0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν λες a priori εννοεις κατα κανονα; Γιατι εδω θα εκπλαγεις με το πληθος των εξαιρεσεων. Οι περισσοτεροι φοραμε ρολογια ταξικα ασχετα.Τελοσπαντων, μη χαλασουμε και τελειως το νημα. Παμε στο seiko rules να συνεχισουμε..
Να το θέσω διαφορετικά, αν για παράδειγμα πας σε καμία όπερα στην Βιέννη αμφιβάλλω αν δεις seiko έστω για δείγμα. Αν παλι πας στο καφενείο του μπάρμπα Μήτσου που μυρίζει τσίπουρο και παστουρμά περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το λαχείο παρά να πετύχεις θαμώνα με ρολεξ.
Ειναι προφανές οτι έχουμε διαφορετικά βιώματα. Αυτό που για σένα είναι περίεργο και προκλητικό για έμενα είναι καθημερινότητα.
Ρολεξ φόραγε ο Τσε και ο Φιντέλ. Οχι σεικο. Πες τα ρε επιτέλους.
Κι ο φιντελ 2 ετσι ....και στο ιδιο χέρι μάλιστα !Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενα ρολοι που κοστιζει 100€-500€, απο αυτα που αποτελουν εδω αντιμειμενο σαρκασμου, δεν ειναι ρολοι του προλεταριατου. Κι αυτα πολλα ειναι για να βλεπεις την ωρα.
Γιατί δίνεις αυτή την εξήγηση στην λέξη προκλητικό; Την πιθανότητα να με έπιασε λιγουρα την αποκλείεις; περνα από καμινια οπότε θες να σε κεράσω μερικά τσιπουρα με μεζέδες στη δικιά μου καθημερινότητα.
Κατσε γιατι μπερδευτηκαμε. Ελα σε κανενα μαζωμα να δεις ποια ειναι και η δικη μας καθημερινοτητα!
Έχεις δίκιο και ειλικρινά ζητω συγνώμη. Το παρερμηνευσα, λάθος μου.
Ελα μη καρφώνεσαι όλος ο κόσμος ξερει οτι τα φαγοπότια γίνονται στο Νόμπου Ματσουχίσα στον Αστέρα....
Το ξερεις οτι ο Νομπου ειχε παιξει στο καζινο του σκορσεζε;
Vikipedia
Ήταν gmt πριν τα gmt lololol
Ελάτε ρε σεις........έμαθα και τι ειναι νόμπου ματσουχισα !!! Εγώ τον Αστέρα τον ξέρω μόνο απο τις ρακέτες , όσο για φαΐ προτιμάω τον Θανάση....