο ειναι αλλο, γενικο θεμα.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk