Αποστολέας Θέμα: omega seamaster co axial 8500  (Αναγνώστηκε 43002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: omega seamaster co axial 8500
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 20, 2016, 09:20:50 μμ »

Καμία φωτό δεν έβαλες !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατι έβαλε ο Θόδωρας? σιγά σιγά θα τις καταργήσουμε....

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 20, 2016, 09:24:15 μμ »
Άρη μαλλον εχεις χάσει λιγο τη μπάλα. Η σύγκριση μπεμβε λάντα ηταν ελαφρώς άστοχη; οταν συγκρίνεις σεικο της σειράς (των 200 ευρω) με ομέγα (3000-5000ευρω).

Αρη οταν εγραψα για την συγκριση ηξερα τι εγραφα.
Ηθελα απλα να τον κανω να καταλαβει την διαφορα της ποιοτητας τον δυο ωρολογιων μιας και η ερωτηση του μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν ξερει και πολλα απο ρολογια.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 20, 2016, 09:26:49 μμ »
Τα γραμμάρια με τα κιλά έχουν άμεση σχέση.
Συγκεκριμένα, τα 1.000 γραμμάρια είναι ένα κιλό.
Μιλάς με γρίφους γέροντα :p

Για να γινει ομως κιλο θελει 1000 γραμμαρια.
Μπορει το κιλο να εχει σχεση μετα γραμμαρια αλλα η αποσταση απο το 1 στο 1000 και ακομα τα 100 μεχρι τα 1000 ειναι μεγαλη.
Αρα;

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 20, 2016, 09:31:13 μμ »

Αρη οταν εγραψα για την συγκριση ηξερα τι εγραφα.
Ηθελα απλα να τον κανω να καταλαβει την διαφορα της ποιοτητας τον δυο ωρολογιων μιας και η ερωτηση του μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν ξερει και πολλα απο ρολογια.

Καλα αυτο με το Άρη-Άρη εχει τη πλάκα του.

Άρα απο τι κατάλαβα τα ίδια πράγματα λέμε και δε συγκρίνουμε τα τσισια με τα πατήσια. Έκτακτα!

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 20, 2016, 10:55:58 μμ »
Η σεικο επένδυσε πολλά σε έρευνα για να πετύχει αυτο τον ήχο. Η Ω είναι λίγο πίσω ακομη

Να πάρεις ένα να δούμε αν κάνει γρουτς γρουτς και αυτό ή κράτησαν την καινοτομία μόνο στο 5αρι
Αντιλαμβάνομαι το χιούμορ μια κ είσαι χιουμορίστας σε όλα σχεδόν τα θέματα, τα περισσότερα τα απολαμβάνω κιόλας αλλά μην τα ισωπεδώνουμε όλα. Κάθε εταιρία είναι αυτή που είναι, έχει τη θέση που έχει επιλέξει να είναι ( όπως πολύ σωστά αναλύθηκε σε άλλο νήμα ), την όποια ιστορία της κ το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Τα παραπάνω σχόλια μόνο ώς κοροιδευτικά μπορώ να τα εκλάβω κ όχι ως χιούμορ. Δεν έχω μετοχές στη seiko αλλά θίγομαι διότι έχω ρολόγια της κ διαβάζω περιπαιχτικά σχόλια για αυτά.

Send using Tapatalk

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:12:43 μμ »

Αντιλαμβάνομαι το χιούμορ μια κ είσαι χιουμορίστας σε όλα σχεδόν τα θέματα, τα περισσότερα τα απολαμβάνω κιόλας αλλά μην τα ισωπεδώνουμε όλα. Κάθε εταιρία είναι αυτή που είναι, έχει τη θέση που έχει επιλέξει να είναι ( όπως πολύ σωστά αναλύθηκε σε άλλο νήμα ), την όποια ιστορία της κ το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Τα παραπάνω σχόλια μόνο ώς κοροιδευτικά μπορώ να τα εκλάβω κ όχι ως χιούμορ. Δεν έχω μετοχές στη seiko αλλά θίγομαι διότι έχω ρολόγια της κ διαβάζω περιπαιχτικά σχόλια για αυτά.

Send using Tapatalk

Κακως τα εκλαμβανεις ως κοροϊδευτικα. Ούτε ως χιούμορ πρέπει να τα εκλαβεις. Σαρκασμος είναι.

Και κακώς θιγεσαι. Ο σαρκασμος δεν αφορά καν στις εταιρείες. Αφορά στο ερώτημα που ετεθηκε για να το κάνω λιανά. 5αρι σε σύγκριση με Ω 8500.

Συγχωρεσε με που δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το ερώτημα. Σε κάποια άλλη ζωή ίσως να έχω σοβαρευτει.

Και το δεύτερο ποστ που αναφερεις αφορά στο χρήστη που το ελαβε, όπως είναι εμφανές προφανώς, και αυτός ξέρει γιατί το έγραψα.

ΣΟΡΡΥ αν εθιξα μια εταιρεία. Δεν δεσμεύομαι πως δεν θα το ξανακανω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:21:00 μμ »

Κακως τα εκλαμβανεις ως κοροϊδευτικα. Ούτε ως χιούμορ πρέπει να τα εκλαβεις. Σαρκασμος είναι.

Και κακώς θιγεσαι. Ο σαρκασμος δεν αφορά καν στις εταιρείες. Αφορά στο ερώτημα που ετεθηκε για να το κάνω λιανά. 5αρι σε σύγκριση με Ω 8500.

Συγχωρεσε με που δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το ερώτημα. Σε κάποια άλλη ζωή ίσως να έχω σοβαρευτει.

