Αποστολέας Θέμα: Rolex Rolex Rolex  (Αναγνώστηκε 44258 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Rolex Rolex Rolex
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:56:24 μμ »
Βασικα ο Θοδωρης το πηρε γιατι το μαυρο μ'αρεσε.
Δεν πειραζει ομως εμειναν τα δυο ρολεξ αυτα σε δυο καλους φιλους μου.
 :)

Μολις παρω το μαυρο καντραν θα στο δανεισω για κανα δυο μερες..

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:57:34 μμ »
Μολις παρω το μαυρο καντραν θα στο δανεισω για κανα δυο μερες..
Ευχαριστω.
Εισαι φιλος.
Χαχαχαχαχαχαχαχα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:04:14 μμ »
Σωστα εκανες γιατι το πηρα εγω.

Νομίζω οτι ίσως ειναι το μονο tool Rolex που εχει σχεδιαστεί όπως ακριβώς ηθελε η Rolex και όχι οι πελάτες. Ο νοών , νοείτο !

Sent from my iPad using Tapatalk
Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:10:55 μμ »
Νομίζω οτι ίσως ειναι το μονο tool Rolex που εχει σχεδιαστεί όπως ακριβώς ηθελε η Rolex και όχι οι πελάτες. Ο νοών , νοείτο !

Sent from my iPad using Tapatalk

Λιγο υπερβολικο σε βρισκω.

Καλο το 216570 αλλα μεχρι εκει.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:13:24 μμ »
Αγγελε απο αλλου ξεκινησες, αλλου πηγε το θεμα.

Μην σε τρομαζουν οι αλλαγες στην εμφανιση, λιγο καιρο στο χερι θελει για να το συνηθισεις.
Και θα συμφωνησω και με το σχολιο του Βικτωρα πως αν το GMT ειχε βουρτσισμενο μπρασελε, θα ηταν η κορυφαια επιλογη.

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:16:59 μμ »

Δεν ειμαι και τοσο βεβαιος. Καταρχας δεν ξερω τι θελει και τι δε θελει να σχεδιαζει η ρολεξ. Σιγουρα δε θελει να απομακρυνεται απο τα μοτιβα που την εχουν καθιερωσει. Τα 40mm ομως ειναι τα ιδανικα για καθε μερα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:18:36 μμ »
Καλό το 216570 αλλά μεγάλο.
Το στυλ του και το ύψος του (το ότι είναι "χαμηλό" ρολόϊ εννοώ) του δίνουν εικόνα ακόμα μεγαλύτερου.
Τουλάχιστον στο δικό μου χέρι το παλιό κάθεται καλύτερα.

Όμως η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον έχει κρατήσει την ίδια "αναλογία" κάσας-μπρασελέ με το παλιό και είναι πολύ αρμονικό στο μάτι. Εννοώ δεν έχει το "τετραγωνισμένο" του sub ή του GMT (που όντως είναι λιγότερο τετραγωνισμένο).

Αγγελε απο αλλου ξεκινησες, αλλου πηγε το θεμα.

Μην σε τρομαζουν οι αλλαγες στην εμφανιση, λιγο καιρο στο χερι θελει για να το συνηθισεις.
Και θα συμφωνησω και με το σχολιο του Βικτωρα πως αν το GMT ειχε βουρτσισμενο μπρασελε, θα ηταν η κορυφαια επιλογη.

Ως μοναδικό Rolex, προτιμώ το Sub από το GMT. Κατά τ΄άλλα όντως πολλά πράγματα συνηθίζονται. Αλλά συνήθως η πρώτη εντύπωση είναι η "καλύτερη"  ;)
Τέλος πάντων, καλά να είμαστε και ρολόγια υπάρχουν (λεφτά δεν υπάρχουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα).

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 10, 2016, 03:33:06 μμ »
Το πιο ωραίο R

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 10, 2016, 04:04:00 μμ »
Το πιο ωραίο R

Κι ο kkostas  τον καημό του !

