Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί τόσο πολύ,που δεν έχει επηρεαστεί από φόρουμ,όπου δεν το κατέχει..πείτε το όπως θέλετε ,δύσκολα να πιάσει ενα 5ψηφιο στο ένα χέρι και ενα 6ψηφιο στο άλλο και να μη προτιμήσει το 6ψηφιο κατά την άποψη μου..
Και μεταξύ μας τώρα,κακά τα ψέματα,εντός φορουμ παιζει και να μην υπάρχει σύγχρονο ρολόι που να αρέσει περισσότερο από το αντίστοιχο παλιότερο... 
Με λίγα λόγια κρυφο-ρετρολάγνοι

Ή ακόμα χειρότερα σαν αυτά τα γερόντια που λένε μονίμως "τότε ήξεραν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, ηλεκτρικές κουζίνες κλπ. κλπ." χαχαχα.
Σωστός

Προσωπικά δεν αγοράζω μέσω γνωμών-τάσεων των φόρουμ (δε συμμετέχω και σε πολλά άλλωστε). Κοιτάω πρωτίστως να μου αρέσει αισθητικά. Και το μόνο που μου "χτύπησε" στο καινούργιο είναι η οπτική "ασυνέχεια" μεταξύ κάσας-μπρασελέ.
Όντως αυτό που έχουν κάνει στο explorer θα μπορούσαν να το κάνουν και στο sub. Ίδια εξωτερική απόσταση lugs, λεπτότερα όμως, με ένα λίγο φαρδύτερο μπρασελέ στην αρχή.
Βέβαια υποθέτω ότι είναι κάτι που όντως συνηθίζεται όπως είπε και ο Στράτος.
Για το άλλο που λες συμφωνώ. Πιο εύκολα θα επιλέξει κάποιος το καινούργιο. Δείχνει πολύ περισσότερο τα λεφτά του από το προηγούμενο. Κακά τα ψέματα. Από την άλλη βέβαια, το παλιό είναι ακόμα το μακράν πιο αναγνωρίσιμο diver με το πλέον οικείο σχήμα σε όλους...
Δύσκολα τα πράγματα.
Από εκεί και πέρα, κουβέντα να γίνεται