Και το δεύτερο ποστ που αναφερεις αφορά στο χρήστη που το ελαβε, όπως είναι εμφανές προφανώς, και αυτός ξέρει γιατί το έγραψα.

ΣΟΡΡΥ αν εθιξα μια εταιρεία. Δεν δεσμεύομαι πως δεν θα το ξανακανω
Αντιληπτόν

Send using Tapatalk

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:23:37 μμ »
Αντιληπτόν

Send using Tapatalk
Επαναλαμβάνω πάντως πως τη σεικο την εκτιμώ ιδιαίτερα. Όχι όσο άλλοι αλλά πολύ περισσότερο από άλλους. Σπουδαία εταιρεία για την ωρολογοποιια και με ένα σχεδόν...κοινωνικό έργο, να έχει κάνει προσιτο το ποιοτικό  ρολόι
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:12:58 πμ »
Επαναλαμβάνω πάντως πως τη σεικο την εκτιμώ ιδιαίτερα. Όχι όσο άλλοι αλλά πολύ περισσότερο από άλλους. Σπουδαία εταιρεία για την ωρολογοποιια και με ένα σχεδόν...κοινωνικό έργο, να έχει κάνει προσιτο το ποιοτικό  ρολόι
Τωρα κοροιδευεις?
Σαρκαζεις?
Κανεις πλακα?
'Η μιλας σοβαρα?
 :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 21, 2016, 02:08:29 πμ »
Παντως το ζητημα με τη σεικο και την αξια των ρολογιων της εχει αρχισει να λαμβανει ταξικο χαρακτηρα..

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 21, 2016, 08:55:46 πμ »
Παντως το ζητημα με τη σεικο και την αξια των ρολογιων της εχει αρχισει να λαμβανει ταξικο χαρακτηρα..

... εγώ βλέπω ότι η σνομπαρία ξεχειλίζει εδώ μέσα ...  :noidea: :noidea: :noidea:

έχει καταντήσει αηδία ... και επίσης έχει αρχίσει και κουράζει ... !!!! :no: :no: :no:

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 21, 2016, 10:29:04 πμ »
A priori η αξία ενός ρολογιού υποδεικνύει την τάξη.
Φαντάζομαι στην ζωή σας ελάχιστους μεροκαματιαριδες θα συναντήσατε με ακριβά πόσο μάλλον πανακριβα ρολόγια.
Αλλά η ουσία δεν είναι  εκεί, η ουσία έχει να κάνει με τον κάτοχο ενός ακριβού ρολογιού και πώς αυτός αντιλαμβάνεται την αξια του. Ως status symbol της ταξης του ή ως μια ωδή στην υψηλή ωρολογοποιια;

Ακούσαμε το τραγούδι της θάλασσας και δεν μπορούμε πια να κοιμηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 21, 2016, 10:43:57 πμ »
Οταν λες a priori εννοεις κατα κανονα; Γιατι εδω θα εκπλαγεις με το πληθος των εξαιρεσεων. Οι περισσοτεροι φοραμε ρολογια ταξικα ασχετα.

Τελοσπαντων, μη χαλασουμε και τελειως το νημα. Παμε στο seiko rules να συνεχισουμε..

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 21, 2016, 11:39:34 πμ »
Η πλάκα που κάνουμε σχετικά με τα SEIKO στην παραλία, δεν αφορά στα SEIKO. Τα οποία νομίζω άπαντες εκτιμούμε βς ρολόγια, ως εταιρία κλπ.
Αφορά στους φίλους μας οι οποίοι έχοντας καταδυτικά, αξίας αρκετών χιλιάδων € και ικανά για την εξερεύνηση του ναυαγίου του Τιτανικού (βάσει specifications) επιλέγουν μονίμως τα SEIKO...
Και πάλι (από την πλευρά μου τουλάχιστον) πρόκειται για απολύτως καλοπροαίρετο πείραγμα, καθώς σαφέστατα ο καθένας κάνει τις επιλογές του οι οποίες είναι σεβαστές.

Δε ξέρω από που προέκυψε ο σνομπισμός προς τα SEIKO που λέει ο Δημήτρης, ειδικά μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τα ρολόγια & σχεδόν όλοι είχαν, έχουν ή και θα αποκτήσουν κάποια στιγμή και κάποιο SEIKO στη συλλογή τους...

Το θεωρώ σχεδόν νομοτελειακό το ότι κάποιος που ασχολείται με ρολόγια θα αποκτήσει, έστω για κάποιο διάστημα, κάποιο SEIKO.

:up:

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 21, 2016, 11:50:47 πμ »
Εγώ Seiko δεν έχω, έχω Rolex και Ω και λέω τώρα αν έχουν αυτές οι εταιρείες balls ας βγάλουν ότι βγάζει ή Seiko από ποιότητα σε αυτή την τιμή. Πολλά respect για τα Seiko και χαλβαδιαζω και ένα Grand κάποια στιγμή.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:07:23 μμ »
τι εννοεις Βιρνα οταν λες οτι μου πηρες σεικο;;;

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:23:00 μμ »
τι εννοεις Βικτωρια οταν λες οτι μου πηρες σεικο;;;

fixed
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:27:15 μμ »
τι εννοεις Βιρνα οταν λες οτι μου πηρες σεικο;;;

Σταματα προλεταριε, χαλας το ζεν μου..

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:29:59 μμ »
Σταματα προλεταριε, χαλας το ζεν μου..
Ρολεξ φόραγε ο Τσε και ο Φιντέλ. Οχι σεικο. Πες τα ρε επιτέλους.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 21, 2016, 12:55:26 μμ »
fixed
ωωππ μονταζιερα....

The front tells the time and the back tells the story.