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 10, 2016, 04:19:25 μμ »
Παντως τα εξαψηφια sub αν μεινουν ετσι εχουν θεμα....IMHO
Τωρα το 216570 οι διαστάσεις αγγίζουν το τέλειο, η μηχανή του ειναι μοναδική για την κάσα του και για αυτο λέω οτι εμενα τουλάχιστον μου φαίνεται ενας σχεδιασμός χωρίς ίχνος περιορισμού. Απο την άλλη βέβαια ως ιδιοκτήτης η γνώμη μου δεν πρέπει να ληφθεί υπ όψην απο τυχων αγοραστές του ενός η του αλλου.Εχω και πάλι την αίσθηση για να γυρίσω στο θέμα μας οτι η σχεδιαστκή ομάδα βρέθηκε σε crossroads....
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 10, 2016, 04:23:07 μμ »
Παντως τα εξαψηφια sub αν μεινουν ετσι εχουν θεμα....IMHO
Τωρα το 216570 οι διαστάσεις αγγίζουν το τέλειο, η μηχανή του ειναι μοναδική για την κάσα του και για αυτο λέω οτι εμενα τουλάχιστον μου φαίνεται ενας σχεδιασμός χωρίς ίχνος περιορισμού. Απο την άλλη βέβαια ως ιδιοκτήτης η γνώμη μου δεν πρέπει να ληφθεί υπ όψην απο τυχων αγοραστές του ενός η του αλλου.Εχω και πάλι την αίσθηση για να γυρίσω στο θέμα μας οτι η σχεδιαστκή ομάδα βρέθηκε σε crossroads....

Τα 6ψηφια όπως και ολα τα ρολεξ πουλάνε σαν ζεστά κουλούρια.
Αλλο τι θελουμε και αρέσει στον καθένα μας κι αλλο το γίνεται στην πραγματικότητα και στις πωλήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 10, 2016, 04:31:44 μμ »
ισως αυτη η φωτογραφία να δείχνει καλύτερα αυτό που θέλω να πώ. Αν και η απουσία του Κυκλωπα σώζει κάπως την κατάσταση.

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 10, 2016, 05:52:29 μμ »
Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί τόσο πολύ,που δεν έχει επηρεαστεί από φόρουμ,όπου δεν το κατέχει..πείτε το όπως θέλετε ,δύσκολα να πιάσει ενα 5ψηφιο στο ένα χέρι και ενα 6ψηφιο στο άλλο και να μη προτιμήσει το 6ψηφιο κατά την άποψη μου..
Και μεταξύ μας τώρα,κακά τα ψέματα,εντός φορουμ παιζει και να μην υπάρχει σύγχρονο ρολόι που να αρέσει περισσότερο από το αντίστοιχο παλιότερο... :)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:02:27 μμ »
Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί τόσο πολύ,που δεν έχει επηρεαστεί από φόρουμ,όπου δεν το κατέχει..πείτε το όπως θέλετε ,δύσκολα να πιάσει ενα 5ψηφιο στο ένα χέρι και ενα 6ψηφιο στο άλλο και να μη προτιμήσει το 6ψηφιο κατά την άποψη μου..
Και μεταξύ μας τώρα,κακά τα ψέματα,εντός φορουμ παιζει και να μην υπάρχει σύγχρονο ρολόι που να αρέσει περισσότερο από το αντίστοιχο παλιότερο... :)

Με λίγα λόγια κρυφο-ρετρολάγνοι :lol:
Ή ακόμα χειρότερα σαν αυτά τα γερόντια που λένε μονίμως "τότε ήξεραν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, ηλεκτρικές κουζίνες κλπ. κλπ." χαχαχα.
Σωστός :up:

Προσωπικά δεν αγοράζω μέσω γνωμών-τάσεων των φόρουμ (δε συμμετέχω και σε πολλά άλλωστε). Κοιτάω πρωτίστως να μου αρέσει αισθητικά. Και το μόνο που μου "χτύπησε" στο καινούργιο είναι η οπτική "ασυνέχεια" μεταξύ κάσας-μπρασελέ.
Όντως αυτό που έχουν κάνει στο explorer θα μπορούσαν να το κάνουν και στο sub. Ίδια εξωτερική απόσταση lugs, λεπτότερα όμως, με ένα λίγο φαρδύτερο μπρασελέ στην αρχή.
Βέβαια υποθέτω ότι είναι κάτι που όντως συνηθίζεται όπως είπε και ο Στράτος.

Για το άλλο που λες συμφωνώ. Πιο εύκολα θα επιλέξει κάποιος το καινούργιο. Δείχνει πολύ περισσότερο τα λεφτά του από το προηγούμενο. Κακά τα ψέματα. Από την άλλη βέβαια, το παλιό είναι ακόμα το μακράν πιο αναγνωρίσιμο diver με το πλέον οικείο σχήμα σε όλους...

Δύσκολα τα πράγματα.
Από εκεί και πέρα, κουβέντα να γίνεται  ;)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:09:16 μμ »
Με λίγα λόγια κρυφο-ρετρολάγνοι :lol:
Ή ακόμα χειρότερα σαν αυτά τα γερόντια που λένε μονίμως "τότε ήξεραν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, ηλεκτρικές κουζίνες κλπ. κλπ." χαχαχα.
Σωστός :up:

Ίσως και άσχετο αλλά θυμήθηκα το μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Άλλεν. :) :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:33:49 μμ »
Εγώ πάντως πήρα από τα καινούργια το 216570 και το 116710. Αυτά μου άρεσαν και μου εκατσαν καλά. Για Sub προτίμησα το 16610 που το βρήκα και έκατσε τέλεια στο χέρι μου. Το δε 216570 εξαιρετικό αλλά επειδή τελικά δεν το φοραγα πολύ, άρχισε να έχει στο χέρι μου μεγαλύτερη εικόνα όσο πέρναγε ο καιρός, το έδωσα και πήρα ένα  grail  για μένα, το 16760, το οποίο είναι μεγάλη αγάπη.

Δεν είναι θέμα βινταζ και νέου. Μερικα ρολογια είναι διαχρονικά. Και από χρόνομετρια μιλάμε τέλεια. Όχι απλά cosc αλλά στο +1 το πολύ τη μέρα.

Απο sub προσωπικά προτιμώ τα 5ψηφια τελικα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:37:14 μμ »

Εγώ πάντως πήρα από τα καινούργια το 216570 και το 116710. Αυτά μου άρεσαν και μου εκατσαν καλά. Για Sub προτίμησα το 16610 που το βρήκα και έκατσε τέλεια στο χέρι μου. Το δε 216570 εξαιρετικό αλλά επειδή τελικά δεν το φοραγα πολύ, άρχισε να έχει στο χέρι μου μεγαλύτερη εικόνα όσο πέρναγε ο καιρός, το έδωσα και πήρα ένα  grail  για μένα, το 16760, το οποίο είναι μεγάλη αγάπη.

Δεν είναι θέμα βινταζ και νέου. Μερικα ρολογια είναι διαχρονικά. Και από χρόνομετρια μιλάμε τέλεια. Όχι απλά cosc αλλά στο +1 το πολύ τη μέρα.

Απο sub προσωπικά προτιμώ τα 5ψηφια τελικα

Απλά εχεις το τέλειο καρπό, οτι και να του βάλεις κάθεται το σκασμένο τέλειαααααα..

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:49:08 μμ »
Απλά εχεις το τέλειο καρπό, οτι και να του βάλεις κάθεται το σκασμένο τέλειαααααα..

Το σωστό να λέγεται.
Αφού στα headquarters της ROLEX σκέφτονται να του κόψουν το χέρι, να το ταριχεύσουν και να το έχουν ως πρότυπο καρπό για το σχεδιασμό των επόμενων μοντέλων τους...

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:50:21 μμ »

Το σωστό να λέγεται.
Αφού στα headquarters της ROLEX σκέφτονται να του κόψουν το χέρι, να το ταριχεύσουν και να το έχουν ως πρότυπο καρπό για το σχεδιασμό των επόμενων μοντέλων τους...

Τσίμπησε και το χάι φαιβ ο Θόδωρας ....

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 10, 2016, 06:52:24 μμ »
Το σωστό να λέγεται.

Έχουν μακρυνει τα δάκτυλα σου. Από το τριψιμο του μπρασελε θα ειναι
Γαυρος οπαδος....